אם אתה משתמש במוט עם הברגה, סביר להניח שגם הפלטות של ה20 קילו הן עם קוטר קטן מה"סטנדרטי", אבל באמת יהיו עדיפות על מה שאתה עובד איתו עכשיו. מצד שני, אם עמידת המוצא נוחה לך ויש לך את הגמישות הנדרשת בשביל להחזיק גב עם הגובה ההתחלתי הנוכחי, כנראה לא יקרה לך נזק בלתי הפיך מלעבוד ככה, יש לזה אפילו יתרונות מסויימים. רק קח בחשבון שבאופן עקרוני זה מפחית מהמשקלים שאתה יכול למשוך.
אימון של היום, אימון B...
אוקיי הורדתי את המילטרי ל45 היום בגלל שממש כאבו לי הכתפיים היום, אני לא משתמש בזה בתור תירוץ אבל אני לא הייתי מסוגל להרים 50 קילו עם כאבים בכתפיים...
אוקיי והסקוואט משתפר, חבר שלי לקח בחזרה את המשקולות של ה1.25 שלו...
מחר אני קונה במגה ספורט פלטה של 10,פלטה של 7.5, ו2 פלטות של 1.25.
כמה זה בערך אמור לעלות לי?
סקוואט : 5-5-5, 75 קילו, בינוני.
מילטרי פרס : 5-5-5, 45 קילו, בינוני.
בנט אובר רואו : 5-5-5, 55 קילו, בינוני.
צ'ין אפס : 8-8, 10 קילו, קל/בינוני.
זהו להיום אימון טוב דווקא, אני שמח שאני צריך לקנות פלטות חדשות זה אומר שאני מתקדם..
תודה...
אתה חייב יום מנוחה אחד לפחות, כדי לתת לגוף להתאושש. אתה מצבע סקוואט במשקלים קרובים יום אחרי יום וזה רק יזיק לך, לא יועיל. עדיף שתעשה את האימון ביום שישי ותוותר השבוע על מנוחה של יומיים מאשר לא לנוח בכלל.
חבל שתתאמן יומיים ברצף אם יש לך אופציה להתאמן ביום חמישי...סתם ידפוק לך את ההתאוששות, בעיקר במשקלים כאלה..
יש תקופות עמוסות שמפספסים בהם אימונים. זה גורר ירידה בהתקדמות, אבל אין מה לעשות. בהנחה שאתה לא מתחרה בתחרויות (נראה לי שאתה לא כזה 😃), יש דברים חשובים יותר בחיים.
דווקא כבר התאמנתי יום אחרי יום פעם ולא קרה משהו מיוחד וזה דווקא לא פגע בעבודה שלי...
חוץ מזה, אתמול עשיתי אימון A,
משקלים אני מרגיש שירדתי קצת אבל לאט לאט נחזור לעצמי..
סקוואט: 60 קילו, 5-5-5 קל/בינוני...
בנ'ץ פרס: 55 קילו, 5-5-5 בינוני...
דדליפט: 70 קילו, -5-, קל....
לא יצא לי לבצע באימון כפיפת מרפקים ולחיצה צרפתית, אבל לא נורא..
אימון טוב,למה אבל ירדת בבננט אובר רואו?מלא נשארת על אותו משקל,אבל גם זה אני לא מבין למה,ועוד אתה אומר קל..מוזר גם שהבנצ' שלך גדול מהפרס רק ב10 ק"ג..
סקוואט אימון הבא אתה שם 77.5
צ'ין אפס לדעתי באמת אבל באמת חבל,למה שלא תעשה אימון בנט רואו ,אימון פול אפס,אימון צ'ין אפס,ככה..
איך לא חשבת על זה?הרי התוספת מתח פוגעת לך בהתקדמות בחתירה מהסיבה שאתה עושה את שתיהם באותו אימון.