הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
∞ Road to

∞ Road to

לעשות סטים של 5, ולהלחם במשקל מקסימלי זה שני דברים שונים. אתה חייב ללמוד להלחם במשקל כבד כדי להיות טוב בזה, וסטים של נפח לא משיגים את זה.

אולי פשוט תפרט איך התוכנית שלך נראית?

לא הבנת של- @Tom אין תכנית סדורה?

לעשות סטים של 5, ולהלחם במשקל מקסימלי זה שני דברים שונים. אתה חייב ללמוד להלחם במשקל כבד כדי להיות טוב בזה, וסטים של נפח לא משיגים את זה.

אולי פשוט תפרט איך התוכנית שלך נראית?
5x5, 5x3, שני אימוני בנץ' שבועיים ואחת לחודש+ מבצע אימון סינגלים דאבלים.
מעבר לכך פעם בתקופה מבצע סמולוב לבנץ' שבסופו אימון סינגלים/דאבלים ל-PR. (כבר רשמתי את זה).
אני מכיר לא מעט בנצ'רים שלא מתמודדים על PR או מבצעים אימוני סינגלים כמעט בכלל, למעט בהיבט טכני או אחת לסיום תוכנית.
זרוק לי מתודולוגיית אימון לבנץ' שאתה חושב שאופטימלית בהיבט של כח/עצימות...

חח לא, זו אשליה אופטית, המכנס עולה וחושף את.הנעל. תאמין לי שאם העקב הייתה.עולה לא הייתי עולה

גם אני חושב שזו אשליה, הנעל בצבע לבן וזה מה שנחשף כשהמכנס עולה (העקב בצבע שחור).

מעולם לא ראיתי מישהו מבצע סקוואט כל כך כבד עם עקבים מתרוממים, אם היית מצליח לעשות את זה הסקוואט האמיתי שלך היה בשמיים 😃

גם אני חושב שזו אשליה, הנעל בצבע לבן וזה מה שנחשף כשהמכנס עולה (העקב בצבע שחור).

מעולם לא ראיתי מישהו מבצע סקוואט כל כך כבד עם עקבים מתרוממים, אם היית מצליח לעשות את זה הסקוואט האמיתי שלך היה בשמיים 😃
העקב בצבע אדום, אלה הPP2

5x5, 5x3, שני אימוני בנץ' שבועיים ואחת לחודש+ מבצע אימון סינגלים דאבלים.
מעבר לכך פעם בתקופה מבצע סמולוב לבנץ' שבסופו אימון סינגלים/דאבלים ל-PR. (כבר רשמתי את זה).
אני מכיר לא מעט בנצ'רים שלא מתמודדים על PR או מבצעים אימוני סינגלים כמעט בכלל, למעט בהיבט טכני או אחת לסיום תוכנית.
זרוק לי מתודולוגיית אימון לבנץ' שאתה חושב שאופטימלית בהיבט של כח/עצימות...

אני לא מומחה לבנץ׳ (כמו שהלוג שלי מעיד), אבל אני לא מכיר אף אחד שלא יורד לחזרות נמוכות לפני תחרות PL. הרמת משקל מקסימלי זו מיומנות כמו כל דבר אחר, וצריך לתרגל אותה. קרה לך פעם שלא הצלחת להרים את הסינגל המתוכנן בסוף תקופת נפח?

אבל מה נותן לך את ה"יכולת" להרים את המשקל הכבד הזה? הנפח עצמו, לא?
כמו שאני מבין, אם אני אעשה נפח עם אימון עצימות בודד אחת לתקופה מול אימוני עצימות תדירים שבהם אני מתחזק הרבה פחות מאימוני הנפח אך לומד להתמודד עם המשקל - בשורה התחתונה אני אתחזק פחות, לא?

כמו שאני מבין, אם אני אעשה נפח עם אימון עצימות בודד אחת לתקופה מול אימוני עצימות תדירים שבהם אני מתחזק הרבה פחות מאימוני הנפח אך לומד להתמודד עם המשקל - בשורה התחתונה אני אתחזק פחות, לא?

לא רק, גם העצימות עצמה מחזקת אותך. למה לדעתך יש אימון עצימות בתבנית של טקסס? זה לא נועד רק כדי לראות אם התחזקת או לא.

כמו שאמרתי 70/30 , יש אופטימום. ובכל מקרה, כדי להגיע למקסימום כללי ולא מקומי צריך לעשות שינוי הדרגתי מנפח לעצימות.כדי לאפשר הסתגלות

כמו שאמרתי , יש אופטימום.
או במילים אחרות, השיאן מתכוון שהגיע הזמן לתדלק בחומרים אסורים קצת יותר חזקים..
optimum-nutrition-gold-standard-whey.jpg

אני לא מומחה לבנץ׳ (כמו שהלוג שלי מעיד), אבל אני לא מכיר אף אחד שלא יורד לחזרות נמוכות לפני תחרות PL. הרמת משקל מקסימלי זו מיומנות כמו כל דבר אחר, וצריך לתרגל אותה. קרה לך פעם שלא הצלחת להרים את הסינגל המתוכנן בסוף תקופת נפח?
מעולם לא קרה. אני פשוט מגיע, שם את כל הצלחות שמפוזרות בכל עברי ה-Target על הבר והוא תמיד עולה... 🥰

(בוודאי שקרה...)

מעולם לא קרה. אני פשוט מגיע, שם את כל הצלחות שמפוזרות בכל עברי ה-Target על הבר והוא תמיד עולה... 🥰

(בוודאי שקרה...)

אוקיי, ולמה אתה חושב שזה קורה? אם יש הצלחת את הנפח המתאים, למה שתפספס את הסינגל?

מה לא סדור באימוני הבנץ' שלי?...
סמולוב לא סדור? 5X5/5X3 לא סדור?...
שב בשקט "מר סיסמה", אני אקרא לך ל"אימון התאוששות"... 😆

סמולוב הוא סדור - על הנייר, אבל לא אצלך

(בוודאי שקרה...)

אתה אפילו משתמש בפלטות של ה-20.4, שהו בפועל יותר כבדות, כי צריך להוסיף את המשקל של הברזל!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית