הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Time to get serious

מצב
השרשור נעול

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
A

SQUAT 3X5
BENCH 3X5
PENDLEY ROW 3X5
DIPS 2X5

B

SQUAT 3X5
MILITARY PRESS 3X5
DEAD-LIFT 1X5
CHIN UPS 3X5

ABA
BAB

נראה טוב. אולי תכניס פעם בשבוע עבודה על ידיים?

בהצלחה. ✌️

נחמד...
אתה עושה בלקוים של 10 ו15 חזרות גם?
מכמה % מהמקסימום אתה מתחיל?
בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
אפשר תרגום?

אלו שמות חיבה לידיים שלי ✌️

אתה עושה בלקוים של 10 ו15 חזרות גם?
מכמה % מהמקסימום אתה מתחיל?
בהצלחה

תודה. לא לא יהיו בלוקים אני מתחיל מאותם המשקלים שעצרתי ב טווח של ה-10 חזרות.
אני מתחיל 75% ומנסה לעלות כל אימון עד לעצירה לאחר מכן אורד את הטווח חזרות ואז דלאוד.

בגלל זה יש לך נודלים, מתי תבין שעבודה מבודדת אולי כן תעזור לך ואל תנסה ללכת ראש בקיר של HARDCORE

HARDCORE זה הכי אחי 🤘

בגלל זה יש לך נודלים, מתי תבין שעבודה מבודדת אולי כן תעזור לך ואל תנסה ללכת ראש בקיר של HARDCORE
לא רואה סיבה למה לעבוד ידיים בתור אחד עם גנטיקה מחורבנת בידיים ברגע שהפסקתי לעבוד עליהם הם רק גדלו

לא רואה סיבה למה לעבוד ידיים בתור אחד עם גנטיקה מחורבנת בידיים ברגע שהפסקתי לעבוד עליהם הם רק גדלו
הוא לא עובד עליהם כבר שנתיים והן לא גודלות, אז לדעתי הגיע הזמן לאמץ שיטות אחרות ולא ריפטו חלב בע"מ וחבריו.

משה, מה קרה? יצאת מקטוזיס?

מהניסיון שלי, זה לא באמת משנה אם יש לך תרגילים מבודדים לידיים או לא. שום דבר לא משתנה עד שאתה לא עולה בצורה רצינית במשקל.

• פותח/ת השרשור
הוא לא עובד עליהם כבר שנתיים והן לא גודלות, אז לדעתי הגיע הזמן לאמץ שיטות אחרות ולא ריפטו חלב בע"מ וחבריו.

א. לא מתאמן שנתיים.
ב. אתה בעצמך מדדת את היקף יד שלי אז לומר שהם לא גדלו יהיה סתם שקר דיבילי בכדי להוכיח את הטענה השגויה שלך.
ג. ואת השיטות שאתה מציע לאמץ הם חסרות כל הגיון אז אנא ממך חסוך ממני.

משה, מה קרה? יצאת מקטוזיס?

מהניסיון שלי, זה לא באמת משנה אם יש לך תרגילים מבודדים לידיים או לא. שום דבר לא משתנה עד שאתה לא עולה בצורה רצינית במשקל.
כן יצאתי מקטוזיס ראיתי אותך וחזרתי לשם

א. לא מתאמן שנתיים.
ב. אתה בעצמך מדדת את היקף יד שלי אז לומר שהם לא גדלו יהיה סתם שקר דיבילי בכדי להוכיח את הטענה השגויה שלך.
ג. ואת השיטות שאתה מציע לאמץ הם חסרות כל הגיון אז אנא ממך חסוך ממני.

זה היה סתם בצחוק אם אתה לא מבין את זה, זה לא שיטות שלי אני אומר שצריך לאמץ דפוסי עבודה שונים ומשונים גם אם "זה לא נראה לך" כי לפעמים משהו לא הולך נכון או לא מתקדם כמו שנראה לך וצריך לשנות ולא ללכת אחרי תוכניות מוזרות כאלו ואחרות כי "משעמם" או מה שזה לא יהיה ואז לבכות ש"אני לא גודל". (וכן לא לעלות ס"מ ביד במשך כ4-5 חודשים לערך לדעתי זו אי התקדמות בהקשר הזה כמתאמן יחסית מתחיל עם פוטנציאל גדילה דיי גדול)
אבל שכחתי בכל מקרה לא אכפת לך מהיקפים אז למה האנרגיה המבוזבזת....

מישל בצד האפל

נראה לי שאני אאמץ את התוכנית הזו.
איך העליה במשקלים תיהיה?

מה שמפריע לי זה הסקוואט 3 פעמים בשבוע. אם אתה הולך לעלות לינארי זה יהיה קשה בסופו של דבר.
אולי עדיף לעשות ב B פרונט? 😃

נערך לאחרונה:
כן יצאתי מקטוזיס ראיתי אותך וחזרתי לשם

זה היה סתם בצחוק אם אתה לא מבין את זה, זה לא שיטות שלי אני אומר שצריך לאמץ דפוסי עבודה שונים ומשונים גם אם "זה לא נראה לך" כי לפעמים משהו לא הולך נכון או לא מתקדם כמו שנראה לך וצריך לשנות ולא ללכת אחרי תוכניות מוזרות כאלו ואחרות כי "משעמם" או מה שזה לא יהיה ואז לבכות ש"אני לא גודל". (וכן לא לעלות ס"מ ביד במשך כ4-5 חודשים לערך לדעתי זו אי התקדמות בהקשר הזה כמתאמן יחסית מתחיל עם פוטנציאל גדילה דיי גדול)
אבל שכחתי בכל מקרה לא אכפת לך מהיקפים אז למה האנרגיה המבוזבזת....
בוא נאמר שאם הוא לא עלה בהיקף יד הבעיה היא לא טמונה בחוסר בתרגילי ידיים..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית