הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Time to gain some strong meat!(Starting Strenght)

למה אתה עולה עדיין ב- 5 ק"ג בסקוואט? הוסף רק 2.5 ק"ג מאימון לאימון ואל תעשה דילואד לפני שאתה נתקע באותו המשקל 3 אימונים. יש ימים שפשוט לא הולך; צריך לקחת את זה בפרופורציה, להשאיר את האימון מאחורינו ולחשוב שהאימון הבא יהיה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאני לא בטוח שאני עובד נכון בגלל זה חשבתי להוריד משקל כדי ללמוד את הטכניקה יותר טוב,אבל יש מצב שבאמת האימון פשוט היה גרוע...

אתמול היה אימון.
שבת 3.10:

סקוואט 95 ק"ג-PR!
היה מאוד צולע וכבד ואין לי מושג איך בכלל אתקדם אימון הבא.
יש אפשרות אולי לעשות ריסט במטרה ללמוד טכניקה נכונה ושוב להתחיל לעלות כל אימון 5 קילו?
אימון הבא אמור להיות 100 ק"ג ובאמת שאין לי מושג איך אסתדר עם זה.
נחתי בין סט לסט כמו שצריך והכל,אבל המשקל פשוט לא הלך כמו שצריך.

בנץ':60 ק"ג-היה בסדר,לא כבד בכלל,מתקרב לאט לאט לשיא(70) והולך לעבור אותו בקלות!

דדליפט:90 ק"ג,הלך יופי,זה המשקל שאליו הגעתי לפני תחילת SS,ז"א אימון הבא כבר PR.😃

סה"כ איכזב הסקוואט אבל שאר האימון היה בסדר גמור.

סיימתי את האימון בהליכה מהירה 20 דקות על 60-65% דופק,האם זה בסדר במקום ריצה שמפריעה להתאושש כמו שצריך אחרי אימון כבד?
זה כבר עדיף על ריצה, אבל תשתדל לא לעבור את ה60%. תעלה סרטונים של הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
יום שני 5.10:

סקוואט 97.5-PR!
אחרי צפיה ממושכת בהדרכות של ריפטו באתי יותר מוכן היום לחדר כושר ובטוח יותר בטכניקה,וסה"כ המשקל כבד אבל הרגשתי שהסתדרתי איתו יותר טוב מהאימון הנוראי ביום שבת שעשיתי 95 קילו.

פרס:40 ק"ג,לא קשה.

מתח:משקל גוף,משום מה היה קשה,אולי בגלל הלאפה שהעמסתי היום בירושלים...🙄

האימון היה בסדר גמור.

עד לפעם הבאה ולילה טוב!

• פותח/ת השרשור
יום רביעי 7.10:
(זה היה אתמול אבל לא ממש היה לי כוח לעדכן,אז כותב היום)

סקוואט:ניסיתי סוף סוף 100 ק"ג,אבל הבעיה היא שפחדתי לרדת נמוך עם המשקל הזה,כי ידעתי שאם ארד אני פשוט לא יקום(זה בכלוב ויש מוטות בצדדים לבטיחות,אבל עדין),אז עשיתי 2 סטים ממש גרועים עם המשקל וזה שפוט לא הלך,סט שלישי ירדת ל-90 קילו ועשיתי את הסט כמו שצריך.
הסקוואט איכזב מאוד,אני לא רואה את עצמי מתקדם הלאה אם לא הצלחתי 100,אני חושב לרדת ל-70\80 ולהמשיך משם אבל להעלות כל פעם 2.5 כדי לשפר את הסקוואט שלי ולהיות בטוח יותר בטכניקה(משהו שלא היה לפני,והתחיל לבוא במשקלים דיי גדולים לצערי.)

בנץ':62.5 ק"ג-מתחיל להיות טיפה כבד אבל מסתדר עם המשקל.

דדליפט:97.5 ק"ג,אני חייב להודות שהיה כבר לא כזה קל,לעלות אני יודע כמו שצריך,אבל בירידה אני עדין די גרוע,כנראה שזה בגלל שאני לא מוציא את החזה החוצה מספיק.

האימון עצמו היה בסדר ובאתי מוכן עם הרבה מרץ,אבל הסקוואט איכזב...

לא צריך כל פעם שנתקעים עם משקל לעשות ריסט,תעשה שוב 100 אימון הבא ותראה איך זה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שלא אצליח לצערי,כי התקדמתי מהר מדי,המשקל מאוד כבד ואני לא יורד עד הסוף איתו,אני יודע שאם ארד לא אעלה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית