הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
∞ Road to

∞ Road to

ביקורת טובה. אני חושב שכל מי שמנסה להגיע למשקלים כבדים (כבדים) צריך לדעת ללמוד ספציפית על הגוף שלו. כל אחד ימצא את האיזון שלו, במודע ושלא במודע. זהו הטווח שהתכנס בשבילי באימונים, ואני עיקבי איתו. חסרה הירידה שתסיר ספק, משאיר אותה לתחרות/פיק.

הכל פסול.

אחד התירוצים שלך זה שאתה עושה רבעי סקוואט בגלל זה אתה חזק ועוד תירוצים פה בסרטון:

No belt ATG paused squat
170x3x5

No belt paused deadlift
160x3x5

צד ימין של הגב התחתון מציק, אקח אנטי דלקתיים, כדור לקרוס, מתיחות, מקלחות חמות-קרות, יש רעיון נוסף?

images.jpg

Paused bench
120x2x8

Close grip bench
105x2x8

Incline paused bench
92x1x8
97x1x8
אומנם אני רחוק שנות אור, אבל מה אתה חושב על פנדליי כתוכנית אחרי טקסס? זה השלב שבו כבר צריך לשלב תקופות נפח באימונים, זו התוכנית המומלצת ביותר למטרה?

אומנם אני רחוק שנות אור, אבל מה אתה חושב על פנדליי כתוכנית אחרי טקסס? זה השלב שבו כבר צריך לשלב תקופות נפח באימונים, זו התוכנית המומלצת ביותר למטרה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוא תשתף אותנו מה הצחיק אותך, אולי כולנו ניצחק.
שעוד לא צעדת צעד ראשון בטקסס, ואתה כבר מתחיל לחשוב על התוכנית הבאה.
ייקח לך עוד המון זמן לגלות על עצמך מה הבעיות שלך ומה עובד עלייך הכי טוב, יכול להיות שנפח לא יעבוד עלייך טוב,
ובכלל תלך לכיוון של בולגרית.
בקיצור, פרה פרה, תתרכז בטקסס כרגע, העולם גדול.

שעוד לא צעדת צעד ראשון בטקסס, ואתה כבר מתחיל לחשוב על התוכנית הבאה.
ייקח לך עוד המון זמן לגלות על עצמך מה הבעיות שלך ומה עובד עלייך הכי טוב, יכול להיות שנפח לא יעבוד עלייך טוב,
ובכלל תלך לכיוון של בולגרית.
בקיצור, פרה פרה, תתרכז בטקסס כרגע, העולם גדול.
זו הייתה שאלה על מנת לשמוע דיעה ולהשכיל, לא לתכנן תוכניות.

מהם משקלי העבודה? אם דו ספרתיים ובאופן כללי מתחיל, הדעה שלי היא שצריך לשלב כמעט רק נפח. בגלל זה הצעתי ל @Rhino לעשות.את זה, בפוסט הראשון שלי בפורום. ההגיון הוא שצריך לבנות מסה לפני שבכלל מתחילים לחשוב על אימון המסה להרמה מקסימלית. בנוסף יכול למנוע פציעות, כי כשמנסים עצימות בלי יותר מידי שריר, דברים משתבשים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית