הוא לא רוצה לפגוע לעצמו בגדילהלמה אתה לא שובר מקביל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא רוצה לפגוע לעצמו בגדילהלמה אתה לא שובר מקביל?
לא חכמה... 😳הכל פסול.
וולטרון על האיזור?No belt ATG paused squat
170x3x5
No belt paused deadlift
160x3x5
צד ימין של הגב התחתון מציק, אקח אנטי דלקתיים, כדור לקרוס, מתיחות, מקלחות חמות-קרות, יש רעיון נוסף?
אומנם אני רחוק שנות אור, אבל מה אתה חושב על פנדליי כתוכנית אחרי טקסס? זה השלב שבו כבר צריך לשלב תקופות נפח באימונים, זו התוכנית המומלצת ביותר למטרה?Paused bench
120x2x8
Close grip bench
105x2x8
Incline paused bench
92x1x8
97x1x8
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאומנם אני רחוק שנות אור, אבל מה אתה חושב על פנדליי כתוכנית אחרי טקסס? זה השלב שבו כבר צריך לשלב תקופות נפח באימונים, זו התוכנית המומלצת ביותר למטרה?
בוא תשתף אותנו מה הצחיק אותך, אולי כולנו ניצחק.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שעוד לא צעדת צעד ראשון בטקסס, ואתה כבר מתחיל לחשוב על התוכנית הבאה.בוא תשתף אותנו מה הצחיק אותך, אולי כולנו ניצחק.
זו הייתה שאלה על מנת לשמוע דיעה ולהשכיל, לא לתכנן תוכניות.שעוד לא צעדת צעד ראשון בטקסס, ואתה כבר מתחיל לחשוב על התוכנית הבאה.
ייקח לך עוד המון זמן לגלות על עצמך מה הבעיות שלך ומה עובד עלייך הכי טוב, יכול להיות שנפח לא יעבוד עלייך טוב,
ובכלל תלך לכיוון של בולגרית.
בקיצור, פרה פרה, תתרכז בטקסס כרגע, העולם גדול.
מהם משקלי העבודה? אם דו ספרתיים ובאופן כללי מתחיל, הדעה שלי היא שצריך לשלב כמעט רק נפח. בגלל זה הצעתי ל @Rhino לעשות.את זה, בפוסט הראשון שלי בפורום. ההגיון הוא שצריך לבנות מסה לפני שבכלל מתחילים לחשוב על אימון המסה להרמה מקסימלית. בנוסף יכול למנוע פציעות, כי כשמנסים עצימות בלי יותר מידי שריר, דברים משתבשים.אומנם אני רחוק שנות אור, אבל מה אתה חושב על פנדליי כתוכנית אחרי טקסס? זה השלב שבו כבר צריך לשלב תקופות נפח באימונים, זו התוכנית המומלצת ביותר למטרה?