הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
∞ Road to

∞ Road to

מהם משקלי העבודה? אם דו ספרתיים ובאופן כללי מתחיל, הדעה שלי היא שצריך לשלב כמעט רק נפח. בגלל זה הצעתי ל @Rhino לעשות.את זה, בפוסט הראשון שלי בפורום. ההגיון הוא שצריך לבנות מסה לפני שבכלל מתחילים לחשוב על אימון המסה להרמה מקסימלית. בנוסף יכול למנוע פציעות, כי כשמנסים עצימות בלי יותר מידי שריר, דברים משתבשים.
סקוואט תלת ספרתי, כך גם הדדליפט, ומאז שהתחלתי טקסס הבנץ גם מתקדם לשם.
אני לא מעוניין לבצע תקופת נפח כרגע, אני חושב שטקסס עונה על הדרישות שלי. התעניינתי באופן כללי.

מהם משקלי העבודה? אם דו ספרתיים ובאופן כללי מתחיל, הדעה שלי היא שצריך לשלב כמעט רק נפח. בגלל זה הצעתי ל @Rhino לעשות.את זה, בפוסט הראשון שלי בפורום. ההגיון הוא שצריך לבנות מסה לפני שבכלל מתחילים לחשוב על אימון המסה להרמה מקסימלית. בנוסף יכול למנוע פציעות, כי כשמנסים עצימות בלי יותר מידי שריר, דברים משתבשים.
מסכים
בכללי אתה יכול וזה די נפוץ לעשות תקופת נפח שהמספרים של הנפח עצמו די נמוכים ואז פתאום להתחיל תקופה של עצימות ולהפציץ משום מקום עשרות של קילוגרמים (תלוי ברמה כמובן) שאם הייתה מתקדם שבועית לא בטוח שהייתה מצליח להתקדם ככה....

אתה מתחרה בדצמבר?
לא סביר

אהבתי שהרצועות מתחת למכנס, חושבים שזה 100%raw
משתדל לחשוף כמה שפחות, אחרת אנשים לא יוכלו להתרכז באימון

למה אתה בלי קפוצ'ון?
בהזמנה

השלב הבא זה חגורה מתחת לחולצה 😆
השלב הבא זה עוד משקל

כי אד כהן אמר ככה
1. @Alikk1998

2. זכור לי שהוא היה עושה יום בנץ יום פרס מאחורי הראש ויום בנץ רחב
אבל לא קראתי בחיים שהיום קל בתוכנית שלו הייתה עם אחיזה רחבה

נו טוב לומדים משהו חדש כל יום 😃

1. @Alikk1998

2. זכור לי שהוא היה עושה יום בנץ יום פרס מאחורי הראש ויום בנץ רחב
אבל לא קראתי בחיים שהיום קל בתוכנית שלו הייתה עם אחיזה רחבה

נו טוב לומדים משהו חדש כל יום 😃
אני חושב שהוא מציין את זה בסרט שלו על הלחיצה. את.הפרס אני בדרך כלל מוסיף אחרי הבנץ הקל, היום לא היה

אני חושב שהוא מציין את זה בסרט שלו על הלחיצה. את.הפרס אני בדרך כלל מוסיף אחרי הבנץ הקל, היום לא היה
יש סרט על לחיצה?
יש סרט רק על סקוואט ודד אם אני לא טועה ששם הוא ציין את זה

אבל עכשיו אני סתם מתעסק בשטויות ומספים את הלוג 😃

אחלה לוג אחלה משקלים בהצלחה.

נוח לך לעשות סקוואט LB עם נעלי WL, מניח שאתה בפסיעה רחבה?

אחלה לוג אחלה משקלים בהצלחה.

נוח לך לעשות סקוואט LB עם נעלי WL, מניח שאתה בפסיעה רחבה?
באופן מפתיע כעשיתי את המעבר מאולסטאר לא היה צריך להתרגל יותר מידי, וזה הרגיש סבבה. כן יחסית רחב. קצת פחות מדן גרין.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית