הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

גם לי החגורה תורמת המון בדדליפט.
חוגר רגיל או גבוה?

אימון שעבר חגרתי דומה לסקוואט , אבל זה לחץ לי יותר מדי
היום חגרתי מעט גבוה , בערך כמו שראיתי אצלך בסרטון , הרגיש ממש טוב ונוח

איך גרמת ל2 מכונים להעיף אותך ?
יכול להיות שאתה עושה משהו שגורם לזה ?

פשוט לא הקשבתי למאמנים , הם אסרו עליי לבצע דדליפט , וקרה גם כשנכשלתי בכלוב בסקוואט , והמוט נפל על המוטות בטחון בלית ברירה (כי בשביל זה הם נועדו) , המאמנים לא אהבו אותי כי לא ביקשתי מהם עזרה בחיים ותמיד שאמרו לי שטויות כמו סקוואט עמוק פוגע בברכיים , דדליפט שובר את הגב , קשת בבנצ תשבור לך חוליות וכו' , לא התייחסתי והמשכתי בשלי
בקיצור כשנתפסים על בנאדם זה לא כזה בעיה להעיף אותו , מה לעשות שאין רמה בעיר שלי בכל הנוגע למכוני הכושר

העיקר רצית שאבוא להתאמן איתך שם. רק בספורטן היה אפשר להתאמן וגם זה נסגר שבוע הבא

פשוט לא הקשבתי למאמנים , הם אסרו עליי לבצע דדליפט , וקרה גם כשנכשלתי בכלוב בסקוואט , והמוט נפל על המוטות בטחון בלית ברירה (כי בשביל זה הם נועדו) , המאמנים לא אהבו אותי כי לא ביקשתי מהם עזרה בחיים ותמיד שאמרו לי שטויות כמו סקוואט עמוק פוגע בברכיים , דדליפט שובר את הגב , קשת בבנצ תשבור לך חוליות וכו' , לא התייחסתי והמשכתי בשלי
בקיצור כשנתפסים על בנאדם זה לא כזה בעיה להעיף אותו , מה לעשות שאין רמה בעיר שלי בכל הנוגע למכוני הכושר

העיקר רצית שאבוא להתאמן איתך שם. רק בספורטן היה אפשר להתאמן וגם זה נסגר שבוע הבא
בואו לפורמה לא כזה נורא שם

בואו לפורמה לא כזה נורא שם

גועל נפש , פלטות מפורקות , המוטות בטחון בראק גבוהים מדי ומונעים ממך לשבור מקביל , שעשיתי שמה אימון נסיון המדריכה לא הבינה למה אני עושה קשת בבנץ' ותיקנה אותי

גועל נפש , פלטות מפורקות , המוטות בטחון בראק גבוהים מדי ומונעים ממך לשבור מקביל , שעשיתי שמה אימון נסיון המדריכה לא הבינה למה אני עושה קשת בבנץ' ותיקנה אותי
חחחחח אני יודע על מי אתה מדבר, חופרת אבל לא שמים עליה.
הביאו קצת פלטות חדשות ודאמבלים חדשים.
ובקשר לראק לי לפחות הוא לא מונע לשבור מקביל.
חוץ מזה יש שני מאמנות דפוקות שאף אחד לא שם אליהם ואם תגיד להם לא לחפור הם לא יסתכלו לכיוון שלך.
ועוד שלוש שהם טובים שמבינים עניין ויש לי הרגשה שהם בפורום הזה, והם עושים סקוואטים שוברים מקביל , דדליפט והכל.
ועוד ליפטר אחד ,כמוך הוא יעזור לך והוא סבבה.
וזהו אין ממש תלונות, ותאמין לי לא יעיפו אותך משם ומותר מגנזיום ומותר לעשות רעש חחחח .

בלי להעליב, בסרטונים שלך נראה שאתה עושה דיי הרבה רעש ובלאגן בסטים (grunts, כאפות, צעקות וכו').
זה לא נחוץ ולא הכרחי, ויוצר הרבה מאוד מהאנטגוניזם כלפיך במכונים.

אל תגיד עכשיו שזה הכרחי בשביל הרייג' ובשביל ההצלחה שלך, כי זה לא. ואם ההצלחה שלך תלויה בזה שתעשה רעש וצלצולים אז יש פה בעיה ותלות לא בריאה ומגבילה שצריך לשבור. אתה לא יכול להתנות את הריכוז שלך ואת ההצלחה שלך בזה שתכנס למספיק רבאק.
אפשר להרים יופי של משקלים וגם להיות שקט בזמן שאתה עושה את זה.
כן נכון שזה עוזר וממריץ, אבל אם אתה עושה את זה כל פעם שאתה מרים זה נהיה להרגל ופוגע בך. תשמור את זה למקרים מיוחדים (למשל תחרות, או PR אמיתי. לשבור כל אימון שיא בSS זה לא באמת PR).
תנסה להכנס ל state of mind של הרמות בלי כל הבלאגנים, קח את זה כאתגר. זה רק יתרום לך.

אגב, גם חברים שלך שמפזזים מסביבך ועושים בלאגן (קולות, פרצופים, תנועות) לא תורמים לעניין, זה גורם למדריכים ולשאר המכון להסתכל עליכם בעין עקומה. תגיד להם שפשוט יעמדו בשקט ויסתכלו.

נערך לאחרונה:
בלי להעליב, בסרטונים שלך נראה שאתה עושה דיי הרבה רעש ובלאגן בסטים (grunts, כאפות, צעקות וכו').
זה לא נחוץ ולא הכרחי, ויוצר הרבה מאוד מהאנטגוניזם כלפיך במכונים.

אל תגיד עכשיו שזה הכרחי בשביל הרייג' ובשביל ההצלחה שלך, כי זה לא. ואם ההצלחה שלך תלויה בזה שתעשה רעש וצלצולים אז יש פה בעיה ותלות לא בריאה ומגבילה שצריך לשבור. אתה לא יכול להתנות את הריכוז שלך ואת ההצלחה שלך בזה שתכנס למספיק רבאק.
אפשר להרים יופי של משקלים וגם להיות שקט בזמן שאתה עושה את זה.
כן נכון שזה עוזר וממריץ, אבל אם אתה עושה את זה כל פעם שאתה מרים זה נהיה להרגל ופוגע בך. תשמור את זה למקרים מיוחדים (למשל תחרות, או PR אמיתי. לשבור כל אימון שיא בSS זה לא באמת PR).
תנסה להכנס ל state of mind של הרמות בלי כל הבלאגנים, קח את זה כאתגר. זה רק יתרום לך.

אגב, גם חברים שלך שמפזזים מסביבך ועושים בלאגן (קולות, פרצופים, תנועות) לא תורמים לעניין, זה גורם למדריכים ולשאר המכון להסתכל עליכם בעין עקומה. תגיד להם שפשוט יעמדו בשקט ויסתכלו.

תודה רבה על התגובה
אני לא עושה את זה כדי למשוך צומת לב , אני לא יודע איך להסביר את זה אבל זה פשוט נותן לי בוסט ואולי בלעדי זה לא הייתי כל כך מצליח
מה שכן הבנתי את זה כבר , ואני באימונים האחרונים מנסה להיות כמה שיותר בשקט
לגבי האנשים שבאים מסביב , הם לא חברים שלי ואני לא מכיר אף אחד מהם , רק אחד שזה הספוטר שלי , והוא בא כדי לעזור לא כדי להציק , כל הילדים הקטנים שנדחפים לסרטונים ושעומדים ומסתכלים זה פשוט כי רוצים לראות , הם לא מאמינים שאצליח להרים את זה כי בפועל אני נראה קטן ושחיף , אלף םעם אמרתי להם להתרכז באימון שלהם והם לא מקשיבים לי אז אין לי יותר מדי מה לעשות בנוגע לזה
לגבי הקולות וצעקות , אני מנסה כמה שיותר להמעיט בזה , פרצופים יוצאים לי בלי לשלוט על זה , מהקושי/מהריכוז
אני אנסה עוד יותר להרגע , אבל אני בטוח שזה לא מה שיפתור את זה , בכל זאת , את הטעויות שלי כבר עשיתי , ונהיה עליי סטיגמה בעיניי המאמנים , ככה שלא משנה איך אתנהג עכשיו , הם ישארו בדעה שלהם וימישכו להציק , כנ"ל יתר המתאמנים אימון מספר 40 , B :

Squat - 3x5 115kg בכלל לא קל , סט אחרון הייתה מלחמה שתועדה בסרטון שלמטה , הייתי צריך איזה 10 דקות מנוחה בין סט לסט , עבר הרבה מאוד זמן עד שדפיקות הלב שלי נרגעו והסדרתי את הנשימה שלי

Military press - 3x5 47.5kg כל כך קשה וגריינדי , לא יודע איך אני אצליח את ה50 אבל אני אופטימי

Chin ups - 3x5 bw+11.25kg סט אחרון לא רצה לעלות , כל חזרה היתה מלחמה אבל הצליח לי בסופו של דבר

Hardness - 9 אחד האימונים היותר קשים שהיה לי , סוף סוף התאמנתי בלי זיוני שכל ממאמנים/מתאמנים , אבל כרגיל היו את המציקים שהסתכלו ודחפו תאף שלהם לכל סט שלי

סרטון של הסקוואט סט אחרון 115kg , גריינד הכי מטורף שהיה לי בחיים , בחזרה הרביעית :

@Balbazor ניסיתי כמה שפחות לעשות רעש ועדיין כולם הסתכלו , פשוט אין לי מה לעשות עם העיניים ששמים עליי

919px-Happy-oh-stop-it-you-l.png

@Balbazor

אימון מספר 41 , A :

באתי לאימון אחרי ארוחה אחת , הייתי ער מ10 בבוקר והתאמנתי ב6:30 , ידעתי שהתזונה תפגע בי במובן מסויים

Squat - 3x5 117.5kg PR הכי קשה שאני זוכר , אני די חושד בספוטר שנגע במוט ממה שראיתי במראה , על המוט לא הורגש הקלה והוא גם נשבע שלא נגע בכלל , אני לא יודע אם להחשיב את זה או לא , ואם באימון הבא לתת 120

Pause bench press - 5,5F 65kg וחזרנו לכשלים בלחיצות , אני די מאשים את התזונה בקטע הזה , לא היה לי עצבים להמשיך לסט שלישי , הוצאתי הכל בדדליפט

Deadlift - 1x5 125kg טכניקה סבבה , מרגיש חימום , אני שוב אגיד את זה , החגורה עושה ניסים בדדליפט

Hardness - 9

מה אני עושה עם הבנצ' והסקוואט ? איך להתקדם באימון הבא ? בנצ' אני חושב שאשאיר אותו משקל , אבל אני כבר נתקע בו פעם שנייה , סקוואט אני בדילמה האם להעלות ל120 או לא בגלל הספוטר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית