Time to get serious

מצב
השרשור נעול
אני נלחם באותה בעיה. זה מאוד לא קל לתת היפ דרייב טוב במשקלים קרובים למקסימום. אני חושב שחלק מהבעיה היא בראש שלנו. ההיפ דרייב מורגש מאוד במשקלים נמוכים כשהתחת עולה מהר ו"עוקף" את הכתפיים ואז וואלה יופי אנחנו מבסוטים כי יש היפ-דרייב. בשלב כלשהו המשקל נעשה מספיק כבד כך שגם אם יש היפ-דרייב לא רע הגב והמותן בכל זאת עולים באותו קצב ואנחנו מרגישים כאילו פיספסנו. בקיצור, אם אתה מקפיד וזה מרגיש לך טוב במשקלי חימום, ואתה עושה אותו דבר בסטים הכבדים אז נראה לי שאפשר להיות רגועים.
או שלא... 😳

חח, אני לא אעלה משקל ואנסה לתקן את הבעיה. אני חושב שברגע שנבין מה צריך לעשות זאת לא תהיה הבעיה גם במשקלים הגבוהים. הרגשתי אחלה מתיחה אבל אחרי שראיתי את הסרטו זה היה ההפך ממה שהרגשתי, אני אנסה לעלות את הסרטון בערב.

13.4.09

SQUAT -107.5-107.5-107.5

MILITARY PRESS -67.5 -67.5 -67.5

DEAD-LIFT 60-80-100-120

CHIN UPS - 5 קילו
5-5-5

הסקוואט הלך כל כך חלק פשוט תענוג, אבל יש לי כאבים לא נורמלים באמה :🙁
הסקואט עצמו לא היה קשה, לא יכולתי להחזיק את המוט מרוב כאב, אבל השלמתי את כל 5 החזרות 🤘

אין סרטונים היום, מה שהולך במכון היום זה טרוף עבדנו 5 אנשים על הראק, הפרס התחיל להיות קשה סט אחרון חזרה אחרונה כמעט לא עלה.

לא יודע מה לעשות עם האמה, הכאבים יותר חזקים מהאימון הקודם, עד שהולך בסקוואט האמה בוגדת 🤫 נראה לי אני אעשה פרונט סקוואט עד שהכאבים יעברו נראה מה יהיה עד יום שישי.

אל תעשה שום פרונט סקוואט. תוודא שאתה מחזיק את המוט נכון, ולא תומך במשקל עם הידיים.

16.4.09

SQUAT 110-110
BENCH 95-95-95
PENDLEY ROW 80-80-80
DIPS 15-15
HANG CLEAN 45-45

הכתף פחות כואבת אך עדיין לא נותנת לי להחזיק את המוט, אני נלחם כל חזרה עם המוט.
מקווה שאימון הבא אני יעשה 3 סטים כמו שצריך.
התחלתי ללמוד היום פאור קלין, רוצה להכניס אותו במקום החתירה. הבנץ היום עלה ממש בקלות יאללה שבוע הבא הולך על PR 😵‍💫🥊

מישל אם הסקוואט הולך חלק ולא קשה תעלה עוד 20 קילו על המוט ^^

מישל אם הסקוואט הולך חלק ולא קשה תעלה עוד 20 קילו על המוט ^^

הבעיה היא להחזיק את המשקל, אני מרגיש שהמוט מתגלגל אחורה וכואב לי להרים מרפקים.

18.4.09

מנוחה

קמתי מת, מרגיש מפורק ותפוס בכל הגוף 🤘
כאבים בכתף לא עוברים, ניסיתי אתמול לשחק עם האחיזה, עדיין כואב :(
אני ככל הנראה אתחיל לקחת איבופן, אני אנסה מחר שוב לעשות אם לא ילך אני אעבור לפרונט סקואט.

שאלה איזה תרגילים אלה ?

PENDLEY ROW ?
DIPS - מקבילים ?
CHIN UPS - מתח ?

תודה
מה שחשבתי
אחלה תוכנית

19.4.09

SQUAT 110 5-5-5

- PR- MILITARY PRESS 70 5-5-5

DEAD-LIFT 60-80-100-122.5

CHIN UPS - 5 קילו
5-5

אתמול והיום לקחתי שתי ויטמניציקים , פשוט לא להאמין כמה שזה עזר, הכאב נעלם כאילו ולא היה.

SQUAT - הלך מעולה, טכניקה לא רעה, לא היה קשה במיוחד.

MILITARY PRESS שיא אישי, תאמת היתי סקפטי, היה נראה לי גדול עליי ונורא הפתעתי את עצמי המוט עלה מאוד חלק, היה לי פרטנר מעולה היום, דחף אותי קדימה כל האימון (סרטונים בהמשך)

DEAD-LIFT - די קליל אולי אני אעלה 5 קילו כל אימון שאני אגיע ל 140 ואז נחתוך שוב ל2.5.

CHIN UPS - טוב לזה כבר לא נשאר כוח, שוב כמעט ויתרתי, עשיתי 2 סטים עם 6. קילו וסט אחד משקל גוף פשוט לא היה כוח, התוכנית הפכה להיות עצימה וקשה מאוד. אחרי הדד ליפט אין כוח ללכת אפילו. הצלחתי איכשהו לעשות סט אחד של בטן וחתחתי הביתה. אימון מעייף עם שיאים חדשים 🤩

שבוע טוב לכולם !

יופי של התקדמות ✌️

מישל השמן
בתחת יש לו בן
איך קוראים לבן
ריפטו השמן

כל הכבוד על השיא אישי:s28:
בסקוואט זה לא גם שיא ?

מישל, כל הכבוד על הפרס והסקוואט, אבל בדדליפט אסור בשום פנים ואופן להוסיף 2.5 קילו. רק 5. 😵‍💫🥊

18.4.09

SQUAT 110 5-5-5

- PR- MILITARY PRESS 70 5-5-5

DEAD-LIFT 60-80-100-122.5

CHIN UPS - 5 קילו
5-5

אתמול והיום לקחתי שתי ויטמניציקים , פשוט לא להאמין כמה שזה עזר, הכאב נעלם כאילו ולא היה.

SQUAT - הלך מעולה, טכניקה לא רעה, לא היה קשה במיוחד.

MILITARY PRESS שיא אישי, תאמת היתי סקפטי, היה נראה לי גדול עליי ונורא הפתעתי את עצמי המוט עלה מאוד חלק, היה לי פרטנר מעולה היום, דחף אותי קדימה כל האימון (סרטונים בהמשך)

DEAD-LIFT - די קליל אולי אני אעלה 5 קילו כל אימון שאני אגיע ל 140 ואז נחתוך שוב ל2.5.

CHIN UPS - טוב לזה כבר לא נשאר כוח, שוב כמעט ויתרתי, עשיתי 2 סטים עם 6. קילו וסט אחד משקל גוף פשוט לא היה כוח, התוכנית הפכה להיות עצימה וקשה מאוד. אחרי הדד ליפט אין כוח ללכת אפילו. הצלחתי איכשהו לעשות סט אחד של בטן וחתחתי הביתה. אימון מעייף עם שיאים חדשים 🤩

שבוע טוב לכולם !
דדליפט הייתי מעלה לך יותר מב5 אפילו כל אימון , דדליפט מרגיש כבד תמיד אז אם לך זה קליל תתחיל להעמיס .
הפרס שלך מפחיד , נראה לי אני צריך להתחיל להשקיע אתה ואלכס נותנים לי בראש .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט זה לא גם שיא ?

אפשר לומר שכן, אף פעם לא עשיתי LOW BAR.

בדדליפט אסור בשום פנים ואופן להוסיף 2.5 קילו. רק 5

חשבתי לעשות ככה:
בשבוע שיש לי פעמיים דד ליפט אני אוסיף 2.5 ובשבוע שיש לי דד ליפט פעם אחת אני אוסיף 5.

הפרס נראה מאוד קל. אתה מפחיד אותי. הסקוואט סבבה, רק שאתה מעלה את החזה מוקדם מדי. תעלה רק את התחת.

באמת הפרס נראה קל,כל הכבוד על השיא 😛

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית