לעשות סטים של 5, ולהלחם במשקל מקסימלי זה שני דברים שונים. אתה חייב ללמוד להלחם במשקל כבד כדי להיות טוב בזה, וסטים של נפח לא משיגים את זה.
אולי פשוט תפרט איך התוכנית שלך נראית?
לא הבנת של- @Tom אין תכנית סדורה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעשות סטים של 5, ולהלחם במשקל מקסימלי זה שני דברים שונים. אתה חייב ללמוד להלחם במשקל כבד כדי להיות טוב בזה, וסטים של נפח לא משיגים את זה.
חח לא, זו אשליה אופטית, המכנס עולה וחושף את.הנעל. תאמין לי שאם העקב הייתה.עולה לא הייתי עולהעקב ימין של טיפה מתרומם לפעמיים, בסט של ה220 זה היה מאוד בולט.
5x5, 5x3, שני אימוני בנץ' שבועיים ואחת לחודש+ מבצע אימון סינגלים דאבלים.לעשות סטים של 5, ולהלחם במשקל מקסימלי זה שני דברים שונים. אתה חייב ללמוד להלחם במשקל כבד כדי להיות טוב בזה, וסטים של נפח לא משיגים את זה.
חח לא, זו אשליה אופטית, המכנס עולה וחושף את.הנעל. תאמין לי שאם העקב הייתה.עולה לא הייתי עולה
מה לא סדור באימוני הבנץ' שלי?...לא הבנת של- @Tom אין תכנית סדורה?
העקב בצבע אדום, אלה הPP2
גם אני חושב שזו אשליה, הנעל בצבע לבן וזה מה שנחשף כשהמכנס עולה (העקב בצבע שחור).
מעולם לא ראיתי מישהו מבצע סקוואט כל כך כבד עם עקבים מתרוממים, אם היית מצליח לעשות את זה הסקוואט האמיתי שלך היה בשמיים 😃
5x5, 5x3, שני אימוני בנץ' שבועיים ואחת לחודש+ מבצע אימון סינגלים דאבלים.
מעבר לכך פעם בתקופה מבצע סמולוב לבנץ' שבסופו אימון סינגלים/דאבלים ל-PR. (כבר רשמתי את זה).
אני מכיר לא מעט בנצ'רים שלא מתמודדים על PR או מבצעים אימוני סינגלים כמעט בכלל, למעט בהיבט טכני או אחת לסיום תוכנית.
זרוק לי מתודולוגיית אימון לבנץ' שאתה חושב שאופטימלית בהיבט של כח/עצימות...
אבל מה נותן לך את ה"יכולת" להרים את המשקל הכבד הזה? הנפח עצמו, לא?לעשות סטים של 5, ולהלחם במשקל מקסימלי זה שני דברים שונים. אתה חייב ללמוד להלחם במשקל כבד כדי להיות טוב בזה, וסטים של נפח לא משיגים את זה.
אבל מה נותן לך את ה"יכולת" להרים את המשקל הכבד הזה? הנפח עצמו, לא?
כמו שאני מבין, אם אני אעשה נפח עם אימון עצימות בודד אחת לתקופה מול אימוני עצימות תדירים שבהם אני מתחזק הרבה פחות מאימוני הנפח אך לומד להתמודד עם המשקל - בשורה התחתונה אני אתחזק פחות, לא?
כמו שאמרתי 70/30 , יש אופטימום. ובכל מקרה, כדי להגיע למקסימום כללי ולא מקומי צריך לעשות שינוי הדרגתי מנפח לעצימות.כדי לאפשר הסתגלותאבל מה נותן לך את ה"יכולת" להרים את המשקל הכבד הזה? הנפח עצמו, לא?
כמו שאני מבין, אם אני אעשה נפח עם אימון עצימות בודד אחת לתקופה מול אימוני עצימות תדירים שבהם אני מתחזק הרבה פחות מאימוני הנפח אך לומד להתמודד עם המשקל - בשורה התחתונה אני אתחזק פחות, לא?
או במילים אחרות, השיאן מתכוון שהגיע הזמן לתדלק בחומרים אסורים קצת יותר חזקים..כמו שאמרתי , יש אופטימום.
מעולם לא קרה. אני פשוט מגיע, שם את כל הצלחות שמפוזרות בכל עברי ה-Target על הבר והוא תמיד עולה... 🥰אני לא מומחה לבנץ׳ (כמו שהלוג שלי מעיד), אבל אני לא מכיר אף אחד שלא יורד לחזרות נמוכות לפני תחרות PL. הרמת משקל מקסימלי זו מיומנות כמו כל דבר אחר, וצריך לתרגל אותה. קרה לך פעם שלא הצלחת להרים את הסינגל המתוכנן בסוף תקופת נפח?
מעולם לא קרה. אני פשוט מגיע, שם את כל הצלחות שמפוזרות בכל עברי ה-Target על הבר והוא תמיד עולה... 🥰
(בוודאי שקרה...)
חחח וגם ה70/30 מתאים לאחוז חלבון...או במילים אחרות, השיאן מתכוון שהגיע הזמן לתדלק בחומרים אסורים קצת יותר חזקים..
![]()
זה לא נכון, נכשלתי עם 300ה-שיאן למשל, אף פעם לא פספס סינגל מתוכנן 🙌
זה לא נכון, נכשלתי עם 300
פשש אתה זוכר יותר טוב ממני, stalkerזה כי עשית אותו לפני הזמן. שבוע אחרי זה הוא עלה.
מה לא סדור באימוני הבנץ' שלי?...
סמולוב לא סדור? 5X5/5X3 לא סדור?...
שב בשקט "מר סיסמה", אני אקרא לך ל"אימון התאוששות"... 😆
מעולם לא קרה. אני פשוט מגיע, שם את כל הצלחות שמפוזרות בכל עברי ה-Target על הבר והוא תמיד עולה... 🥰
(בוודאי שקרה...)