Resource icon

המסע לרבע טון דדליפט

אימון מספר 43 , A :

Squat - 5,5F 122.5kg PR ידעתי שאכשל מתישהו , לא ציפיתי בסט השני , היה ממש קשה , ואני חשב שהכשל עשה לי נזק ויש לי חשש לפציעה , כאב לי בביספס בצורה מטורפת אחרי הכשל , ברמה שהיד שלי הייתה משותקת לכמה דקות ולא יכלתי לדבר מרוב כאב , אני כרגע מתייעץ עם יוני מפורום פציעות מה לעשות כדי שלא יחזור על עצמו ולהבין מאיפה זה נובע
בכל מקרה , חושב על להכניס סקוואט קל בשלישי משבוע הבא , עדיין לא בטוח בזה

Pause bench press - 3x5 65kg אחרי בצורת ארוכת כשלונות הצלחתי , היה סבבה

Deadlift - 1x5 130kg PR לא אגיד שהיה קל אבל יש לי עוד הרבה לתת ולהתקדם , הטכניקה קצת אכזבה אותי , אשתדל לשמור על גב לא עגול , בחזרה הרביעית יצא לי קיא בנעילה (הדקתי את החגורה חזק מדי , הפעם זה היה בטעות) ירקתי אותו על הרצפה כשהנחתי את המוט ומיד חזרתי לחזרה חמישית שהייתה יותר קלה מכל האחרות

Hardness - 9 בעייתי הסקוואט הזה

אני כבר הייתי מכניס סקוואט קל, רציתי להציע אבל שכחתי.
אני חושב שאני באמת אכניס את זה
זה אומר שלישי קבוע סקוואט 2x5 עם 80אחוז מהמשקל שעשיתי ביום ראשון ?
ולאחר מכן האימון ממשיך כרגיל ?
לדעתך זה נובע מעומס הכאב שהרגשתי ?

אני חושב שאני באמת אכניס את זה
זה אומר שלישי קבוע סקוואט 2x5 עם 80אחוז מהמשקל שעשיתי ביום ראשון ?
ולאחר מכן האימון ממשיך כרגיל ?
לדעתך זה נובע מעומס הכאב שהרגשתי ?
מכניסים 2X5 ל75% מהמשקל הכבד.
אחרי זה ממשיך כרגיל.
זה יראה ככה:

שבוע ראשון:
יום א'
סקוואט, בנץ', דדליפט
יום ג'
סקוואט קל, פרס, פאוור קלין
יום ה'
סקוואט, בנץ', מתח
שבוע שני
יום א'
סקוואט, פרס, דדליפט
יום ג'
סקוואט קל, בנץ', פאוור קלין
יום ה'
סקוואט, פרס, מתח

את הפאוורקלין אפשר להחליף במתח.
ובקשר לכאב. קשה לדעת כי לא ראיתי מה קרה שם.

מכניסים 2X5 ל75% מהמשקל הכבד.
אחרי זה ממשיך כרגיל.
זה יראה ככה:

שבוע ראשון:
יום א'
סקוואט, בנץ', דדליפט
יום ג'
סקוואט קל, פרס, פאוור קלין
יום ה'
סקוואט, בנץ', מתח
שבוע שני
יום א'
סקוואט, פרס, דדליפט
יום ג'
סקוואט קל, בנץ', פאוור קלין
יום ה'
סקוואט, פרס, מתח

את הפאוורקלין אפשר להחליף במתח.
ובקשר לכאב. קשה לדעת כי לא ראיתי מה קרה שם.
מה ?
למה דדליפט אחד בשבוע ?
ואני לא עושה פאוור קלין אני עושה צ'ין אפס עם משקל
לתלה מקיא בדדליפט
יש סרטון אבל נעצר באמצע כי אין לי מקום סעמק

מה ?
למה דדליפט אחד בשבוע ?
ואני לא עושה פאוור קלין אני עושה צ'ין אפס עם משקל
יש סרטון אבל נעצר באמצע כי אין לי מקום סעמק
ככה זה, אתה כבר לא מתחיל, אתה "מתחיל-מתקדם" מה שנקרא.
ושכחתי לציין שאפשר להחליף במתח. לי המליצו מתח רחב כמרכזי וצינס כעזר אבל אפשר גם ההפך.

לאחר התייעצות החלטתי לא לעשות כרגע התאוששות בשלישי , אלא לעשות ריסט אחרון לפני זה

אימון מספר 44 , B :

Squat - 3x5 122.5kg המדריך לא היה במכון וניצלתי את ההזדמנות לרייג' כמו שאני אוהב ולשים מוזיקה ברמקולים ... היה סביר , הרבה יותר קל משחשבתי , אימון הבא הסינגל התחרותי שלי , רק ל3x5 , זאת השאיפה כלומר ...

Military press - 5F,4F,4F 52.5kg PR ידעתי שאכשל , המדריך חזר והתחיל לזיין תמוח ושם לי את המזגן על הכי קר (הוא בדיוק מעליי) למרות שסיכמתי עם המנהלת שתמיד לשים על איוורור

Chin ups - 5,5,4F bw+13.75kg
PR הייתי גמור וסחוט מדיי בשביל לסיים 3x5

Hardness - 8 כל כך מחכה לאימון של ראשון

בסקוואט הרחבתי אחיזה , הייתי די קרוב לגעת עם הזרת בטבעת , הרגיש לי ככה הרבה הרבה יותר נוח , הכאבים לא היו כמו באימון קודם , אבל כן היה כאבים באותו מקון , ממש קטנים לא משהו רציני

סרטון סקוואט סט שני 122.5kg : (מצטער על האיכות הגרועה , לא מהפלאפון שלי)

אימון מספר 45 , A :

Squat - 3x5 125kg PR מאוד קשה , אני ממש לא מרוצה מהטכניקה ואני לא יודע אם להעלות משקל אימון הבא , בסט הראשון לא שמו לי מספיק מגנזיום בשכמות והמוט החליק לי , הטכניקה הייתה על הפנים בגלל זה , ניסיתי לשפר טכניקה אבל עדיין לא מרוצה , סרטון בהמשך

Pause bench press - 5,5,4 67.5kg
PR כל כך קרובבבב , הרגיש כאילו יש לי את האחרונה אבל לא רציתי להסתכן בכשל

Deadlift - 1x5 135kg
PR גב טיפה עגול , לא חושב שקריטי , שבוע הבא שלוש פלטות !!! מאז שהתחלתי לחגור הדדליפט שלי לא עוצר בלי עין הרע

היה די קל , רק חזרה אחרונה הצריכה מלחמה

Dips - 2x8 bw only

Hardness - 9 חזרתי צולע הביתה

סרטון סקוואט 125kg סט שלישי :

כן שברתי מקביל , זה היה על הקשקש אבל קיבלתי באונס כמו שצריך וזה מה שהביא לי אינדיקציה לשבירת מקביל , אני יודע שטכניקה חרא , לא יודע מה לעשות אימון הבא לגבי המשקל @Psycho

סרטון דדליפט 135kg , שלוש חזרות ראשונות רק צולמו :

סורי על האיכות ...

תתקדם בהכל. הסקוואט נראה בסדר גמור וחזרה אחת שכנראה הייתה זו לא סיבה לא להתקדם בבנץ'.
בהצלחה ב3 פלטות דדליפט 😃

דבר ראשון לפני שאגיב על הסקוואט שעוד תא ראיתי אני חושב שאתה צריך להפסיק להתעסק באם שברת או לא. במיוחד לא לתת הסברים על זה.
בגלל דברים כאלה ובגלל הזלזול המוחלט בעומק שלי הגעתי למצב שאני מסקביט נמוך מדי וזה מקשה על ההתקדמות עד שעברתי מכון והעירו לי על זה.

תתקדם בהכל. הסקוואט נראה בסדר גמור וחזרה אחת שכנראה הייתה זו לא סיבה לא להתקדם בבנץ'.
בהצלחה ב3 פלטות דדליפט 😃
אתה בטוח שהסקוואט מספיק טוב כדי להתקדם ? אני ממש מפחד להתקדם עם טכניקה גרועה ...
בבנצ' אני חושב שאתקדם למרות הכשל ...
בדדליפט אני אתקדם 99% , רק רוצה שיפוט על טכניקה , הפעם החגורה הקשתה עליי להחזיק גב

דבר ראשון לפני שאגיב על הסקוואט שעוד תא ראיתי אני חושב שאתה צריך להפסיק להתעסק באם שברת או לא. במיוחד לא לתת הסברים על זה.
בגלל דברים כאלה ובגלל הזלזול המוחלט בעומק שלי הגעתי למצב שאני מסקביט נמוך מדי וזה מקשה על ההתקדמות עד שעברתי מכון והעירו לי על זה.

אני בעיקר נותן הסברים לעצמי , ובשביל זה נועד הלוג , למעקב ...
לגבי שברתי או לא , אני די בטוח ששברתי בכולם , הבעיה זה הטכניקה הזוועתית , כשתראה את הסרטון אתה אולי תבין על מה אני מדבר

ראיתי, הטכניקה אומנם לא מושלמת אבל היא בסדר ואפשר להתקדם. תנסה לקרוס פחות עם החזה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית