הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Time to get serious

מצב
השרשור נעול
זה הרבה יותר טוב עכשיו. הסיבה היחידה שהן עדיין גולשות היא שאתה מרים את החזה ולא את התחת. אל תחושב בכלל על להרים את החזה ותראה איזה יופי.

אה, ותפסיק להתפלל כל כך הרבה לפני שאתה יורד 😃

זה הרבה יותר טוב עכשיו. הסיבה היחידה שהן עדיין גולשות היא שאתה מרים את החזה ולא את התחת. אל תחושב בכלל על להרים את החזה ותראה איזה יופי.

אה, ותפסיק להתפלל כל כך הרבה לפני שאתה יורד 😃

חחחח אני משנן לעצמי מה צריך לעשות :120ag:
סבבה, אימון הבאה אנסה שוב 100 🤪

עזוב, לך על 105. פשוט תחשוב לפני כל חזרה על כל מה שצריך לעשות. ואל תפחד להתכופף קדימה. הגב חייב להיות בזווית המתאימה בשביל שכל זה יקרה.

אני עובר בדיוק על כל הסרטונים של האימון ופתאום אני קולט שעשיתי 3 סטים של דד ליפט 😣
לא הבנתי למה לקח לי כל כך הרבה זמן האימון, 3 סטם סקוואט 3 סטים דד ליפט 3 סטים מילטרי 3 סטים מתח 😵

6.4.09

SQUAT 102.5-102-102.5
BENCH 90-90-90
PENDLEY ROW 72.5-72.5-72.5
DIPS 12.5-12.5

אני מתאמן רצוף מיום ראשון, ז"א יום כן יום לא (החגים האלו 😣) באימון קודם בטעות נסחפתי עם הדד ליפט והרבצתי 3 סטים מכל הלב. הרגשתי חלש היום באימון אבל הלך די טוב, נגמרה הסוללה בפלא אז אין סרטון היום. הסקואט הלך קשה יש לי הרגשה שאני מאוד קרוב לאימון יתר.
בנץ קל, פנדלי קל.

בא לי דלאוד בסקוואט ובדד ליפט, אני חייב לחזק את האחיזה שלי, אני לא אוהב איך שהסקוואט מתחיל להראות. אני חושב להוריד ל 80 קילו סקוואט דד ליפט ל 100 ולהתחיל לעלות שוב.

לא מבין למה אתה רוצה להוריד בסקוואט.
עד עכשיו לפי הסרטונים שהעלתה עשיתה דיי טוב ותונעה איטית ולא היה נראה שכבד לך ממש...
בהצלחה:victory:

הסקוואט לא נראה כבד בשבילך אז להוריד 20 קילו נראה לי סתם יהיה קל.
אתה מרגיש שהסקוואט יותר טוב מבחינת טכניקה עם 80 קילו מאשר עם 100?

הסקוואט לא נראה כבד בשבילך אז להוריד 20 קילו נראה לי סתם יהיה קל.
אתה מרגיש שהסקוואט יותר טוב מבחינת טכניקה עם 80 קילו מאשר עם 100?

בדיוק, כשאני בחימום עושה 80 זה נראה מושלם. אני אוהב להרגיש שליטה על התנועה ולא סתם להשתגע עם המשקלים, אין לי בעיה להוריד כמה שצריך. לא רוצה שמשקל יבוא על חשבון הטכניקה בכל מקרה אם אני מוריד ל 80 תוך 6 אימונים אני עושה 110.

הגיע הציט השבועי 🤩

רוקנתי חצי בית, יש לי רעב לא נורמלי. סימתי קופסא של עוגיות כשרות לפסח עם חצי ליטר חלב המשכתי לעוגיות בטעם חמאה שנמאסו מאוד מהר, כמה פרוסות של עוגת גבינה, 2 סניקרס, בלי שום קשר היה לי חשק לאבוקדו ועכשיו מסיים לכרסם גבינה צהובה עם שמיר 😃

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צ'יט של רוסים
הקשר בין האוכל הוא מקרי בהחלט.
פעם הבאה תרביץ איזה המבורגר.

נ.ב
מה תעשה מחר? גם מחר צ'יט שבועי? 😆

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צ'יט של רוסים
הקשר בין האוכל הוא מקרי בהחלט.
פעם הבאה תרביץ איזה המבורגר.

נ.ב
מה תעשה מחר? גם מחר צ'יט שבועי? 😆

פתחתי את הבוקר בקערת ש"ש 300 גרם עם חצי ליטר חלב שפכתי לשם 100 גרם גרונולה עם פרות יבשים ולקינוח קפה עם סניקרס 🥷

סוף סוף התחלת לאכול.
תלמד - אין צ'יטים.

10.4.09

SQUAT -105-105-105

MILITARY PRESS -65 -65 -65

DEAD-LIFT 60-80-100-117.5

CHIN UPS - 5 קילו
5-5-5

שוב האחיזה בדד ליפט ברחה אז כבר עשיתי משולב וזהו 😣
פרס העלתי 5 קילו כי 60 אני לא מרגיש.
הפלאפון שלי התעייף סופית, העברתי את הסרטונים למחשב והכל מסך לבן חוץ מפרס כל הסרטונים הלכו, צריך לחשוב על פתרון אחר.
האימונים מתחילים להיות קשים ויתרתי לעצמי בבטן עשיתי סט אחד וחתחתי.

סט שלישי, אני נח קצת מאוד בין הסטים בפרס. שבוע הבא אני אתחיל לנוח 3 דקות ויותר המשקלים ממשיכים לעלות 😵

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חח הרגת אותי עם השיר, קבל מוניטין 😃

מישל, תיקנת את המתיחה אחורה בצורה טובה. יופי.
אם הייתי צריך להעיר לך עכשיו אז הייתי אומר לך להקפיד מרפקים לפני המוט. בחלק מהחזרות המרפקים שלך נמצאים מאחורי המוט (יותר קרובים לגוף) וזה גורם לך לדחוף את המוט החוצה (רחוק מהגוף) וזה לא מועיל. אתה מתגבר על זה כי המשקל לא קשה מדי בשבילך, אבל במשקלים גבוהים יותר זה יגרום לך לפספס. מרפקים לפני המוט יעזרו לך להשאיר את המוט קרוב (מילימטר אחד מהאף זה מעולה).

מישל, תיקנת את המתיחה אחורה בצורה טובה. יופי.
אם הייתי צריך להעיר לך עכשיו אז הייתי אומר לך להקפיד מרפקים לפני המוט. בחלק מהחזרות המרפקים שלך נמצאים מאחורי המוט (יותר קרובים לגוף) וזה גורם לך לדחוף את המוט החוצה (רחוק מהגוף) וזה לא מועיל. אתה מתגבר על זה כי המשקל לא קשה מדי בשבילך, אבל במשקלים גבוהים יותר זה יגרום לך לפספס. מרפקים לפני המוט יעזרו לך להשאיר את המוט קרוב (מילימטר אחד מהאף זה מעולה).

תודה ! אלכס כבר תיקן אותי, אני אנסה באימון הבא לעבוד על זה ואעלה סרטון עם התיקונים.

11.4.09

SQUAT 107.5-107-107.5
BENCH 92.5-92.5-92.5
PENDLEY ROW 75-75-75
DIPS 15-15

יש לי כאבים מוזרים במרפק, זה מורגש בעיקר בסקוואט נראה לי מיקום של הכף יד לא נכון, הכאב מהכתף האחורית עד האמה. בסקוואט הברכיים לא גולשות אבל אני עולה ישר, לא מצליח לעלות עם התחת 🤫

אני נלחם באותה בעיה. זה מאוד לא קל לתת היפ דרייב טוב במשקלים קרובים למקסימום. אני חושב שחלק מהבעיה היא בראש שלנו. ההיפ דרייב מורגש מאוד במשקלים נמוכים כשהתחת עולה מהר ו"עוקף" את הכתפיים ואז וואלה יופי אנחנו מבסוטים כי יש היפ-דרייב. בשלב כלשהו המשקל נעשה מספיק כבד כך שגם אם יש היפ-דרייב לא רע הגב והמותן בכל זאת עולים באותו קצב ואנחנו מרגישים כאילו פיספסנו. בקיצור, אם אתה מקפיד וזה מרגיש לך טוב במשקלי חימום, ואתה עושה אותו דבר בסטים הכבדים אז נראה לי שאפשר להיות רגועים.
או שלא... 😳

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית