צריך לרסס בדם את הכל
קוקסינלים מדממים כשמורידים להם את הראש?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צריך לרסס בדם את הכל
יש רק דרך אחת לגלות..קוקסינלים מדממים כשמורידים להם את הראש?
קוקסינלים לא מתים, הם רק מתחלפיםקוקסינלים מדממים כשמורידים להם את הראש?
לא התחריתי עדיין בתחרות raw.
3 תחרויות ראשונות שלי היו בארץ, בנץ' ואולי גם דדליפט, עם ציוד. לחצתי באיזור 210, זה היה לפני 4 שנים בערך.
ב-2011 התחריתי בלטביה באליפות העולם של WPC, תחרות פאוורליפטינג מלאה, עם ציוד. סקוואט 300, בנץ' 270, דדליפט 250~. בתחרות הזו קיבלתי מקום שני, מתוך בערך 10 מתחרים לפי מה שאני זוכר, וגם שברתי שיא עולמי בבנץ', שעמד במשך כ6 שנים על 267.5 לדעתי. יש לי תעודה ממוסגרת על הקיר.
ציוד רק מפריע, אני פנומןציוד הוסיף לך 100 ק"ג לבנץ'?
סוף סוף עברת לתחום הרציני של בילדינג. חיכיתי לך הרבה זמן, מחר סדנת פוזינג מלאה על חשבוני. עליי. אני לארג'.Paused bench
127x8
127x7
Close grip bench
112x2x8
Incline air paused bench
80x3x8
עשיתי פרס ביום רביעי במקום בשני, וכנראה השפיע לרעה טיפה.
.הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:
https://www.lbs.co.il/logs/public/
כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
![]()
כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:
1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:
![]()
ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
![]()
2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.
בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.
אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:
![]()
לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:
![]()
אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:
![]()
אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).
תהנה 😃
Squat
255x2x5
DL
245x5
220x5
היציאה בסט השני בסקוואט התפקששה כנראה בגלל הרצועות החדשות, יש להשתפר. באופן כללי רצועות סבבה.
הדדליפט הרגיש איטי, יש להשתפר.
הכל פסולהסקוואט נראה מעט גבוה, אולי בגלל זוית הצילום, בכל מקרה מרשים מאוד.
Wide bench
100x2x10
Seated press
75x3x5
Jm press, rows, triceps, biceps, rear delts
Raw deep beltless paused above parallel squat
170x3x3
בהשראת Chad Wesley Smith
Leg press, hamstrings, rows, calfs, abs, reverse hypers
כן, ואני עושה תרגילי עזר, מנסה לעבוד איכשהו על כל השרירים, החלק הזה באימונים הוא ספונטני, וזה נראה לי מה שמשאיר אותי שפוייש לי שאלה - בתוכנית של אד כוהן אתה משלב את היום כתפיים בLight bench? ואם כן, אתה עושה את כל התרגילים שאד ממליץ בתוכנית המקורית או רק Shoulder press ונגיד תרגיל "לאיזון" הכתף (כמו פייספולס). אגב, אתה ס!ס