Resource icon

BW training, something like two months in process

• פותח/ת השרשור
IdoCalisthenics עדכן/ה את הלוג ״BW training, something like two months in process״:

עדכון לוג: 07/01/21

צ'ין אפס, מתח סט אחרון - 6-5-4
חתירה - 9-6-9
מקבילים - 3-2-2-2-2-2
שכיבות סמיכה - 10-7-8
פיסטול סקוואט - 4-5-3
כפיפות נורדיות מלאות, כרגיל - 6-6-6

שוב מבולבל. אתחיל בלהסביר מה היה היום.
צ'ין אפס תחילה, הסט הראשון היה 5.5 חזרה, היה בסדר. חשבתי בסט האחרון שאני יכול לבצע 5 עליות מתח ולרדת באורך של שנייה אבל טעיתי, עשיתי 4. לא יודע כ"כ אם לחזור אל המתח או להישאר.
לגבי המקבילים. שיניתי לווריאציה של חזה יותר, כרגע עושה 6 סטים של 2, אנסה לתת אימון הבא 7 סטים של 2 עד 10 סטים, שם אחליף ל6 סטים של 3 וכך הלאה עד שאתחזק. האמת שבשכיבות סמיכה הלך מעולה, אחלה פאמפ ביחס למה שיש. רגליים היה סביר. זה הכל. מחר ריצה 32 דק'.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
IdoCalisthenics עדכן/ה את הלוג ״BW training, something like two months in process״:

עדכון לוג: 10/01/21

צ'ין אפס - 6-5.5-5.5 (סט אחרון נחתי דקה יותר מבלי לשים לב שהזמן חלף, כלומר 4 דק').
חתירה - 13-9-12 (הBODY POSITION היה הפשוט מבין כולם.
מקבילים - 3-3-3-3-3-3
שכיבות סמיכה - 10-6-8
פיסטול סקוואט - 6-6-6
כפיפות נורדיות - 5-5-5.

הערות כלליות:
מאוד התיש אותי האימון. מאוכזב מאוד מהQOADS, אין לי הרבה מה לעשות עם זה. חייב להתחיל לחזור לעבוד על גמישות. דחוף. אחפש מין יוגה כזו לכל הגוף, משהו מהיר. מרגיש שהשריר "מתאדה".
עם הפנים לשלישי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/01/21

צ'ין אפס - 6-6-5
חתירה - 11-8-10
דיפס - 4-4-4-3-3-2
שכיבות סמיכה - 8-6-7, הערה - הסט הראשון והשני התחלפו, כלומר האופן שלהם.
לג אקסטנשיין - 8-8-8, סט אחרון דרופסט אל מין ג'אמפ סקוואט וטיפונת סקוואטים ו2 חזרות מכשל בערך.
כפיפות נורדיות - 5-5-6.

סה"כ מרוצה, מרגיש שמן:) בגלל המסה, מחר אעקוב אחרי המשקל שוב.
יום שישי 34 דק' ריצה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/01/21

TUCK L SIT DIPS - 4-4-4-4-3-2.5
CHIN UPS - 6-5-4
PULL UPS - 3,1 WITH 10S REST BETWEEN
PIKE PUSH UPS - 7-6-5
ROWS WITH A GREEN BAND - 15-15-20
PUSH UPS - 10-6-10
LEG EXTANSION - 8-8-8-
NORDIC CURL - 10-7-8

האימון הזה היה שונה.
דבר ראשון, סדר התרגילים. החלטתי במקום לעשות ברצף פול פול, לעבור לפוש פול כמו בעבר.
בנוסף, הוספתי תרגיל מרכזי לכתפיים. הרגשתי אותן ממש, מקווה להתקדם בתרגיל. בינתיים, מרגיש בסדר, אשפר עוד טכניקה. חתירה עם גומייה, לא הייתה פשוט אופציה לעשות חתירות על המקבילים כמו בדר"כ. ליפפתי את הגומייה הירוקה סביב עמוד וחתרתי אם ניתן לקרוא לזה כך.
מבואס מהווליום בצ'ין אפס, אולי בגלל שלא עשיתי לכך חימום, היה די חרא, המתח בכלל לא היה מתוכנן, פשוט להשלים קצת חזרות - יותר מהאימון הקודם וגם החזרות האלו - לא היו מושלמות.
התנאים גם הם לא היו משהו. 3 התרגילים הראשונים היו בחוץ עם הגשם.
מחר רץ 34 דק'.
שבת - שלום לצופים בלוג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/01/21

היה אימון זוועה.
אני אפילו לא אתחיל בתיאור של המקבילים, הייתי ממש מאוכזב. אני יכול לשער 2 גורמים לכך. השעה, והאכזבה. חשבתי שלאחר שלכאורה התחזקתי בצ'ין אפס שעשיתי במשך שלושה שבועות אחזור חזק יותר למתח, טעיתי. בכל מקרה, אין סיכוי שמהיום והלאה אני לא הולך ליישם פרוגרסיב אוברלואד. אשכרה, אם נסתכל לאחור ללוג, בזבזתי את זמני, הנפח של היום זה אותו הנפח של אז. אולי חוץ מקצת טכניקה טובה יותר, הכל זבל. זה האימון שממנו אני הולך להתקדם, נשבר לי מאי ההתקדמות שלי. בכללי, מרגיש די שמן וזה בגלל המסה, הקצב במשקל קצת תקוע אבל בכלליות מעולה. אני אנסה לצרף את הדברים החיוניים מהאימון.

מתח - 5-5-5-5
פייק פושאפס - 7-5-5
חתירה - 17-12-12
שכיבות סמיכה - 14-9-8

לא עשיתי רגליים, לא הייתה מוטיבציה לכלום.
הערה: אני חוזר לשתי שניות עליה וירידה סט ראשון וכך הלאה בתרגילים הבאים:
- חתירה
- שכיבות סמיכה.
החתירה היא עם TUCK LEGS.

הערה אחרונה לגבי פייקפושאפס - חושב שהבנתי את מהות הפייק, ממש לעמוד על קצות האצבעות. אבדוק על זה לעומק בקרוב.

לאימון הבא אגיע מוכן יותר. מקווה שמכאן והלאה רק השתפר כי כרגע - נקודת שפל מאכזבת מאוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/01/21

מתחיל ממחר לעשות את המתיחות האלו, 5 דק' בבוקר, מרגיש שחייב לחזור לזה. בניגוד לעבר, שם הייתי עושה את הרוטין של אנדראה לארוסה, המתיחות האלו לא דורשות זמן רב וכאבים רבים ככל הנראה.

בנוסף, אוסיף עוד מתיחה לעקבים על - מנת להיות מסוגל לבצע פיסטול סקוואט שלם ללא הגבהה, מאוד חשוב לי שהתרגיל הזה יהיה המיין שלי לקוואדס, מתחיל לקחת אותו ברצינות יתרה, הוא הטוב ביותר. משער שגם להוסיף אליו משקל לא תהיה בעיה כה גדולה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/01/21

מתח - 6-5-5-5
שכיבות סמיכה - 5kg-9-8-8-8-8
חתירה באמצעות גומייה - קרוב לכשל
פייק פושאפס - 5-3-4
פיסטול סקוואט - 5-5-3
כפיפות נורדיות - 10-10-10

אימון בפנים כי הגשם היה מאוד חזק, לא יודע כ"כ למסור פרטים על האימון.
האוברהד פרס שלי מאוד מאוד חלש. כנראה אולי שאני מעביר יותר מדי משקל וכתוצאה מכך נכשל. אראה שוב סרטונים. גם החתירה בעיה, אין לי אמצעי לעשות משהו מעניין בתוך הבית, רק בחוץ.
אשקול לעשות טאק פלאנצ' דיפס בזווית של 45 מעלות באמצעות גומייה כתומה - אדומה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/01/21

מקבילים - 8-6-6
מתח - 5-5-4.5-3.5
פייק פושאפס - 6-4-4
חתירה - 18-11-20
שכיבות סמיכה - 9-7-12
פיסטול סקוואט - 4-4-5
כפיפות נורדיות - 6-7-6

נתחיל במקבילים. חזרתי לוריאציה הקלה, שמח. החזה היה בפאמפ משמע עבד בתרגיל טוב.
עברתי למתח, הסיבה לשינוי הנפח מהאימונים הקודמים הוא שאיכות עדיף על כמות. לכן, ניסיתי לעשות את המתח יותר איטי ובטכניקה טובה יותר. זה מדוע הנפח ירד. מנגד לכך בחתירה אני מתקדם כמו מטורף, שכיבות סמיכה קצת הופתעתי בהתחלה מהנפח הנמוך אך זה בגלל שהחזה פתאום תפס יותר מקום במקבילים דבר שלא היה כי החלפתי וריאציה במקבילים. הרגליים סביר לגמרי, לא מתקדם הרבה בפיסטול למרות שעושה מתיחות לעקב כל - יום. היה אימון אש, יחסית מהיר במחשבה ודי מעייף. בכללי מתחיל להרגיש קצת גושי כזה שמן ואני אוהב את זה למרות שמסת השריר עדיין לא עלתה בפתאומיות, 74.5+-KG זה בינתיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/01/21

היום מין אימון של סופרסט בתנאים זוועתיים, ויתרתי על רגליים כי הרגשתי נורא, אעשה מאוחר יותר היום.

סופרסט 1:
מתח - 7-6-4.5-4-3
שכיבות סמיכה - 13-10-11-11

סופרסט 2-
מקבילים - 6-5-5
חתירה - 18-12-10.

רגליים לא משהו מיוחד, אראה איזה תרגיל לעשות, מאמין שהנפח ישאר דומה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/01/21

מתח - 6-5-5
צ'ין אפס - 5-5
מקבילים - 6-6-5-5 חזרה אחרונה עם גומייה אדומה 5
חתירה בשיפוע שלילי - 15-12-10
שכיבות סמיכה - 15-12-10

הרגליים היה לא טוב, נפח שונה בכל רגל, היה אימון זוועה לחלק גוף התחתון כולל המסטרינג שנאלצתי לוותר על כפיפות נורדיות ולעשות CURL עם מגבת על הרצפה, מוזר.
בכללי, אין מוטיבציה, בשיט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/02/21

היום זה פאקינג התחיל!
HIGH REP CALISTHENIC

היה אימון אש!
נסכם: עוד לא עמדתי במבחן מנטלי. אני כבר רואה שיש קושי עם הסיבולת, אני מתחיל לתת את החיים בדבר הזה. DO YOUR REPS AND STFU, IRON WOLF PACK!.

10 סטים של:
3 מתח
5 שכיבות סמיכה
10 סקוואטים

סה"כ: 30 מתח, 50 שכיבות סמיכה, 100 סקוואטים.

10 סטים הבאים של:
2 צ'ין אפס
2 מקבילים
30 בעיטות באוויר

סה"כ: 20 צ'ין אפס, 20 מקבילים, 300 פלוטר קיקס.

25 סטים של ברפיז (THE KING OF THE EXERCISES),
3 דק' מנוחה,
30 סטים של ברפיז,
3 דק' מנוחה,
20 סטים של ברפיז,
זה הכל.
נתתי לאחר מכן כמה חזרות של מתח רחב, היה אש!

עומד לפני מבחן מנטלי עצום, אני לגמרי בתוך זה.
בקרוב, מפסיק לספור קלוריות. מתחיל לאכול כמו שצריך, לא בהגזמה. רק עוקב אחרי המשקל.
DONT TALK JUST WORK

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/02/21

10 סטים ראשונים:
3 מתח
6 שכבס
12 סקוואטים

5 הבאים:
3 צין אפס
7 שכבס
12 סקוואטים

7 הבאים:
2 מתח
5 שכבס
15 סקוואטים

סהכ:

44 מתח
15 צין אפס
130 שכבס
285 סקוואטים

לקראת הסוף נעצמו לי העיניים, דחפתי כנראה מבחינת סיבולת חזק מדי

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/02/21

5 סטים ראשונים:
4 מתח
7 שכיבות סמיכה
15 סקוואטים
5:10 דק

מנוחה 3 דק

7 סטים הבאים של:
3 מתח
6 שכיבות סמיכה
15 סקוואטים

סה"כ:
41 מתח
77 שכיבות סמיכה
180 סקוואטים.

אני לא יודע איך להסביר. אין לי אנרגיה בגוף. התחלתי חזק מדי, עשיתי אתמול אירובי שכנראה עייף אותי. מאוד מאוכזב. אקווה לתת יותר באימון הבא בשלישי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/02/21

לקראת סוג של שני אימוני דילואד, שלישי וחמישי.

התוכנית החדשה תראה כך:
PERFECT PULL UP - 4*5
PIKE PUSH UPS - 3*4
ROWS IN POSITIVE INCLINE - 10-15*3
OVERLOAD PUSH UPS - 10-12*3
ASSISTED PISTOL SQUAT - 3, yet doesnt know the amount
DRAGON FLAG - 3*5

יום ראשון מתחיל מין פרוגרסיב אוברלואד של חזרה אחת מוספת כל שבוע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/02/21

מתח - 3-3-3-3
פייק פוש אפס - 2-2-2-2
מתח אוסטרלי - 10-10-10
שכיבות סמיכה - 9-8-8
אסיסטד פיסטול סקוואט - 5-5-4
דרגון פלאג - 5-5-5.

היה אימון טוב, רגוע. עוד אחד כזה בחמישי ושבוע הבא מתחיל להעלות קצב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/02/21

מתח - 3-3-3-3-3
פייק פוש אפס - 2-2-2-2-2
חתירה - 10-10-10
שכיבות סמיכה - 8-8-8
חזרות שליליות פיסטול סקוואט - 5-5-5
דרגון פלג - 5-5-5.

הערות:
מהשבוע הבא, מתחיל wheigthed calisthenics, בערך. אתחיל עם משקל מאוד נמוך במתח רק כדי להרגיש. את השאר, אעלה נפח במידת הצורך אך כרגע לא רואה סיבה. מה שכן יהיה בשאר, יהיה פרוגרסיב אוברלואד.
להחליף את הדרגון פלג בהרמות רגליים מהרצפה בתור פינישר, להחליף את התרגילים המוזרים לרגליים בסקוואט עם גומייה, אחשוב על משהו עד ראשון. מחר אירובי, יומיים מנוחה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/02/21

דבר ראשון, יש! אחרי מעבר לחצי שנה, יש לי פיסטול סקוואט בFULL ROM. נעזרתי כאן ב4KG. סוף סוף להרגיש את ההרגשה של התרגיל.

למה התאמנתי השבוע 4 פעמים (כולל היום?).
יום חמישי מתחסן, חשבתי לקחתי את יום חמישי, שישי ושבת למנוחה ובראשון אחזור.
התחלתי היום להעלות קצת עצימות, לשנות וריאציות וכו'.

pull up 2kg - 5-5-5-5-5
pike push ups - 3-3-3-3-3
one arm rows - 5-5-5
push ups with red band - 8-8-8
4st set for feeling 6 reps
pistol squat 4kg - 5-4-5
hollow body - 30s-30-30

הרגשות: בהייפ על הפיסטול, כואב מאוד בבטן כי התרגיל מעולה, מוזר עם המתח, בכללי משפר קצת קפיצה בחבל וזה הכל.
אימון הבא יום שני.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/02/21

מתחיל תוכנית חדשה במתח, בהמלצת סוס סלובני. איזה חיה אחד שעזר לי בתחום. בכל מקרה, זה הפרוגרס לשבועות הקרובים למתח:
צפה בקובץ המצורף 63278

מתח - 5-5-5-5-5-5
פייק פוש אפס - 4-3-3-3-3
חתירה יד אחת - 6-5-4
שכיבות סמיכה עם גומייה אדומה - 9-8-8
סט אחרון עם טכניקה של מרנץ 7 חזרות
פיסטול סקוואט - 3-5-5 (תמיד קשה לי להיכנס לתרגיל)
הולו באדי פוזישן - 35s-35-35

יום רביעי אימון אחרון לשבוע, חמישי מתחסן מנה שנייה. מקווה שאצליח להתאושש תוך 3 ימים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית