∞ Road to

∞ Road to

• פותח/ת השרשור
שיאן אתה יכול פשוט להשפף למטה אחרי שנכשלת ולהתנגד ממש טיפה למוט ואז יצא מצב שאתה מניח את המוט על המוטות ולא זורק אותו אחורה.
או שתסקביט מעמודים כמו בן אדם ותעיף אחורה בכיף
האפשרות השניה לא אפשרית במשקלים גבוהים, העמודים דרעק ובגלל הפלטות הרחבות המוט מתנדנד יותר מידי. אנסה לשמור את האפשרות הראשונה בראש...

מצטער, אבל לא ראיתי כאן חזרה אחת של התרגיל הקרוי "סקוואט". אולי התכוונת ל"חצי סקוואט"? יש להעמיד דברים על דיוקם.

• פותח/ת השרשור
מצטער, אבל לא ראיתי כאן חזרה אחת של התרגיל הקרוי "סקוואט". אולי התכוונת ל"חצי סקוואט"? יש להעמיד דברים על דיוקם.
מתחת לזה זה דופק את הברכיים אחי, כשתיהיה זקן לא תוכל ללכת

לא לעוד הרבה זמן, אני מכין לו הפתעה רעיללללללללללללללללללללההההההההההההההההההההההההההההההה

נדע באוגוסט 2015

אבל אם להיות רציני, החגורה מפריעה לי לרדת, בגלל הכרס הענקית. תמיד אמרתי שחגורה רק מפריעה...
נסה את החגורת 9 שלי - להיות עם להרגיש בלי (גם הביצועים זה כמו בלי).

• פותח/ת השרשור
נסה את החגורת 9 שלי - להיות עם להרגיש בלי (גם הביצועים זה כמו בלי).
אפשר לרדת לזנות ולהשתמש בזבל הזה, או להשאר עם 13 אינזר אורגינל אבל לשים אותה יותר למעלה. למרות שלא יעבוד לי כי אני נעזר בה בהוצאה של הכח מהאגן אז ארצה שתיהיה נמוכה ככל שאפשר

אפשר לרדת לזנות ולהשתמש בזבל הזה, או להשאר עם 13 אינזר אורגינל אבל לשים אותה יותר למעלה. למרות שלא יעבוד לי כי אני נעזר בה בהוצאה של הכח מהאגן אז ארצה שתיהיה נמוכה ככל שאפשר
לא צם?! 😱
טרפה!!!

הסקוואט שלך פסול לאלתר 🚔

אני לוקח כדורים אסור לי לצום
כדורים הא?
Winni-V-package002.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית