הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
∞ Road to

∞ Road to

קבצים מצורפים

• 20140930_003411.jpg
    20140930_003411.jpg
    KB 40.7 · צפיות: 250
אגב, כשקניתי את הגלידה ראיתי את עידו קוזי'קרו ועוד שחקן כדורסל ממכבי חיפה שהיה איתו, מעולם לא הרגשתי נמוך וקטן כל כך (ואני 108 ק"ג בגובה 1.96).

#חלק
#פיק
#מבקשלאלשיםתמונותכאלהבלוגשליתודה
אתה מקנא בשיזוף?
אגב, כשקניתי את הגלידה ראיתי את עידו קוזי'קרו ועוד שחקן כדורסל ממכבי חיפה שהיה איתו, מעולם לא הרגשתי נמוך וקטן כל כך (ואני 108 ק"ג בגובה 1.96).
סימן שעוד לא ראית אותי. ונתונים נחמדים, כמה א"ש? אני הייתי ממשיך במסה נקייה.

היום שיאן בא לכלוב ואמר לי "5 דקות" ואז הוא ישב בצד וחיכה שאני אסיים כמו ילד טוב.
הולי שיט תגובה ראשונה שלי בשנה האחרונה בערך, שיאן יש לך כבוד גדול שהגבתי לך בלוג.

• פותח/ת השרשור
היום שיאן בא לכלוב ואמר לי "5 דקות" ואז הוא ישב בצד וחיכה שאני אסיים כמו ילד טוב.
הולי שיט תגובה ראשונה שלי בשנה האחרונה בערך, שיאן יש לך כבוד גדול שהגבתי לך בלוג.
ממש אחד לאחד
היה אימון עם חום וכאב ראש וגרון, אבל האקסל אמר, אז עשיתי:

סקוואט 187x5x5
דדליפט 217x3x5

תירוצים למוצצים, ערב טוב.

מרק (חזה) עוף
20140930_123343.jpg

• פותח/ת השרשור
טוב אז היה אימון היום עם סינוסים סתומים, ללא ראייה, שמיעה, מוח. כשל בחזרה אחרונה של סט אחרון (טכניקה דפוקה היום), סה"כ שמח שהצלחתי להגיע הביתה.

נראה לי שאמשיך בתכנית כרגיל (עוד שבוע לנפח)
הולך לשכב באיזו פינה...

Squat
180x5
192x5
207x5
220x5
235x4

• פותח/ת השרשור
היה לך עוד 2
לפחות מחקר שימושי לגבי הפלת מוט מגובה מטר על פינים, פסקה ימנית. כמובן שעדיף שלא להפיל, אבל זה אינסטינקט, ואי אפשר לחשוב על איך להפיל לפני סט. אם יש רעיונות אשמח, חבל על המוט.

Screenshot_2014-10-03-00-21-58.png

לפחות מחקר שימושי לגבי הפלת מוט מגובה מטר על פינים, פסקה ימנית. כמובן שעדיף שלא להפיל, אבל זה אינסטינקט, ואי אפשר לחשוב על איך להפיל לפני סט. אם יש רעיונות אשמח, חבל על המוט.

צפה בקובץ המצורף 20368

קטעת את המאמר בחלק המעניין - אילו שני מוטות שרדו את הנפילה עם 1100 lbs? אני מניח שהטקסס שרד, מי השני?

מצאתי את המאמר המלא, מסתבר שהאיבנקו וההאסטינגס שרדו נפילה מגובה מטר עם 315 ק"ג על מוטות ביטחון בלי להתעקם.

מעניין שהטקסס לא החזיק מעמד.

עריכה: עכשיו ראיתי שהמאמר הוא של נשיא Ivanko, צריך לקחת את מה שרשום שם בעירבון מוגבל.
(לא מצאתי את המבחן המקורי של ג'ים סאת'רלנד מ-1987)

נערך לאחרונה:
שיאן אתה יכול פשוט להשפף למטה אחרי שנכשלת ולהתנגד ממש טיפה למוט ואז יצא מצב שאתה מניח את המוט על המוטות ולא זורק אותו אחורה.
או שתסקביט מעמודים כמו בן אדם ותעיף אחורה בכיף

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית