הפוך. הוא מתכוון שכשהמוט נוגע בחזה אל תחכה ותשתמש במתיחה בשריר כדי לעלות את המוט ו"לעבור" ביותר קלות את החלק הראשון של התנועה.מה זה באונס???? אתה מתכוון בכל חזרה כמה שניות המוט יהיה על החזה בשביל מנוחה??
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפוך. הוא מתכוון שכשהמוט נוגע בחזה אל תחכה ותשתמש במתיחה בשריר כדי לעלות את המוט ו"לעבור" ביותר קלות את החלק הראשון של התנועה.מה זה באונס???? אתה מתכוון בכל חזרה כמה שניות המוט יהיה על החזה בשביל מנוחה??
אני כרגע בSS , בלי שינויים , מלבד שהחלפתי PC בצ'ין אפסמה התוכנית המלאה כרגע ? יש סקוואט קל באמצע שבוע ?
תעשה ריסט בסקוואט ל90 ק"ג
תעשה בראשון וחמישי את הסקוואט הכבד (נניח ראשון 90, חמישי 92.5, ראשון 95, חמישי 97.5....)
ובשלישי תעשה סקוואט קל 2X5 עם 70-80% מיום ראשון האחרון, למשל בשבוע של ה90, תעשה 65-75 ק"ג 2X5
הריסט עם הסקוואט הקל יאפשר לך להתאושש טוב יותר
בנוסף תשקול להוסיף קלוריות אם צריך (תעשה מעקב אחרי משקל גוף כל שבוע ותראה שיש עליה קלה במשקל כל שבוע 300-500 גרם
אם אתה לא רוצה להשמין שעליה תהיה דו שבועית (חצי קילו בשבועיים)
אתה שואל ועונה
אם אתה רוצה ללכת לפי הספר ראש בקיר, תוסיף עוד אוכל
שתגיע לכשל 3 אימונים תעשה ריסט 10-15% ותמשיך משם
הסקוואט הקל באימון שבאמצע הוא חלק מהתוכנית, וגם ההתקדמות של 2.5 ק"ג ולא 5 ק"ג.
מוסיפים 5 ק"ג רק ב3-6 אימונים הראשונים, לאחר מכן עוברים ל+2.5 ולאחר מכן ל+2.5 עם סקוואט קל באמצע
בכל מקרה לא מבצעים סקוואט קל באמצע וגם עולים ב+5, כשצריך סקוואט קל באמצע זה שלב שבו כבר אי אפשר להתקדם ב+5 (לאורך זמן)
זה לא באמת משנה אם יקח לך להגיע ל120 שבוע יותר או פחות, זה הרבה יותר משנה אם כשתגיע ל120 אתה תמשיך באותה מתכונת ל140 או שלא. והתקדמות של +2.5 אתה תוכל למשוך לטווח זמן ארוך יותר. אל תחשוב על השבוע הקרוב, אלא לפחות על שלושת החודשים הקרובים - כי זה הרבה יותר רלוונטי.
חגורה זה לא מה שיעזור לך להחזיק את הגב כנראהטוב אז לאימון היום לא הגעתי במיטבי , הייתי צריך ללכת ברגל למכון (20 דקות הליכה) בחום מוות , הגעתי למכון נוטף זיעה עם פנים מבריקות , הייתי בטוח שנהרס לי האימון אבל הופתעתי לטובה , כמובן הבנצ' איכזב
אימון מספר 15 , A :
Squat - 3x5 97.5kg עברתי לעשות סקוואט עם המוט של ה15 , יותר נוח לי , הסקוואט היה יותר קל מאימון שעבר , לא היה קל לסגור 3x5 אבל ברוך השם הצלחתי , יום ראשון בע"ה חוזר לעצמי , תלת ספרתי 😃
Bench press - 5,5,4 62.5kg PR אני לא יודע מה נסגר עם התרגיל הזה , הייתי כל כך באופוריה שהצלחתי את 2 הסטים הראשונים , האמת היו די קלים , הסט האחרון היה ממש קרב קשה , בחמישית לא הצלחתי והגעתי לכשל , חרא בנצ' , לא יודע מה לעשות בעניין (אולי אתם תוכלו לעזור @Beast and cheat @moo )
Deadlift - 1x5 115kg יותר קל מאימון שעבר , אבל שוב החליק המוט בחזרה האחרונה , חייב מגנזיום , אני חושב שהגיע גם הזמן לחגור , אני לא מצליח כבר להחזיק גב כמו שצריך ואני די מפחד
בכל אופן אימון הבא הולך על PR של 120 , מחכה בקוצר רוח
Hardness - 9 אימון אחד הזורמים שהיו לי , למרות הכשל בבנץ' מאוד נהנתי ונתתי את כולי
במשקלים נמוכים יותר יש לי אחלה טכניקה ואני שולט על הגבחגורה זה לא מה שיעזור לך להחזיק את הגב כנראה
זה עניין של טכניקה
ראיתי, ולדעתי לפחות הגב שלך סבבה ל RM5במשקלים נמוכים יותר יש לי אחלה טכניקה ואני שולט על הגב
אתה יכול להסתכל כמה תגובות למעלה , פרסמתי סרטון של דדלפט מהאימון בראשון , אשמח אם תתן חוות דעת על הטכניקה , ואולי לפי זה אתה תחשוב כמוני לגבי החגורה
אתה רציני ? אולי אני סתם פחדן ודפוק כי הייתי בטוח שהגב שלי על הפנים בסרטון ...ראיתי, ולדעתי לפחות הגב שלך סבבה ל RM5
חגורה לא תעזור לך להחזיק גב יותר טוב כמו שאמרתי, אם כבר היא עלולה להפריע בסט אפ
חגורה לא מגנה על הגב. אם אתה יודע להשתמש בה נכון היא תוסיף לך כמה kilo's למוט במקרה הטובאתה רציני ? אולי אני סתם פחדן ודפוק כי הייתי בטוח שהגב שלי על הפנים בסרטון ...
בכל מקרה שקלתי לחגור לא בגלל הגב העגול , אלא בגלל הכאבים שליוו אותי ביום ראשון מסוף הסט , וגם היום הם קצת חזרו (הכאבים של ראשון עברו בבוקר של שני)
מה אתה אומר על זה?