הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
∞ Road to

∞ Road to

כן, מסכים... התכוונתי שנגיד כנראה אתה עושה את זה בתור עזר לסקוואט (או שלא?) אז מה זה נותן שסקוואט רגיל לא נותן? אני שואל בשביל ללמוד ולהשכיל
לא עשיתי מחקר, לכן לא יודע איך ואם זה עוזר. התיאוריה היא שזה יגרום לך להתרגל למשקלים כבדים על הגב, ואז יהיה קל יותר לעשות סקוואט כבד בעתיד. לצאת עם משקל כבד לא מזיק.
בכל מקרה, צאד ווסלי סמית עושה, והוא חיה.
דדליפט של דנידין?
לא הבנתי...

לא רואים אותך
רואים רק את המוט
ודני דין הוא בלתי נראה
ולא רואים אותך
לכן דדליפט של דני דין
כי כאילו אתה דני דין כי רואים רק את המוט
איך זה קשור לליפטינג?
לא רואים אותך
רואים רק את המוט
ודני דין הוא בלתי נראה
ולא רואים אותך
לכן דדליפט של דני דין
כי כאילו אתה דני דין כי רואים רק את המוט
כמה דני דין הזה לוחץ?

לא עשיתי מחקר, לכן לא יודע איך ואם זה עוזר. התיאוריה היא שזה יגרום לך להתרגל למשקלים כבדים על הגב, ואז יהיה קל יותר לעשות סקוואט כבד בעתיד. לצאת עם משקל כבד לא מזיק.
בכל מקרה, צאד ווסלי סמית עושה, והוא חיה.

לא הבנתי...
בנוגע למשקל הכבד, זה משהו שאני מרגיש בבנץ'. ככל שאני מתרגל בסביבת ה-RM1 אפילו באותו האימון, משהו בגיוס העוצמה הדרושה וההרגשה של הצנחת המשקל הכבד מרגיש נוח יותר.
(בסקוואט זה לא רלוונטי עבורי מאחר והוא עדיין פוסי-סקוואט ובדדליפט די ברור מדוע אין לזה משמעות).

בכל מקרה, צאד ווסלי סמית עושה, והוא חיה

לא מכיר טוב את ווסלי הזה אבל לתקופה התאמנתי באיזה מכון עם הרבה בילדרים ואצל חלק לא מבוטל מהם
הסקוואט הרגיל היה נראה בדיוק ככה.
(מקסימום עם עוד קצת קשרים/רצועות על הברכיים)

דדד.jpeg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית