הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

פשוט וקל

השאלה היא האם צריך,
והאם אני צריך.

בסקוואט(low bar), הבחור שיש לו למכור לי נעליים כאלו אמר לי שאני צריך לרכון קדימה יותר עם הגב,
וזה היה, כמו שניתן לראות בסרטון, עם נעליי pl.
אולי דווקא כדאי לוותר עליהם?
מתי צריך להשתמש ומתי לא?

אני תמיד בעד נעלי ליפטינג. גם דדליפט אני מבצע איתם. מבחינתי קודם דואגים לנעליים טובות ורק אחרי זה חגורה.

אפשר להרים עם שטוחות ויש לי מתאמנים שמרימים עם שטוחות, אבל לדעתי נעל ליפטינג טובה עדיפה. בסוף זה גם עניין של נוחות של מתאמן.

• פותח/ת השרשור
אני תמיד בעד נעלי ליפטינג. גם דדליפט אני מבצע איתם. מבחינתי קודם דואגים לנעליים טובות ורק אחרי זה חגורה.

אפשר להרים עם שטוחות ויש לי מתאמנים שמרימים עם שטוחות, אבל לדעתי נעל ליפטינג טובה עדיפה. בסוף זה גם עניין של נוחות של מתאמן.
דדליפט עם נעל עם הגבהה? למה?

זה פשוט לא טכניקה אידיאלית, אני לא חושב שאפצע מזה. אבל גם את זה אין לי איך לדעת.

סקוואט מזעזע, תמיד היה. לפחות אם אני רוצה מאוד להתקדם.
https://photos.app.goo.gl/RXcBevJhtDn9BNWy5
@דברים1
לדעתי הבעיה העיקרית זה שאתה פשוט מושך הכל עם הגב(הזוקפים)

תשפר כניסה וסטאפ, יותר ברייס וכיווץ, תהיה יותר tight ותדחוף עם הרגליים

לא בקונצנזוס,
שואל למה כן...

לא רואה סיבה להיסחב עם כמה סוגי נעליים למכון, בראש ובראשונה, ולא מפריע לי למשוך עם עקב. ואם זה אומר שאני צריך למשוך עוד כמה מילימטרים... סבבה, נתחזק עוד קצת. אם הייתי הולך לUSAPL יש מצב זה היה מעניין.

אני אישית מושך עם עקב, חלק מהמתאמנים שלי מושכים בלי וחלק עם. כל אחד מה שנוח לו, אין לי בעיה עם שתי הגישות. אבל אין לי כח להחליף נעליים תוך כדי אימון ולהיסחב עם שני זוגות.

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה להיסחב עם כמה סוגי נעליים למכון, בראש ובראשונה, ולא מפריע לי למשוך עם עקב. ואם זה אומר שאני צריך למשוך עוד כמה מילימטרים... סבבה, נתחזק עוד קצת. אם הייתי הולך לUSAPL יש מצב זה היה מעניין.

אני אישית מושך עם עקב, חלק מהמתאמנים שלי מושכים בלי וחלק עם. כל אחד מה שנוח לו, אין לי בעיה עם שתי הגישות. אבל אין לי כח להחליף נעליים תוך כדי אימון ולהיסחב עם שני זוגות.
אני מעדיף להוריד נעליים פשוט ולהתאמן יחף...
סליחה, פה זה הספרייה?
לא, אבל הנאה מובטחת.

• פותח/ת השרשור
גם הולך. לא משהו שהייתי מתעקש עליו בכל מקרה. תמשוך איך שנוח לך.
לא יודע מה נוח,
אני בנקודה כזו שכל מה שהיה נוח לא תקין
וכלום לא נוח,
So I might as well do it as the optimall way,
אם יש אחת.
בסוף מקווה להתרגל,
כמו בשאר הדברים. לפחות לנסות בהתחלה.

"איחלתי לחייל בהצלחה״

עוקב!
נראה בסדר גמור האמת,
למה לא לשלב פלור פרס או משהו בסגנון?
איש כלבבי.
ויש לי ספה,אבל אני מרגיש יותר בטחון להעמיס משקל בפלור בנץ.
רוצה להקשות? חכה כמה שניות ״למטה״
רוצה להקשות? ישר רגליים לגמרי
רוצה להקשות? תתחיל שהמוט לגמרי מקו החזה

• פותח/ת השרשור
@StrongEnough
יש להתייחס לכל מה שהוא אמר כאמת אחת ברורה?
נגיד כשהוא אמר להצביע החוצה עם האצבעות, או כשאמר לדחוף את הברכיים (ואצלו שניהם לא ברנה קטנה כל כך).

@StrongEnough
יש להתייחס לכל מה שהוא אמר כאמת אחת ברורה?
נגיד כשהוא אמר להצביע החוצה עם האצבעות, או כשאמר לדחוף את הברכיים (ואצלו שניהם לא ברנה קטנה כל כך).

הוא לא המציא כלום, ואל תיקח שום דבר כאמת אחת ברורה. תנסה ותראה איך זה הולך ואם מרגיש לך טוב. אצבעות החוצה וברכיים החוצה בעיקר יפנה לך מקום לבטן להיכנס לפוזיציה יותר טובה.
הוא לא המציא כלום, ואל תיקח שום דבר כאמת אחת ברורה. תנסה ותראה איך זה הולך ואם מרגיש לך טוב. אצבעות החוצה וברכיים החוצה בעיקר יפנה לך מקום לבטן להיכנס לפוזיציה יותר טובה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית