הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

חוסר אחריות מצד המנהל מה זה השטות הזאת לא אכפת לו שיהיה לך נזק ?
תעבור מכון הכי טוב חבל על הכסף שלך
סתם אפס ששונא אותי מהרגע שהגעתי למכון , כי סוף סוף יש שימוש ב1000+ ק"ג של פלטות שהוא קנה למכון בזמן שכולם עושים ריצות ותרגילים מפגרים של קרוספיט

או שתלמד להוציא לבד?

ניסיתי עשרות פעמים , בכל מיני שיטות שונות , אם זה להתמקם ממש אחורה אם זה להרים תחת אם זה לעשות פול אובר , שום דבר לא עוזר , וכשזה כן עוזר ואני כן מצליח להוציא אני מבזבז המון כוח , שכבר אני לא יצליח לעשות את החזרות הדרושות כי חצי מהכוח התבזבז בדרך

אעבור מכון , זה הפתרון היחידי שיש , לא הכי נוח אבל אקריב קצת אין מה לעשות

סתם אפס ששונא אותי מהרגע שהגעתי למכון , כי סוף סוף יש שימוש ב1000+ ק"ג של פלטות שהוא קנה למכון בזמן שכולם עושים ריצות ותרגילים מפגרים של קרוספיט

ניסיתי עשרות פעמים , בכל מיני שיטות שונות , אם זה להתמקם ממש אחורה אם זה להרים תחת אם זה לעשות פול אובר , שום דבר לא עוזר , וכשזה כן עוזר ואני כן מצליח להוציא אני מבזבז המון כוח , שכבר אני לא יצליח לעשות את החזרות הדרושות כי חצי מהכוח התבזבז בדרך

אעבור מכון , זה הפתרון היחידי שיש , לא הכי נוח אבל אקריב קצת אין מה לעשות
בזמן האחרון התאמנתי בבוקר בגלל העבודה ונאלצתי לעבוד בכלוב, התרגלתי די מהר להוציא לבד, באיזה גובה אתה שם את הפינים?

BarBibas עדכן/ה את הלוג ״לוג של חייל חלשלוש״:

עדכון לוג: 13/10/15

אימון מספר 54 :

Deadlift - 5x5 155kg אשקר אם אגיד שהיה קל ,כמובן שלא היה אתגרכזה גדול אבל לא קל כמו שציפיתי

Bench press - 5x5 87.5kg PR לא זכור לי בנצ בכל ההיסטוריה שלי שהרגיש לי כל כך טוב , הרגיש מאוד טוב וקשה במידה הראוייה , חשבתי שאכשל כבר בסט הראשון אבל הוא הרגיש כזה קל שאמרתי שאין מצב שלא עולה 25 חזרות היום

Chin ups - 3x8

Hardness -...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא היה לי איך להתאמן ולעשוץ אימון התאוששות, because fuck idf
מקווה מחר לתת בראש ולפצות על זה

עדכון לוג: 16/10/15

אימון מספר 55 :

התאמנתי במכון "פורמה" בחדרה , סיימתי את העסק שלי עם הקרוספיט
לפני שבאתי לא העלתי בדעתי שזה מכון בילדינג , ושכנראה שהפלטות שם חרא ולא מכויילות , וגם מוטות
ופה האימון הלך לי לפח ..הסבר בהמשך

Squat - 5x5 120kg אסביר בהמשך למה 120 ולא 125 כמתוכנן , הרגיש קל ברמות מטורפות , עשיתי את זה מול מראה ואני לא יודע למה אבל היא עוזרת
עומק היה מאוד טוב וגם טכניקה בכללי

Bench press - 5x3...

קרא את שאר עדכון הלוג...

ברוך הבא לעולם של מכונים רגילים, בקרוב יפתח פרופיט באור אקיבע שחבר שלי יהיה המנהל שם, זה יהיה גם לך דיי קרוב, צריך להיות מפחיד.

ברוך הבא לעולם של מכונים רגילים, בקרוב יפתח פרופיט באור אקיבע שחבר שלי יהיה המנהל שם, זה יהיה גם לך דיי קרוב, צריך להיות מפחיד.

מעולה , תעדכן אותי כשזה יקרה , עד אז אזדיין עם הפורמה המחורבן הזה
רציתי לבוא למכון שלך אבל לא היה לי אוטו
מה אתה מציע לעשות בעניין הבנצ ?

מעולה , תעדכן אותי כשזה יקרה , עד אז אזדיין עם הפורמה המחורבן הזה
רציתי לבוא למכון שלך אבל לא היה לי אוטו
מה אתה מציע לעשות בעניין הבנצ ?
תן את ה95 שוב. היית נותן אותו אחרי ה88 הזה נשבע לך

תן את ה95 שוב. היית נותן אותו אחרי ה88 הזה נשבע לך

חחחחח היית מנסה 95x5x3 אחרי 88x5x3 ?! לא חושב שהייתי מצליח לסגור סט אחד או שניים , עם כמה קליל שזה היה - בכל זאת זה לקח ממני קצת כוח

חחחחח היית מנסה 95x5x3 אחרי 88x5x3 ?! לא חושב שהייתי מצליח לסגור סט אחד או שניים , עם כמה קליל שזה היה - בכל זאת זה לקח ממני קצת כוח
על הזין, אם היית נותן אם זה 3X3 נגיד אחרי ה88 הזה זה היה מספיק טוב כדי להתקדם ל97.5

עדכון לוג: 19/10/15

אימון מספר 56 :

Deadlift - 5x5 160kg היה אחלה , לא קשה מדי

Bench press - 5,5,4,4,4,3 90kg PR הופתעתי שעלו שתי חמישיות , כשהבנתי בסט 3 ש5x5 לא יהיה פה , אמרתי לעצמי שאשאף לכמה שיותר קרוב ... אז עשיתי סט שישי שישלים ל25 חזרות , אולי לא הכי חכם אבל ממש רציתי
סט אחרון ניסיתי פעם ראשונה בחיים עם חגורה , לא נוח בשיט וגם לא מרגיש שזה עוזר

Chin ups - 3x8...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/10/15

אימון מספר 57:

לא התאמנתי 8 ימים
עשיתי אימון בvolcan gym
אציין שלא ישנתי טוב בלילה ושיום לפני כן שתיתי בכמויות מטורפות וקמתי גמור לאימון

Deadlift - 5x5 165kg הרבה יותר קשה משציפיתי, הולך להתאבד על ה170 שבוע הבא

Bench press - 5f , 3 90kg אחרי הדדליפט הרגשתי פשוט גמור , עוד מהחימום המוט הרגיש לי מאוד כבד , וידעתי שלא יילך היום
נכנסתי ל90 ופשוט נכשלתי בחזרנ אחרונה
נחתי קצת ונכנסתי לעוד סט , שאחרי השלישית עצרתי
עבדתי קצת על טכניקה בבנצ עם אושר סופטי , תיקנתי את כל הטעויות שהיו לי

Chin ups - 3x8

Hardness - 8 דדליפט נורא קשה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/10/15

אימון מספר 58 :

הפעם כל הפלטות + המוט היו מדודים

Squat - 5x5 130kg היה אחלה , נתקעתי בחגורה איזה 3 דקות בין הסט הראשון לשני וזה נורא הפחיד אותי
סה"כ לא היה קשה ממש , עשיתי מול מראה ואני לא יודע למה ואיך - אבל אני מרגיש שזה נורא עוזר לי איכשהו , פעם הבאה אסתיר אותה עם מזרונים או משהו
מה שכן העומק היה ממש דיפ , על סף הA2G , איך אני יודע ? כי ראיתי במראה את התחת שלי מתחת לברכיים ובהרבה , ואם זה היה נראה ככה בפרונט מעניין איך זה מהצד ..

Bench press - 5x3 95kg
PR סוף סוף !!! אחרי 4 שבועות של בנצ כושל זה הצליח לי , היה טוב מאוד , קשה כמו שצריך

Chin ups - 3x8

Hardness - 8 אחרי המון זמן - אימון טוב מאוד!!!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/11/15

אימון מספר 59 :

Deadlift - 1x5 170kg לא קשה אבל גם ממש לא קל ואפילו די איטי , קצת מוזר בהתחשב ל165x5x5שהיה אבל עלה וזה מה שחשוב

Back of deadlift - 3x3 160kg קליל וטוב , כמו שצריך

Pause bench press - 5x5 77.5kg לא קשה , אבל משום מה זה פירק אותי , כנראה כי אני לא רגיל לפאוז. טכניקה טובה לפי מה שאמרו בipc

Chin ups - 3x8

Hardness - 6 אימון בינוני פלוס , לא היה פשוט אבל גם לא מי יודע מה קשה

אימון מספר 60 :
אימון בוקר . קמתי מפורק ואכלתי רק יוגורט לפני

Press - 8,6,5 55kg עייף מאוד , עוד רגע נרדמתי בין לבין , תכלס היה לי 3x8 אבל לא רציתי לרעוד ולהגיע לגריינדים, העדפתי ללכת חכם ולהתחשב במצב

Incline bench press - 3x8 45kg

Chin ups - 3x5 bw+21kg

Dumbble row - 3x8 20kg

Dips - 3x10

Hardness - 6 אימון עייף ביותר אבל לקח קצת פחות משעה , זה היה או להתאמן גמור על הבוקר או לא להתאמן בכלל אז זה עדיף מכלום

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/11/15

אימון מספר 61 :

Squat - 5x5 137.5kg הלך טוב מאוד ביחס למצופה

Pause bench press - 5x3 82.5kg קליל

Chin ups - 3x8

Hardness - 7 אימון ממש טוב , כל כך התאבדתי על לעשות אותו , אם רק היה אפשר להמחיש במילים את המאמצים שעשיתי ..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/11/15

אימון מספר 62 :

Deadlift - 1x5 175kg PR היה אחלה , ידעתי שיש לי את זה , לא היה כל כך קל , חזרות 4-5 קצת איטיות אבל היה לי את זה בעיניים עצומות . חזרה 5 טכניקה לא משהו מבחינת הגב .. אנסה שלא יחזור על עצמו

Back of deadlift - 3x3 165kg היה יותר קשה מהסט עבודה

Pause bench press - 5x5 80kg עם פקודות . קליל מאוד
לקראת סט 3 הייתה לי נפילת סוכר רצינית . הראש לא הפסיק לכאוב וראיתי מטושטש והרגשתי סחרחורות מטורפות .. אולי בגלל שהאימון היה ב8 וחצי ו ארוחה אחרונה לי הייתה ב5 , ולקחתי קפאין על בטן ריקה ... בכל אופן לא נתתי לזה להשפיע לי על הבנצ . סיימתי אותו והרגשתי שאני עומד להתעלף .טסתי לחדר לאכול משהו מתוק ועבר

Hardness - 8 הדדליפט היה בסדר כזה , 180 יעלה ל5 בעזרת השם . לא יודע אם מעבר לזה אבל אקווה לטוב . הבנצ מאוד טוב טכנית וגם היה עם פקודות ממישהו

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/11/15

אימון מספר 63 :

Press - 7,6,6 55kg אי שם בעבר הלא רחוק היה תרגיל שנורא אהבתי ... פרס שמו .. עד שבאו כמה ימי רביעי רצופים שאני מתאמן בנס ובתנאים שלא מאפשרים לי לעשות אותו כהוגן

Incline bench press - 3x8 50kg

Chin ups - 3x5 bw+21kg

Db row - 2x8 20kg

Dips - 3x10

Hardness - 7 אימון חרא של 40 דקות .. הייתי חייב למהר כי המכון נסגר עוד לפני שהגעתי לחצי
אין לי כח לחפור , אבל התאמנתי על בטן ריקה לגמרי ובאפיסות כוחות .. זה היה או זה או בכלל לא

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית