Karamel Sutra Core Edition שגם טוב לק1ביות.Karamel Sutra, היה מבצע בסופר השני ב-10 שקלים. איזה אתה?
יש לך טעם טוב אתה, אולי מגיע לי ניהול?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Karamel Sutra Core Edition שגם טוב לק1ביות.Karamel Sutra, היה מבצע בסופר השני ב-10 שקלים. איזה אתה?
Karamel Sutra Core Edition שגם טוב לק1ביות.
יש לך טעם טוב אתה, אולי מגיע לי ניהול?
בגלל אנשים כמוך שמפיצים נגיפים @moo היה מושבת במשך שבועיים
והנה לתלה:אולי, תבקש מאלכס - יש לו קשרים למעלה 😃
והנה לתלה:
אתה מקנא בשיזוף?#חלק
#פיק
#מבקשלאלשיםתמונותכאלהבלוגשליתודה
סימן שעוד לא ראית אותי. ונתונים נחמדים, כמה א"ש? אני הייתי ממשיך במסה נקייה.אגב, כשקניתי את הגלידה ראיתי את עידו קוזי'קרו ועוד שחקן כדורסל ממכבי חיפה שהיה איתו, מעולם לא הרגשתי נמוך וקטן כל כך (ואני 108 ק"ג בגובה 1.96).
סימן שעוד לא ראית אותי. ונתונים נחמדים, כמה א"ש? אני הייתי ממשיך במסה נקייה.
אונ תל אביב
@coldfire יכול לערוב לי, הוא מעמיס הפלטות האישי שלי
היום שיאן בא לכלוב ואמר לי "5 דקות" ואז הוא ישב בצד וחיכה שאני אסיים כמו ילד טוב.
ממש אחד לאחדהיום שיאן בא לכלוב ואמר לי "5 דקות" ואז הוא ישב בצד וחיכה שאני אסיים כמו ילד טוב.
הולי שיט תגובה ראשונה שלי בשנה האחרונה בערך, שיאן יש לך כבוד גדול שהגבתי לך בלוג.
היה אימון עם חום וכאב ראש וגרון, אבל האקסל אמר, אז עשיתי:
סקוואט 187x5x5
דדליפט 217x3x5
תירוצים למוצצים, ערב טוב.
לפחות מחקר שימושי לגבי הפלת מוט מגובה מטר על פינים, פסקה ימנית. כמובן שעדיף שלא להפיל, אבל זה אינסטינקט, ואי אפשר לחשוב על איך להפיל לפני סט. אם יש רעיונות אשמח, חבל על המוט.היה לך עוד 2
לפחות מחקר שימושי לגבי הפלת מוט מגובה מטר על פינים, פסקה ימנית. כמובן שעדיף שלא להפיל, אבל זה אינסטינקט, ואי אפשר לחשוב על איך להפיל לפני סט. אם יש רעיונות אשמח, חבל על המוט.
צפה בקובץ המצורף 20368