עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המשמעות תשתנה מין הסתם בהתאם למה בכלל כל אחד עושה באימון. המשמעות מבחינתי היא קצת פחות נפח בתרגילי הכוח (אבל שמירה +- על המשקלים) קצת פחות נפח ועצימות בהנפות ובלי קלינים כבדים.
המניעים אצלי מאוד פשוטים - זה מה שהמאמן אומר אז זה מה שאני עושה. אני לא יודע מה התכנון שלו לגבי השבועות הקרובים (ככה שאני לא יכול להגיד חד משמעית מה הסיבה לשבוע הקל) אבל אני כן יודע שאני זקוק לו 😃 אם משקלים שלא אמורים להוות אתגר מתחילים להרגיש מאוד כבדים זה כנראה אומר שהגיע הזמן לקצת backing off.
אם אתה לא מצליח להתקרב למטרות שלך אז לא בטוח שדווקא שבוע קל הוא הפתרון (למרות שבד"כ זה לא יזיק). במה נתקעת?
יש קטע כזה של המשקולנים פה ש"מה שהמאמן אומר אני עושה".לא חשוב לכם לדעת למה המאמן אומר לכם לעשות מה שהוא אומר?
תודה רבה לשניכם. עצות זהב.
וזה בדיוק זה כנראה, פשוט לא מצליח להתאושש בין אימון לאימון.
סט', מאחר ואין לי מאמן אישי (בקושי אשתי מסתדרת איתי) אני אנסה את מה שהמלצת ואם לא יילך - תצטרך לחזור לשולחן השירטוטים : ))
איך נראית התוכנית שלך? בזמנו, ביום אחרי האימון נפח וביום של האימון הקל הרגשתי די חרא, אבל ביום שאחרי האימון הקל כבר התחלתי להרגיש הרבה הרבה יותר טוב.
1.
למה ה-DL ביום של ההתאוששות? תרגיל חדש עבורי (שאני מנסה בעצם רק לבדוק) + אני מעונין להתמקד במתח כתרגיל ראשי.
2. אתה הולך על 1RM כל שבוע ביום של העצימות?? טעות סופר. התכוונתי לסט אחד X שלוש חזרות.
3. אני מקווה שבבנץ' זה שלושה סטים של שש, ולא ההפך. יפ
4. למה לעזאזל לאנג'ים? מה יותר טוב כתרגיל עזר לסקוואט, ושאינו סקוואט בתצורה כלשהי?
5. משקלים? אין לי כוונה להעלות לכאן סרטונים
אתה לא חייב בתרגיל עזר, במיוחד כשהדדליפט שלך עדיין חדש. תסתפק בנתיים בסקוואט ודדליפט, לגבי תרגילי עזר - כשתגיע תדע איפה אתה חלש.ראה לעיל ותודה
למה לוותר? תעשה גם מתח וגם דדליפט.לא בטוח שירדתי לסוף דעתך. לא חשבתי על DL כתרגיל עזר, אלא פשוט החלטתי שהגיע הזמן לראות מה זה הדבר הזה... ואני מאוד אוהב מתח. אתה מציע לוותר עליו לגמרי לטובת DL?
למה לוותר? תעשה גם מתח וגם דדליפט.
הגוף שלך יתחזק מלעשות דדליפט כרגע, אין צורך להוסיף תרגיל עזר לסקוואט כי הדדליפט יעזור לסקוואט (זוקפי הגב, תחת,המסטרינגס,קוואדריספס - נשמע כמו שרירים שעובדים גם בסקוואט, רק שבדדליפט אתה מעמיס עליהם יותר משקל בחלוקת עומסים אחרת).
מסכים עם מה שנאמר - להעביר את הדדליפט ליום עצימות יגרום ליום הקל להיות באמת יום התאוששות ויביא אותך במצב טוב יותר ליום העצימות. לגבי הלאנג'ים וכו', אין לי נסיון איתם, אבל אני כן יכול להגיד שפרונט סקוואט זה תרגיל שכמעט לכל אחד שווה לעשות.