Resource icon

The road to a big(ger) total

26.7.09

יש לי צילום של הסט האחרון, לא מזהיר במיוחד, קופץ אחורה, מושך הרבה יותר מידי גבוה ונכנס יותר מידי עם האגן. מה שכן בדיוק אז הקפה התחיל להשפיע והכל הרגיש ממש קל. אולי אני אעלה אותו מאוחר יותר.

מזתומרת?😳

הסתכלתי עכשיו במסך גדול במחשב ולא רק במצלמה, והאמת היא שזה פחות גרוע ממה שחשבתי קודם (בשני הפרמטרים הנ"ל).

מושך גבוה מידי - הכוונה מושך הרבה מעבר למינימום שנדרש לסקוואט קלין, עד גובה החזה ולמעשה תופס את המוט בפאוורקלין ויורד איתו. נקודתית לביצוע ספציפי זה לא דבר כזה נורא וסה"כ זה ברור שמוט קל יעלה יותר גבוה ממוט כבד, אבל מה שזה אומר במקרה הזה זה שאני מאחר עם הכניסה, ואם אני אנסה לעשות אותו דבר עם עוד 10-15-20 קילו שאולי לא יגיעו כ"כ גבוה אני כנראה לא אספיק להכנס ואפספס אותם.

נכנס יותר מידי עם האגן - תסתכל פה - http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=63777&postcount=89 בתמונות 4-5. זה בד"כ מלווה במכה שזורקת את המוט קדימה.

הנה הסרטון, זה הסט האחרון של הקלינים מהיום:

הערות יתקבלו בברכה, ממילא אני יכול למחוק מה שאני לא אוהב 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני צלם בן זונה. חבל שכשמצלמים אותי יוצא תמונה בודדת.

😛

אני אשם שנתת לי את הטלפון מכוון לצילום סטילס? טכנולוגיה מתקדמת בשבילי, לא מזמן רק עברתי לטלפון עם מצלמה. 0.3 מגה פיקסל ותמונות שנראות כמו במסכים הירוקים שהיו בXT, משהו מטורף.

נערך לאחרונה:
😛

אני אשם שנתתי לי את הטלפון מכוון לצילום סטילס? טכנולוגיה מתקדמת בשבילי, לא מזמן רק עברתי לטלפון עם מצלמה. 0.3 מגה פיקסל ותמונות שנראות כמו במסכים הירוקים שהיו בXT, משהו מטורף.

אגב, הרצפה הייתה עקומה (באמת! הראיתי לשוני! הפלטה של העץ הייתה מונחת על הגומי ועשיתי סקוואט עם רגל אחת גבוהה, כמו קפטן הוק)

גם אני עשיתי שם, עכשיו אני מבין למה רגל שמאל כואבת לי.

אלכס, או שהL-pullups האלה שלך עשו לי דומס רציני בבטן או שהיה משהו מפוקפק בפיצה של אתמול :(

אהבתי את הקלין שלך ואת הדחיקה (לספליט).
ממה שאני רואה יש לך טיפה כיפוף מקדים בידיים (עוד לפני שהמוט מגיע לברכיים) וגם מה שאתה ציינת שאתה מושך יותר מדי.
את הפאוור ג'רק פחות אהבתי, זה יותר נראה כמו פוש פרס שמסתיים ברגליים מכופפות וממה שאני רואה אתה לא יורד לסקוואט טוב כדי לתפוס את המוט אחרי שאתה דוחק כי אתה מתחיל את הירידה עם הברכיים.

ד"א, לפי הקלות שאתה מרים בסירטון יש לך בקלות 105 אז יאללה:s13:

אתה צודק. יש כיפוף בידיים פחות או יותר מההתחלה, אני צריך להרפות יותר את הידיים בסטארט. מה דעתך על הקפיצה לאחור?

הדחיקה השניה היא לא ממש פאוור ג'רק (בPJ אני גם אפתח קצת רגליים לצדדים ואוריד את התחת), אני באמת חושב על זה יותר בתור פוש פרס עם כניסה במקום נעילה באמצעות הידיים. זה תרגיל שמלמד ממש טוב איך לדחוף את עצמך מתחת למוט, פשוט כי אין שם כמעט שום דבר מעבר לזה לעשות. עשיתי אותו בחזרה השניה כי הספליט לא הרגיש לי כ"כ טוב (בגלל זה גם הrecovery הקצת נמהר שם) בגלל איזה משהו מציק שיש לי בגב.

דחיקה מדוייקת וטובה, כנ''ל הפושפרס המאולתר.

גם אני שמתי לכיפוף בידיים דיי צורם בעין.

לגבי הקלין, לפני המשקלים שכתבת שאתה מושך הקלין שלך אמור להיות הרבה יותר גבוה , אם אפשר לזרוק ניחוש אז לדעתי זה בגלל סוג המשיכה שלך שלא מתלבשת עליך כ''כ טוב, בסוף המשיכה אתה לוקח את הכתפיים אחורה דבר שגורם לך לקפוץ אחורה ולמוט להישאר פחות או יותר במקום ואז כשאתה קם אתה נוטה מעט קדימה (שים לב לרגע מסויים בין השנייה ה-15 ל-16 אתה עולה על קצות האצבעות), גם לדעתי הרבה יותר קשה להיכנס מתחת למוט כשאתה מסיים את המשיכה ככה.

יש לך סרטון של ניסיון ל-105 בקלין?

לפי מה שאני רואה, אתה קופץ לאחור ממש בקטנה, אני לא רואה עם זה בעיה...

לגבי הקלין, לפני המשקלים שכתבת שאתה מושך הקלין שלך אמור להיות הרבה יותר גבוה ,

למה אתה מתכוון, כמה צריך להיות הקלין שלי ? כמה אני כבר מושך? בתקופה האחרונה אני כמעט לא עושה משיכות ובאופן כללי בחודשים האחרונים אני עושה פחות מפעם בגלל שזה הפריע לי להתקדם בפרונט סקוואט שהיה יותר קריטי לי, אבל המקסימום שאני עובד איתו זה 110-115 קילו. אתה צודק לגבי זה שהיכולת משיכה שלי היא חזקה יחסית לקלין (פאוורקלין של 10 קילו מתחת לסקוואט קלין) אבל זה בעיקר היה בגלל חולשה ברגליים, הייתי הופך ולא מצליח לקום.

אם אפשר לזרוק ניחוש אז לדעתי זה בגלל סוג המשיכה שלך שלא מתלבשת עליך כ''כ טוב, בסוף המשיכה אתה לוקח את הכתפיים אחורה דבר שגורם לך לקפוץ אחורה ולמוט להישאר פחות או יותר במקום ואז כשאתה קם אתה נוטה מעט קדימה (שים לב לרגע מסויים בין השנייה ה-15 ל-16 אתה עולה על קצות האצבעות), גם לדעתי הרבה יותר קשה להיכנס מתחת למוט כשאתה מסיים את המשיכה ככה.

יש לך סרטון של ניסיון ל-105 בקלין?

אתה צודק, יש לי נטייה לברוח אחורה בסוף המשיכה, גם בקלין וגם בהנפה. אני לא כ"כ יודע איך לפתור את זה, יש לך הצעות? הנטייה קדימה בעליה מהקלין השני בסרטון היא לא בהכרח מייצגת את כל הקלינים אצלי, אבל זה באמת קורה לפעמים.

יש לי 2 סרטונים של נסיונות, באחד הפכתי ונתקעתי למטה ובשני הוא נפל עלי לא טוב, והפלתי. אני אארגן אותם פה ואשלח לך לינק.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית