הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

אחד המשפטים הכי מפגרים שאפשר להגיד בשנת 2021.
אתה ילד.....

אם הידע שלך בלי אסמכתא לא תלך לשום מקום.

זה כמו להיות "מבין בכסף" ובלי שקל בחשבון
או להגיד "אני מבין בנשים " ובעצם אתה חיי לבד כמו כלב והאישה היחידה שאתה מרגיש זה אמא כשאתה מחבק אותה.

חאלס עם הבולשיט הזה "יש לי ידע , אניחכם אבל אני לא רוצה להיות מוצלח בתחום של הידע. ואתה לא מבין כלום בחיים שלך למרות שאתה מוצלח בתחום "

אדון סנורלקס , ילדי החמוד
אם אתה רוצה להתרבב בידע הרחב שלך אצה מוזמן להכנס לקבוצת "חובבי היסטוריה" בפייסבוק שם ידע זה כוח.

פה זה קבוצה של ספורט , כוח , ביצועים , מראה אתלטי....
זה מה שקובע !

כל ילד כאפות שני ששוקל 75 קילו ועושה דדליפט עם 100 בלחץ פתאום מרגיש שהוא דוקטור מסקאוט אוניברסיטי לא פחות ולא יותר.

שאלה :
אתה מתאמן בשביל הידע ?
את הסייקל שלך את עושה בשביל הידע ???

חרא בלבן !

אתה מתאמן כדי להראות פצצה ולהיות חזק
ואם אתה לא שם אז כנראה שיש איזה שהיא בעיה עם הידע הזה

אתה ילד.....

אם הידע שלך בלי אסמכתא לא תלך לשום מקום.

זה כמו להיות "מבין בכסף" ובלי שקל בחשבון
או להגיד "אני מבין בנשים " ובעצם אתה חיי לבד כמו כלב והאישה היחידה שאתה מרגיש זה אמא כשאתה מחבק אותה.

חאלס עם הבולשיט הזה "יש לי ידע , אניחכם אבל אני לא רוצה להיות מוצלח בתחום של הידע. ואתה לא מבין כלום בחיים שלך למרות שאתה מוצלח בתחום "

אדון סנורלקס , ילדי החמוד
אם אתה רוצה להתרבב בידע הרחב שלך אצה מוזמן להכנס לקבוצת "חובבי היסטוריה" בפייסבוק שם ידע זה כוח.

פה זה קבוצה של ספורט , כוח , ביצועים , מראה אתלטי....
זה מה שקובע !

כל ילד כאפות שני ששוקל 75 קילו ועושה דדליפט עם 100 בלחץ פתאום מרגיש שהוא דוקטור מסקאוט אוניברסיטי לא פחות ולא יותר.

שאלה :
אתה מתאמן בשביל הידע ?
את הסייקל שלך את עושה בשביל הידע ???

חרא בלבן !

אתה מתאמן כדי להראות פצצה ולהיות חזק
ואם אתה לא שם אז כנראה שיש איזה שהיא בעיה עם הידע הזה
כאן הבעיה.
תקרא לי ילד עד מחר, זה לא מרגש אותי. כל מה שאתה כותב מראה עד כמה אני צודק שאתה תקוע בעבר.
אני מתאמן להנאה שלי, רוצה להתחזק ולהיראות בסדר, לא פצצה לא כלום כי לא אכפת לי לרדוף אחרי החרא הזה.
לא מעניין אותי כל ילד, אתה יוצא מנקודת הנחה שאם אני ספציפית הצלחתי להרים משקלים שהם בסדר( 185 סקוואט ו202.5 דדליפט)אז "אני יודע יותר מכולם" וממש לא. אני מתייעץ אין סוף פעמים לגבי האימונים כי אני לא יודע מספיק, לגבי תזונה עדיין מתייעץ לפעמים גם עם הכמות ידע שיש לי. לפעמים אני לא בטוח מה לעשות?
אני כבר אמרתי שאין לי אותו ידע כמו @JewTRT למשל, לא יודע מאיפה הטענה שלך שאני "יודע יותר מכולם"
לא כל אחד שיש לו ידע רוצה להיות מוצלח בתחום, תפסיק להוציא את עצמך ליצן.

אני מתאמן להנאה שלי, רוצה להתחזק ולהיראות בסדר, לא פצצה לא כלום כי לא אכפת לי לרדוף אחרי החרא הזה.
אז למה בעצם לעשות סייקל אם כל מה שאתה רוצה זה להיות בסדר?

הופה ... זה שאלה יפה

עכשיו הוא יחשוב על משהו מתחכם לומר

בקיצר ולעניין
נסכם את זה במשפט אחד כנו שאומרים בחיים
"עם המון ידע וכיסים רקים לא הולכים למכולת"
תקרא לי ילד עד מחר,
לא עד מחר - עד שתהיה גבר ולא תשתמש בשם של פוקימון
185 סקוואט ו202.5 דדליפט)
טיל - אליפות
למשל, לא יודע מאיפה הטענה שלך שאני "יודע יותר מכולם"
לא טענתי כך בחיים אבל גם לא מזיין בשכל ומטעה אנשים.

@Snorlax jr
תאמת לדעתי אתה עושה שאתב מכניס סטרואידים אנבוליים לגוף שלך כאשר אתה רוצה להראות סבבה סהכ
את זה אפשר להשיג בלי להרעיל את הגוף.

אה.... וכשתגדל ... כן כשתהיה גבר....

ונניח תרצה לקנות בית או לעשות איזה השקעה טובה - אל תלך לאיש מקצוע וותיק מצליח עם הרבה רזומה וכסף כמו חרא - הוא מיושן ואין לו ידע....
עדיף שתפנה לאיזה ילד חננה שנוסע לעבודה על אופנים חשמליות . אבל היעקר הוא קרא את הספר "אבא עשיר אבא עני" ויש לו המון ידע - הוא פשוט לא רוצה להיות עשיר !

כאן הבעיה.
תקרא לי ילד עד מחר, זה לא מרגש אותי. כל מה שאתה כותב מראה עד כמה אני צודק שאתה תקוע בעבר.
לא מעניין אותי כל ילד, אתה יוצא מנקודת הנחה שאם אני ספציפית הצלחתי להרים משקלים שהם בסדר( 185 סקוואט ו202.5 דדליפט)אז "אני יודע יותר מכולם" וממש לא. אני מתייעץ אין סוף פעמים לגבי האימונים כי אני לא יודע מספיק, לגבי תזונה עדיין מתייעץ לפעמים גם עם הכמות ידע שיש לי. לפעמים אני לא בטוח מה לעשות?
אני כבר אמרתי שאין לי אותו ידע כמו @JewTRT למשל, לא יודע מאיפה הטענה שלך שאני "יודע יותר מכולם"
לא כל אחד שיש לו ידע רוצה להיות מוצלח בתחום, תפסיק להוציא את עצמך ליצן.
הוא חושב שכל מי שמתעניין באנאבולים צריך להיות 120קג של שריר כמו סהר קזס.
יש לי תשוקה לידע, אני אוהב ללמוד, לקרוא להתעניין, מבחינתי אחר צהריים טוב זה להעביר בקריאה של מאמרים רפואיים וניסויים קלינים ולוגים של אנשים, נכון אין לי את הניסיון הממשי עם חומרים כאלה ואחרים אבל אחרי שאתה קורא 20 מאמרים , 10 תוצאות של ניסויים קלינים ו50 לוגים של אנשים יש לך מושג בהחלט טוב מה כן כדאי ולא כדאי חד וחלק.

לא יודע מאיפה הוא בכלל מביא את המספרים האלה של הליפטים (דד שלי זה 180 ל12 אגב וסקוואט 140 ל8-10 אבל מי בכלל שם על מה שהוא חושב)

אני לא נכנס איתו לפינות, שיעשה סייקלים של 1גרם טסט ו750 טרן וגרם פרימו ושעל זה יוסיף גם 200 אנאדרול ואחרי זה שיבקשו ממנו לעלות תמונה הוא אומר ״אני לא פוטוגני״ ואני הילד פה (ולא שאכפת לי איך הוא נראה בכלל כן סתם נתתי דוגמא, ובניגוד אליו אני לא יקרא לו בשמות גנאי)

אני חולק את הידע שלי מי שרוצה שיקשיב מי שלא רוצה שיהיה לו בכיף.
ושוב, עצם זה שאתה עושה את אותה טעות 20 שנה לא הופך אותך לצודק סאבל׳ה.

אני ימשיך בגישה שלי אתה תמשיך בגישה שלך ואני מקווה שתחייה עד 100 כ20 ותגשים את כל מטרותיך.

שבוע טוב לכולם ובוקר מעולה !

נערך לאחרונה:
מבחינתי, אני רוצה להשיג יותר ממה שאפשר להשיג כטבעי אבל זה לא אומר שעכשיו אני צריך לרדוף אחרי להשיג את מה שהבחור כאן מגדיר.
הופה ... זה שאלה יפה

עכשיו הוא יחשוב על משהו מתחכם לומר

בקיצר ולעניין
נסכם את זה במשפט אחד כנו שאומרים בחיים
"עם המון ידע וכיסים רקים לא הולכים למכולת"

לא עד מחר - עד שתהיה גבר ולא תשתמש בשם של פוקימון

טיל - אליפות

לא טענתי כך בחיים אבל גם לא מזיין בשכל ומטעה אנשים.

@Snorlax jr
תאמת לדעתי אתה עושה שאתב מכניס סטרואידים אנבוליים לגוף שלך כאשר אתה רוצה להראות סבבה סהכ
את זה אפשר להשיג בלי להרעיל את הגוף.

אה.... וכשתגדל ... כן כשתהיה גבר....

ונניח תרצה לקנות בית או לעשות איזה השקעה טובה - אל תלך לאיש מקצוע וותיק מצליח עם הרבה רזומה וכסף כמו חרא - הוא מיושן ואין לו ידע....
עדיף שתפנה לאיזה ילד חננה שנוסע לעבודה על אופנים חשמליות . אבל היעקר הוא קרא את הספר "אבא עשיר אבא עני" ויש לו המון ידע - הוא פשוט לא רוצה להיות עשיר !
סתכל למעלה על מה שכתבתי לאלחנן, אני רוצה יותר ממה שאפשר להשיג כטבעי. זה משהו רע? לא.
אם אני משתמש בשם של פוקימון אז משמע אני ילד, הבנתי אותך סבא.
אין טעם כבר לענות לך כי אתה בדיוק כמו כל הזקנים האלה שטוענים ש"דדליפט יהרוס לך את הגב"
בהצלחה.
הוא חושב שכל מי שמתעניין באנאבולים צריך להיות 120קג של שריר כמו סהר קזס
חשיבה של פעם, אם אתה לא נורא ככה אין לך מושג כלום. למרות שבדיעבד אתה יודע יותר ממנו..

יש לי תשוקה לידע, אני אוהב ללמוד, לקרוא להתעניין, מבחינתי אחר צהריים טוב זה להעביר בקריאה של מאמרים רפואיים וניסויים קלינים ולוגים של אנשים, נכון אין לי את הניסיון הממשי עם חומרים כאלה ואחרים אבל אחרי שאתה קורא 20 מאמרים , 10 תוצאות של ניסויים קלינים ו50 לוגים של אנשים יש לך מושג בהחלט טוב מה כן כדאי ולא כדאי חד וחלק.

לא יודע מאיפה הוא בכלל מביא את המספרים האלה של הליפטים (דד שלי זה 180 ל12 אגב וסקוואט 140 ל8-10 אבל מי בכלל שם על מה שהוא חושב)

אני לא נכנס איתו לפינות, שיעשה סייקלים של 1גרם טסט ו750 טרן וגרם פרימו ושעל זה יוסיף גם 200 אנאדרול ואחרי זה שיבקשו ממנו לעלות תמונה הוא אומר ״אני לא פוטוגני״ ואני הילד פה (ולא שאכפת לי איך הוא נראה בכלל כן סתם נתתי דוגמא, ובניגוד אליו אני לא יקרא לו בשמות גנאי)

אני ימשיך בגישה שלי אתה תמשיך בגישה שלך ואני מקווה שתחייה עד 100 כ20 ותגשים את כל מטרותיך.

בוקר מקסים,יום מוצלח,שבוע פורה

מבחינתי, אני רוצה להשיג יותר ממה שאפשר להשיג כטבעי אבל זה לא אומר שעכשיו אני צריך לרדוף אחרי להשיג את מה שהבחור כאן מגדיר.
לא שזה רע, אבל אם המטרות שלך הם כאלו, בהיעדר תוצאות תסכים שזה שם סימן שאלה על הידע שלך.

ושוב, לא בקטע מזלזל, רק שהאמירה שידע בלי תוצאות לא גורעות מהידע זה לא כל כך נכון.

אתה בכוונה מקצין,בן אדם שעל סייקל כדי להראוצ סבבה הוא אידיוט אוטיסט חולה נפש
זה האמת
מי שעל סייקל צריך להיות פסל
לזיין את הגוף כדי להראןת סבבה.
פשוט טמטום
בוקר מקסים,יום מוצלח,שבוע פורה
ואלה חרא של בוקר האמת האיחול לא עזר

אתה בכוונה מקצין,בן אדם שעל סייקל כדי להראוצ סבבה הוא אידיוט אוטיסט חולה נפש
זה האמת
לזיין את הגוף כדי להראןת סבבה.
פשוט טמטום
לא אמרתי סבבה , אבל המטרה באנאבולים זה כמה שיותר תוצאות כמה שפחות נזק, לא כמה שיותר תוצאות כמה שיותר נזק, תסכים איתי בזה ?

וזה אחד העקרונות בסיס מאחורי כל דבר שאני עושה.
אין שום סיבה להתחיל סייקל ראשון עם 500 טסט, אין שום סיבה ל״חייב בסיס 500 על כל סייקל אוראלי״ ולא צריך להגיע למינון של 700מג עם פאקינג טרן, מה אתה מתחרה במר אולימפיה ? אף אחד פה לא מתחרה !! אין לאף אחד שום סיבה פה להגיע למינונים האלה, ואם אתה מגיע למינונים האלה בתור ״תחביב״ (שזה 99.9% מהאנשים פה, א אחד לא מתחרה מקצועי) אין שום סיבה שתקצר לעצמך את החיים בעשור.

מצטער,
ואם אתה בכל זאת בוחר לעשוצ זאת אז סע ברכה והצלחה ויש לך את כל האיחולים ממני.

לא שזה רע, אבל אם המטרות שלך הם כאלו, בהיעדר תוצאות תסכים שזה שם סימן שאלה על הידע שלך.

ושוב, לא בקטע מזלזל, רק שהאמירה שידע בלי תוצאות לא גורעות מהידע זה לא כל כך נכון.
אני לא אמרתי שהידע שלי כזה נרחב
מבחינתי אגב, מהכמות ידע שיש לי בינתיים, יש לי התקדמות בקצב טוב + תוצאות סבבה בינתיים.
הבאתי דוגמה שהתוצאות מבחינת הבחור כאן, אני אמור להראות כמו כריס באמסטד.
שוב, אני מדבר כאן מבחינת חומרים. אם אתה לוקח חומרים ויש לך ידע נרחב בנושא וסתם נגיד נראה כמו מן הסתם בן אדם על חומרים, גדול אבל לא גוף כזה מטורף זה לא אומר שאין לך ידע.
זאת דעתך.
לא אומר שאתה צודק מן הסתם כי הדעה שלי אחרת ממך אבל זאת דעתך.

לא אמרתי סבבה , אבל המטרה באנאבולים זה כמה שיותר תוצאות כמה שפחות נזק, לא כמה שיותר תוצאות כמה שיותר נזק, תסכים איתי בזה ?

וזה אחד העקרונות בסיס מאחורי כל דבר שאני עושה.
אין שום סיבה להתחיל סייקל ראשון עם 500 טסט, אין שום סיבה ל״חייב בסיס 500 על כל סייקל אוראלי״ ולא צריך להגיע למינון של 700מג עם פאקינג טרן, מה אתה מתחרה במר אולימפיה ? אף אחד פה לא מתחרה !! אין לאף אחד שום סיבה פה להגיע למינונים האלה, ואם אתה מגיע למינונים האלה בתור ״תחביב״ (שזה 99.9% מהאנשים פה, א אחד לא מתחרה מקצועי) אין שום סיבה שתקצר לעצמך את החיים בעשור.

מצטער,
ואם אתה בכל זאת בוחר לעשוצ זאת אז סע ברכה והצלחה ויש לך את כל האיחולים ממני.
הגישה שלך נכונה אבל גם לא נכונה ואסביר לך.
קודם כל אני טבעי ותמיד אשאר כי אני מתקדם טבעי ונראה בן אלף שרמוטות.
דבר שני,בן אדם שלא נראה אימלה אבלה אאסטטיק טבעי שישאר טבעי כי גם על חומר הוא יראה סביר וקצת,האם זה שווה תנזק? אני ספורטאי אני משקיע את כל המשאבים שלי כדי להתקדם ואם אני הייתי נראה ממוצע טבעי לא הייתי חושב על סייקל כי אין לי את זה.
החברה באולימפיה חמודי עם גנים שבחיים לא יהיה לך,אם נשווה את זה לכלבים,אתה כלב מצער בעח והם כלבים גזעיים.
בגלל שאתה לא מתחרה תשאר טבעי מה לא מובן?
אני לא אמרתי שהידע שלי כזה נרחב
מבחינתי אגב, מהכמות ידע שיש לי בינתיים, יש לי התקדמות בקצב טוב + תוצאות סבבה בינתיים.
הבאתי דוגמה שהתוצאות מבחינת הבחור כאן, אני אמור להראות כמו כריס באמסטד.
שוב, אני מדבר כאן מבחינת חומרים. אם אתה לוקח חומרים ויש לך ידע נרחב בנושא וסתם נגיד נראה כמו מן הסתם בן אדם על חומרים, גדול אבל לא גוף כזה מטורף זה לא אומר שאין לך ידע.

זאת דעתך.
לא אומר שאתה צודק מן הסתם כי הדעה שלי אחרת ממך אבל זאת דעתך.
למה התחלת סייקל? כדי להראות יותר טוב אל תחרטט

הגישה שלך נכונה אבל גם לא נכונה ואסביר לך.
קודם כל אני טבעי ותמיד אשאר כי אני מתקדם טבעי ונראה בן אלף שרמוטות.
דבר שני,בן אדם שלא נראה אימלה אבלה אאסטטיק טבעי שישאר טבעי כי גם על חומר הוא יראה סביר וקצת,האם זה שווה תנזק? אני ספורטאי אני משקיע את כל המשאבים שלי כדי להתקדם ואם אני הייתי נראה ממוצע טבעי לא הייתי חושב על סייקל כי אין לי את זה.
החברה באולימפיה חמודי עם גנים שבחיים לא יהיה לך,אם נשווה את זה לכלבים,אתה כלב מצער בעח והם כלבים גזעיים.
בגלל שאתה לא מתחרה תשאר טבעי מה לא מובן?

למה התחלת סייקל? כדי להראות יותר טוב אל תחרטט
א. יכול להיות ההפך הגמור, בן אדם שנראה חרא טבעי יתפוצץ על סטרואידים או שנראה אש על טבעי וכמו שאתה אומר על סטרואידים יראה סביר פלוס, אף אחד לא יכול לחזות את הגנים שלו בנושא הזה זה רק טבילת אש מה שנקרא.

ב. אני נכנסתי לעולם האנאבולים בעקבות תשובה לנושא וחלק מהעניין היה גם שהייתה לי בעיית הורמונים ויש לי מרשם לטסטסטרון, מה שעוד יותר נתן לי את הבוסט לקרוא ולחקור, עליתי מאז תחילת הטיפול מעל 15קג, שמתוכם הסייקל שעשיתי 250מג העלתי 8קג תוך פחות מ3 חודש.

ג. אני לא אומר שלנצח אדם לא צריך לקחת 500טסט, אני חושב שלכל דבר יש זמן ומקום, IIW אחרי עשור של אנאבולים כן, צריך מינון גבוהה יותר אבל מישהו שרק מתחיל את דרכו בעולם הזה וזה סייקל ראשון/שני/שלישי שלו, לא צריך להתעסק במינונים כאלה, עדיף לעשות 300 טסט וזרוק עוד שמן כמו פרימו, דקה, תקבל יותר תוצאות ופחות תופעות לוואי.

ד. כל המתים על טרן פה מריצים 700מג כאילו זה תמיסת מי מלח, מה אתם חולי נפש ? משעמם לכם ? אתם יודעים כמה החרא הזה רעיל ? יש לכם תחרות ? יום צילומים ? אתם עושים כסף מהגוף הזה ? לא! זה לכיף, ונכון אני תומך בשימוש באנאבולים למטרה של להיראות ולהרגיש טוב אבל לעשות את זה בגבול הטעם הטוב ולא לחרבן את הבריאות.

ה. כל מה שקשור ל פפטידים, הורמון גדילה, HCG לא נכנס לזה אפילו, אני את מקומי יודע והמידע שיש לי נכון, זה שהבן אדם מעדיף להיצמד למה שחשבו לנכון לפני 15 שנה ואין רע עם זה, זה כל מה שידעו פעם, אבל צריך להתקדם להתעדכן תמיד במיוחד בעולם הזה, אתה טוען שצריך להיצמד לעלון תרופות, אז בוא תראה שבעלון של טסטסרון רשום שאין להשתמש למטרות פיתוח שריר, אז למה אתה עושה סייקלים עם זה ? זה נוגד הוראות יצרן, מה אתה יודע יותר טוב מהמדענים של באייר ?!?! תעשה לי טובה , זה שמיעה סלקטיבית.

ו. נשבר לי להסביר את עצמי, מי שרוצה עצה או מידע תמיד מוזמן לפנות אלי ואני אעזור בכיף, ומה שאני לא יודע אני אגיד אני לא יודע, ויש פה אנשים ששאלו אותי דברים ואמרתי ״בשיא הכנות אין לי מושג תחכה לבעל ניסיון בנושא״.

אני את מקומי יודע שצריך תאמין לי.

נערך לאחרונה:
להשיג יותר ממה שאני יכול כטבעי
עד לא מזמן היית טבעי לא? שמח בשבילך שנכנסת לעולם הזה רק שמור על עצמך
א. יכול להיות ההפך הגמור, בן אדם שנראה חרא טבעי יתפוצץ על סטרואידים או שנראה אש על טבעי וכמו שאתה אומר על סטרואידים יראה סביר פלוס, אף אחד לא יכול לחזות את הגנים שלו בנושא הזה זה רק טבילת אש מה שנקרא.

ב. אני נכנסתי לעולם האנאבולים בעקבות תשובה לנושא וחלק מהעניין היה גם שהייתה לי בעיית הורמונים ויש לי מרשם לטסטסטרון, מה שעוד יותר נתן לי את הבוסט לקרוא ולחקור, עליתי מאז תחילת הטיפול מעל 15קג, שמתוכם הסייקל שעשיתי 250מג העלתי 8קג תוך פחות מ3 חודש.

ג. אני לא אומר שלנצח אדם לא צריך לקחת 500טסט, אני חושב שלכל דבר יש זמן ומקום, IIW אחרי עשור של אנאבולים כן, צריך מינון גבוהה יותר אבל מישהו שרק מתחיל את דרכו בעולם הזה וזה סייקל ראשון/שני/שלישי שלו, לא צריך להתעסק במינונים כאלה, עדיף לעשות 300 טסט וזרוק עוד שמן כמו פרימו, דקה, תקבל יותר תוצאות ופחות תופעות לוואי.

ד. כל המתים על טרן פה מריצים 700מג כאילו זה תמיסת מי מלח, מה אתם חולי נפש ? משעמם לכם ? אתם יודעים כמה החרא הזה רעיל ? יש לכם תחרות ? יום צילומים ? אתם עושים כסף מהגוף הזה ? לא! זה לכיף, ונכון אני תומך בשימוש באנאבולים למטרה של להיראות ולהרגיש טוב אבל לעשות את זה בגבול הטעם הטוב ולא לחרבן את הבריאות.

ה. כל מה שקשור ל פפטידים, הורמון גדילה, HCG לא נכנס לזה אפילו, אני את מקומי יודע והמידע שיש לי נכון, זה שהבן אדם מעדיף להיצמד למה שחשבו לנכון לפני 15קילו ואין רע עם זה, אבל צריך להתקדם להתעדכן במיוחד בעולם הזה, אתה טוען שצריך להיצמד לעלון תרופות, אז בוא תראה שבעלון של טסטסרון רשום שאין להשתמש למטרות פיתוח שריר, אז למה אתה עושה סייקלים עם זה ? זה נוגד הוראות יצרן, מה אתה יודע יותר טוב מהמדענים של באייר ?!?! תעשה לי טובה , זה שמיעה סלקטיבית.

ו. נשבר לי להסביר את עצמי, מי שרוצה עצה או מידע תמיד מוזמן לפנות אלי ואני אעזור בכיף, ומה שאני לא יודע אני אגיד אני לא יודע, ויש פה אנשים ששאלו אותי דברים ואמרתי ״בשיא הכנות אין לי מושג תחכה לבעל ניסיון בנושא״.
אני את מקומי יודע שצריך תאמין לי.
אתה בנאדם עם ידע רחב וכיף לי באופן אישי לשמוע אותך וללמוד. תורם לנו מזמנך האישי..אני מעריך חברה כמוך

אתה בנאדם עם ידע רחב וכיף לי באופן אישי לשמוע אותך וללמוד. תורם לנו מזמנך האישי..אני מעריך חברה כמוך
תודה רבה חבר מעריך את הפרגון, משתדל להעביר כמה שיותר ידע, ידע זה בריאות בעולם הזה.

כן, באמת מרגיש נהדר וזה רק סייקל ראשון.
מנסה לעשות הכל כמה שיותר חכם בלי שטויות ותודה רבה אחי

חבל על העצבים שלך.
יש לו ידע שלך אין, אבל הוא לוקה בניסיון אישי במקרים מסוימים ולהפך. במקום שזה יפריע לך שהוא מייעץ לאנשים, תבדוק איפה אתה יכול לתקן אותו.
כמו שאמרתי, דוגמה אחת זה העניין של הקירור. אם בתקופתך היו עושים מה בדיוק מה שנכתב מהיצרן, היום יש גישה למחקרים. כמו שאמרתי, במקרה הזה הוא צודק ואתה טועה.
תשתמשו בידע אחד של השני, אין צורך להיכנס למלחמות אגו. דווקא אתה יכול להיעזר בידע שלו בפפטידים, לדעתי אתה יכול להפיק מזה תועלת הרבה יותר גדולה ממנו (דווקא בגלל הגיל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית