נק' מוניטין:
52
- 37
- 28
תרגע, העצבים פוגעים לך בגיינז
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק, צריך דובשניה להרגעתרגע, העצבים פוגעים לך בגיינז
Define GAINZ...תרגע, העצבים פוגעים לך בגיינז
Define GAINZ...
האם הנפח לא מעט נמוך מדי?Paused bench
115x2x10
Close grip bench
100x2x10
Paused incline
90x2x10
60 חזרות עבודה בבנץ' זה נמוך?האם הנפח לא מעט נמוך מדי?
אולי משהו מתפספס לי (סביר בהחלט), אבל אני ממש לא מבין את התכנית...
אני לא מתווכח... אני מתכוון לתוכנית כולה60 חזרות עבודה בבנץ' זה נמוך?
השבועיים הראשונים מרגישים חרא, תנסהאני לא מתווכח... אני מתכוון לתוכנית כולה
http://www.joeskopec.com/edcoanbench.html
העצימות מרגישה בינונית והנפח גם...
עשיתי ושברתי שיא, אז עושה שובאתה עושה אד כוהן לבנץ' נכון? עשית פעם את התוכנית או שזו הפעם הראשונה שאתה עושה אותה?
ואם כן עשית אותה כבר, אתה ממליץ?
המשקלים כמעט תמיד נמצאים חזרה לפני אחרונה, ובשבועות שיורדים בחזרות באים בדיוק בזמן. בסופו של דבר רוב התכניות למתקדמים מנסות לעשות פריודיזציה באופן כזה או אחר, אני מרגיש שזו מאוד טובה לי מבחינת זמניםהאם הנפח לא מעט נמוך מדי?
אולי משהו מתפספס לי (סביר בהחלט), אבל אני ממש לא מבין את התכנית...
גבר, לא יודע על מה אתה מדבר, היה קלהשבועיים הראשונים מרגישים חרא, תנסה
דוד, חרא זה לא כבדגבר, לא יודע על מה אתה מדבר, היה קל
אני פשוט מורגל בנפח מאוד גבוה ומיקוד של העבודה בבנץ'. כאן הנפח מאוד ממוצע וקיימת חלוקה.עשיתי ושברתי שיא, אז עושה שוב
המשקלים כמעט תמיד נמצאים חזרה לפני אחרונה, ובשבועות שיורדים בחזרות באים בדיוק בזמן. בסופו של דבר רוב התכניות למתקדמים מנסות לעשות פריודיזציה באופן כזה או אחר, אני מרגיש שזו מאוד טובה לי מבחינת זמנים
גבר, לא יודע על מה אתה מדבר, היה קל
אל תשכח שזו תכנית לפיק, אז לא יהיה הרבה זמן עם נפח גבוה.אני פשוט מורגל בנפח מאוד גבוה ומיקוד של העבודה בבנץ'. כאן הנפח מאוד ממוצע וקיימת חלוקה.
5x5 עם עלייה של 2.5Kg המכילה סגירת נפח (נניח על שמיניות עם משקל מופחת) עד דילואוד, סמולוב לבנץ', 531BBB...אל תשכח שזו תכנית לפיק, אז לא יהיה הרבה זמן עם נפח גבוה.
מה אתה עושה לנפח מאוד גבוה? מה הכוונה במיקוד? ומה הפריודיזציה שיוצאת לך?
יש פה דגש על נפח, מתי אתה מעלה עצימות?5x5 עם עלייה של 2.5Kg המכילה סגירת נפח (נניח על שמיניות עם משקל מופחת) עד דילואוד, סמולוב לבנץ', 531BBB...
אני מסכים. זה המגרש הביתי שלי...יש פה דגש על נפח, מתי אתה מעלה עצימות?
If you don't have a plan, you plan to failאני מסכים. זה המגרש הביתי שלי...
מה הכוונה על עליית עצימות? אני מבצע אימון סינגלים אחת לחודש (או יותר), 5x3 (כלומר שלשות). אין לי מתודולוגיית אימון מובנית שבה אני מבצע דאבל/סינגל כאימון מובנה.
(שוב, אני לא מתווכח או מזלזל בשיטת האימון)