הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

חבל על העצבים שלך.
יש לו ידע שלך אין, אבל הוא לוקה בניסיון אישי במקרים מסוימים ולהפך. במקום שזה יפריע לך שהוא מייעץ לאנשים, תבדוק איפה אתה יכול לתקן אותו.
כמו שאמרתי, דוגמה אחת זה העניין של הקירור. אם בתקופתך היו עושים מה בדיוק מה שנכתב מהיצרן, היום יש גישה למחקרים. כמו שאמרתי, במקרה הזה הוא צודק ואתה טועה.
תשתמשו בידע אחד של השני, אין צורך להיכנס למלחמות אגו. דווקא אתה יכול להיעזר בידע שלו בפפטידים, לדעתי אתה יכול להפיק מזה תועלת הרבה יותר גדולה ממנו (דווקא בגלל הגיל)
היו כמה וכמה מקרים שהוא חלק עלי, ועשיתי בדיקה יותר מעמיקה והבן אדם צדק והודתי על טעותי, אין שום בושה בלהודות שטעית, ולהפך הגדולה כמו שאמרת זה ללמוד אחד מהשני, הפורום הזה זה לחלוק ידע וניסיון.

אבל לרדת לפסים אישיים ״נראה כמו ילדה״, ״לא מתאמן״, ״מביך את עצמך״, צוחק על מספרי ליפטינג שאפילו לא קשורים אלי ואין לי מושג מאיפה הביא אותם ?
זה לא מקצועי ולא חברי.
אני לא באתי לרדת על אף אחד, דיון זה דיון ואפשר לשמור על שיח.

אפשר לשאול שאלת תם..
כוח זה לא דבר נרכש עם הזמן?
משפרי ביצועים (טסטוסטרון) יתנו לאדם כוח?

חבל על העצבים שלך.
יש לו ידע שלך אין, אבל הוא לוקה בניסיון אישי במקרים מסוימים ולהפך. במקום שזה יפריע לך שהוא מייעץ לאנשים, תבדוק איפה אתה יכול לתקן אותו.
כמו שאמרתי, דוגמה אחת זה העניין של הקירור. אם בתקופתך היו עושים מה בדיוק מה שנכתב מהיצרן, היום יש גישה למחקרים. כמו שאמרתי, במקרה הזה הוא צודק ואתה טועה.
תשתמשו בידע אחד של השני, אין צורך להיכנס למלחמות אגו. דווקא אתה יכול להיעזר בידע שלו בפפטידים, לדעתי אתה יכול להפיק מזה תועלת הרבה יותר גדולה ממנו (דווקא בגלל הגיל)
אתה מכיר אותו אישית?
לא שאני מזלזל בו...ממש לא!
אבל לאיזה מחקרים יש לו גישה שלי ולך אין?
עם כל הכבוד יש הבדל בין מטופל trt שמשלב פפטידים לעולם הסייקלים של הבילדרים..גם במטרה וגם בניהול.
איזה אימפקט במסה ואימון בדיוק נותן לך 200mg/w לא משנה על פני כמה פעמים אתה מפזר אותו?
למיטב הבנתי מה שהוא עושה זה מחפש פיתרון להיפוגונדיזם עם כמה שפחות ת לוואי...
טוב או לא...הוא יודע
ואכן יש לו גם תרומה עניינית בנושא
אבל איך זה בדיוק הופך אותו למומחה בסייקלים או בנגזרות שלעולם לא עשה בהן שימוש וליודע יותר מאחרים?
זה נכון שרופא לא לומד לנתח על הגוף של עצמו אבל רופא גם לא לומד את מה שצריך ללמוד ברשת אלא ע"י מומחים ובאופן קפדני וארוך.
ואגב...
שיהיה ברור
גם בעיני לא כל מי שגדול ועשה סייקלים רבים בהכרח מבין גדול...ממש לא.

נערך לאחרונה:
אתה מכיר אותו אישית?
לא שאני מזלזל בו...ממש לא!
אבל לאיזה מחקרים יש לו גישה שלי ולך אין?
.
זה לא שלי יש גישה למשהו שלכם אין חלילה, המידע נגיש לכולם ולכל קורא, העניין פה הוא שאני באמת יושב וקורא אותם ולא מסתמך על עצות ״על עיוור״ מה שנקרא.

נכון, יש ערך מוסף לניסיון אישי איש לא לוקח זאת לא ממך ולא מאף אחד אחר, כבודו של בעל ניסיון במקומו מונח, אבל כמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים, אז בסיטואציה שלנו אפשר להגיד אלף מחקרים שווים לניסיון, אומנם אין לי את הניסיון על גופי שלי כמו שציינת, אבל מכל מה שאתה קורא, מחקרים ניסיום קלינים ולוגים, מדובר על ניסיון של 100-200-400 איש, אתה רוצה להגיד לי שניסיון של אדם אחד מנצח ניסיון של 300 איש ? חוכמת ההמונים מנצחת כאן ידידי, על אחת כמה וכמה שמוערבים בלוגים האלה ניסיום קלינים רק בתוכם כל קבוצת קנטרול מכילה 1000 איש.

אני חושב שאנחנו צריכים פשוט כולנו לשמור על ראש פתוח וזה הכל, לא לרדת לפסים אישיים ולא לשפוט אף אחד, עצם זה שאינינו מסכימים זה מהות החיים, כולנו שונים, החוכמה פה זה לקבל את זה ולנסות לראות את ההיגיון אצל שני הצדדים.

איזה אימפקט במסה ואימון בדיוק נותן לך 200mg/w לא משנה על פני כמה פעמים אתה מפזר אותו?
הבדל עצום

חחחח מה זה משנה טבעי או לא?
אם הוא משקר הוא משקר לעצמו זה סתם התעסקות מיותרת, לפעמים לא מבין תהגיון בלכתוב פה שירשורים ארוכים שבסוף הדעה תישאר אותו הדבר

.

אגב חשוב לציין שזה אינדיווידואלי, מישהו שלא מגיב טוב לטסט אז 200מג לא יזיז לו.
אני מכיר אנשים שעל 200 בתור מרשם טיפולי כי הגוף שלהם לא מקבל טסט טוב.

מנגד יש כמוני ועוד המון אחרים ש85מג שם אותם על40 אז לקחת 200-250 נותן להם רמות כמו שאתה מקבל מ500 אחרי שנים של שימוש לדוגמא(סתם זרקתי מספר לא יודע כמה אתה מקבל וממה)

זה לא שלי יש גישה למשהו שלכם אין חלילה, המידע נגיש לכולם ולכל קורא, העניין פה הוא שאני באמת יושב וקורא אותם ולא מסתמך על עצות ״על עיוור״ מה שנקרא.

נכון, יש ערך מוסף לניסיון אישי איש לא לוקח זאת לא ממך ולא מאף אחד אחר, כבודו של בעל ניסיון במקומו מונח, אבל כמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים, אז בסיטואציה שלנו אפשר להגיד אלף מחקרים שווים לניסיון, אומנם אין לי את הניסיון על גופי שלי כמו שציינת, אבל מכל מה שאתה קורא, מחקרים ניסיום קלינים ולוגים, מדובר על ניסיון של 100-200-400 איש, אתה רוצה להגיד לי שניסיון של אדם אחד מנצח ניסיון של 300 איש ? חוכמת ההמונים מנצחת כאן ידידי, על אחת כמה וכמה שמוערבים בלוגים האלה ניסיום קלינים רק בתוכם כל קבוצת קנטרול מכילה 1000 איש.

אני חושב שאנחנו צריכים פשוט כולנו לשמור על ראש פתוח וזה הכל, לא לרדת לפסים אישיים ולא לשפוט אף אחד, עצם זה שאינינו מסכימים זה מהות החיים, כולנו שונים, החוכמה פה זה לקבל את זה ולנסות לראות את ההיגיון אצל שני הצדדים.

הבדל עצום
אף אחד לא שולל אותך
אבל לא הייתי מציע לך להתהדר בנוצות של מבין יותר או פחות מיושן מאחרים.
אני לא בא להצדיק אף אחד ולא לקחת צד..
אבל כיוון שאתה לא בעל התמחות ברפואה בתחום הנ"ל ולא בעל ניסיון בסייקלים אז אל תמהר לשלול דעה של מנוסים ממך..
ולא מצדיק סגנון שיורד לפסים אישיים

אף אחד לא שולל אותך
אבל לא הייתי מציע לך להתהדר בנוצות של מבין יותר או פחות מיושן מאחרים.
אני לא בא להצדיק אף אחד ולא לקחת צד..
אבל כיוון שאתה לא בעל התמחות ברפואה בתחום הנ"ל ולא בעם ניסיון בסייקלים אז אל תמהר לשלול דעה של מנוסים ממך..
ולא מצדיק סגנון שיורד לפסים אישיים
מקבל את דעתך, אני אף פעם לא ממהר לקטול ואם אני לא בטוח במשהו אני בודק כמה וכמה פעמים.
אבל העיקר שזה הדדי.

מנגד יש כמוני ועוד המון אחרים ש85מג שם אותם על40 אז לקחת 200-250 נותן להם רמות כמו שאתה מקבל מ500 אחרי שנים של שימוש לדוגמא(סתם זרקתי מספר לא יודע כמה אתה מקבל וממה)
אם אתה על קרוז ומתכנן להישאר שם תקופה ארוכה, אז תשקול מדי פעם אם המדדים אוקי והכל בלסטים קצרים כדי 'להינות' שהרי במילא הציר ההשבתה, מלא שעושים קרוז או trt פעם בתקופה עושים בלאסט כדי גם להינות מהחיים, זה רק להוסיף עוד טיפה חומר למשהו שאתה במילא מזריק, לתקופות בודדות, מציע לך לחשוב על הנושא

בלי קשר לדיון

אם אתה על קרוז ומתכנן להישאר שם תקופה ארוכה, אז תשקול מדי פעם אם המדדים אוקי והכל בלסטים קצרים כדי 'להינות' שהרי במילא הציר ההשבתה, מלא שעושים קרוז או trt פעם בתקופה עושים בלאסט כדי גם להינות מהחיים, זה רק להוסיף עוד טיפה חומר למשהו שאתה במילא מזריק, לתקופות בודדות, מציע לך לחשוב על הנושא

בלי קשר לדיון
זה מה שאני עושה ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית