עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לי החגורה תורמת המון בדדליפט.
חוגר רגיל או גבוה?
איך גרמת ל2 מכונים להעיף אותך ?
יכול להיות שאתה עושה משהו שגורם לזה ?
פשוט לא הקשבתי למאמנים , הם אסרו עליי לבצע דדליפט , וקרה גם כשנכשלתי בכלוב בסקוואט , והמוט נפל על המוטות בטחון בלית ברירה (כי בשביל זה הם נועדו) , המאמנים לא אהבו אותי כי לא ביקשתי מהם עזרה בחיים ותמיד שאמרו לי שטויות כמו סקוואט עמוק פוגע בברכיים , דדליפט שובר את הגב , קשת בבנצ תשבור לך חוליות וכו' , לא התייחסתי והמשכתי בשלי
בקיצור כשנתפסים על בנאדם זה לא כזה בעיה להעיף אותו , מה לעשות שאין רמה בעיר שלי בכל הנוגע למכוני הכושר
בואו לפורמה לא כזה נורא שםהעיקר רצית שאבוא להתאמן איתך שם. רק בספורטן היה אפשר להתאמן וגם זה נסגר שבוע הבא
בואו לפורמה לא כזה נורא שם
חחחחח אני יודע על מי אתה מדבר, חופרת אבל לא שמים עליה.גועל נפש , פלטות מפורקות , המוטות בטחון בראק גבוהים מדי ומונעים ממך לשבור מקביל , שעשיתי שמה אימון נסיון המדריכה לא הבינה למה אני עושה קשת בבנץ' ותיקנה אותי
בלי להעליב, בסרטונים שלך נראה שאתה עושה דיי הרבה רעש ובלאגן בסטים (grunts, כאפות, צעקות וכו').
זה לא נחוץ ולא הכרחי, ויוצר הרבה מאוד מהאנטגוניזם כלפיך במכונים.
אל תגיד עכשיו שזה הכרחי בשביל הרייג' ובשביל ההצלחה שלך, כי זה לא. ואם ההצלחה שלך תלויה בזה שתעשה רעש וצלצולים אז יש פה בעיה ותלות לא בריאה ומגבילה שצריך לשבור. אתה לא יכול להתנות את הריכוז שלך ואת ההצלחה שלך בזה שתכנס למספיק רבאק.
אפשר להרים יופי של משקלים וגם להיות שקט בזמן שאתה עושה את זה.
כן נכון שזה עוזר וממריץ, אבל אם אתה עושה את זה כל פעם שאתה מרים זה נהיה להרגל ופוגע בך. תשמור את זה למקרים מיוחדים (למשל תחרות, או PR אמיתי. לשבור כל אימון שיא בSS זה לא באמת PR).
תנסה להכנס ל state of mind של הרמות בלי כל הבלאגנים, קח את זה כאתגר. זה רק יתרום לך.
אגב, גם חברים שלך שמפזזים מסביבך ועושים בלאגן (קולות, פרצופים, תנועות) לא תורמים לעניין, זה גורם למדריכים ולשאר המכון להסתכל עליכם בעין עקומה. תגיד להם שפשוט יעמדו בשקט ויסתכלו.
אתה חתיך מדי@Balbazor ניסיתי כמה שפחות לעשות רעש ועדיין כולם הסתכלו , פשוט אין לי מה לעשות עם העיניים ששמים עליי
תעלה
תתקדם בסקוואט ובבנץ' לא.
תתחיל להצליחאוקיי , כמו שחשבתי
ומה אני עושה עם הבנצ' המזדיין הזה ? נמאס לי כבר להכשל בו
תתחיל להצליח