עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
26.7.09
יש לי צילום של הסט האחרון, לא מזהיר במיוחד, קופץ אחורה, מושך הרבה יותר מידי גבוה ונכנס יותר מידי עם האגן. מה שכן בדיוק אז הקפה התחיל להשפיע והכל הרגיש ממש קל. אולי אני אעלה אותו מאוחר יותר.
אתה נכשל ב100% מהשיאים שאתה לא מנסה.איזה, הלוואי.
😛
אני אשם שנתתי לי את הטלפון מכוון לצילום סטילס? טכנולוגיה מתקדמת בשבילי, לא מזמן רק עברתי לטלפון עם מצלמה. 0.3 מגה פיקסל ותמונות שנראות כמו במסכים הירוקים שהיו בXT, משהו מטורף.
😣😣😣😣איזו פלטה ואיזה עץ?
צודק,גם אני עשיתי אתמול בעקבות ההמלצה של אלכס ועכשיו אפילו לקום מהמיטה כואב לי בבטן.אלכס, או שהL-pullups האלה שלך עשו לי דומס רציני בבטן או שהיה משהו מפוקפק בפיצה של אתמול :(
אלכס, או שהL-pullups האלה שלך עשו לי דומס רציני בבטן או שהיה משהו מפוקפק בפיצה של אתמול :(
לגבי הקלין, לפני המשקלים שכתבת שאתה מושך הקלין שלך אמור להיות הרבה יותר גבוה ,
אם אפשר לזרוק ניחוש אז לדעתי זה בגלל סוג המשיכה שלך שלא מתלבשת עליך כ''כ טוב, בסוף המשיכה אתה לוקח את הכתפיים אחורה דבר שגורם לך לקפוץ אחורה ולמוט להישאר פחות או יותר במקום ואז כשאתה קם אתה נוטה מעט קדימה (שים לב לרגע מסויים בין השנייה ה-15 ל-16 אתה עולה על קצות האצבעות), גם לדעתי הרבה יותר קשה להיכנס מתחת למוט כשאתה מסיים את המשיכה ככה.
יש לך סרטון של ניסיון ל-105 בקלין?