הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
∞ Road to

∞ Road to

תודה אלכס.

אשמח בכל זאת לשמוע מהשיאן אם ניסה בעבר סמולוב/בולגרית לבנץ'.
לא ניסיתי, אבל אולי אנסה חודש של משהו כזה בסבב הבא, ואחריו אד כהן. כי התכניות האלה לא מתאימות לפיק, תקן אם אני טועה.

@ה-שיאן
הינני סקרן,
בכמה תחרויות התחרית?
ואיזה מקום לקחת?
לא התחריתי עדיין בתחרות raw.
3 תחרויות ראשונות שלי היו בארץ, בנץ' ואולי גם דדליפט, עם ציוד. לחצתי באיזור 210, זה היה לפני 4 שנים בערך.
ב-2011 התחריתי בלטביה באליפות העולם של WPC, תחרות פאוורליפטינג מלאה, עם ציוד. סקוואט 300, בנץ' 270, דדליפט 250~. בתחרות הזו קיבלתי מקום שני, מתוך בערך 10 מתחרים לפי מה שאני זוכר, וגם שברתי שיא עולמי בבנץ', שעמד במשך כ6 שנים על 267.5 לדעתי. יש לי תעודה ממוסגרת על הקיר.

אבל מרשים מאוד,
יש תוכניות להתחרות בעתיד שוב?
יש, אבל צריך להתחזק קצת, אני כבר בopen ולחזקים יש כמה שנים של אימונים מעליי, תחרות אחרונה שברתי שיא עולם, כל דבר פחות מזה בתחרות הבאה יהיה כשלון

לא ניסיתי, אבל אולי אנסה חודש של משהו כזה בסבב הבא, ואחריו אד כהן. כי התכניות האלה לא מתאימות לפיק, תקן אם אני טועה.

בסמולוב אתה אכן לא מגיע לפיק, גם סוף הסבב שנגמר ב10x3 הוא בערך 80% ומשהו מהrm1 (אני סיימתי סמולוב עם 10x3x145, שבוע אחרי זה לחצתי 1x170).
דווקא אחרי סמולוב לעבור לבולגרית יכול לעבוד טוב כדי לבנות פיק, שכן בבולגרית אתה לוחץ כל אימון 90+% מהrm1, ובעצם מתרגל לעבוד בעצימות גבוהה.

בסמולוב אתה אכן לא מגיע לפיק, גם סוף הסבב שנגמר ב10x3 הוא בערך 80% ומשהו מהrm1 (אני סיימתי סמולוב עם 10x3x145, שבוע אחרי זה לחצתי 1x170).
דווקא אחרי סמולוב לעבור לבולגרית יכול לעבוד טוב כדי לבנות פיק, שכן בבולגרית אתה לוחץ כל אימון 90+% מהrm1, ובעצם מתרגל לעבוד בעצימות גבוהה.
אם אתה מרים כל אימון 90+ אתה לא בונה פיק...
אולי חלק מסמולוב יתאים, יש עוד זמן לחשוב

ה-שיאן, ידידי, אתחיל לעקוב אחרי ההתקדמות שלך, נראה שיהיה מעניין.
בהצלחה.

P.S

אסיאתיות זה פח, מה כולכם השתגעתם?!

אם אתה מרים כל אימון 90+ אתה לא בונה פיק...
אולי חלק מסמולוב יתאים, יש עוד זמן לחשוב

נכון, אבל לאחר תוכנית מרובת נפח כדוגמת סמולוב, יכול להיות מעניין לעבור לתוכנית עם נפח נמוך מאוד ועצימות גבוהה.
בכל מקרה לוג מעניין.

וגם שברתי שיא עולמי בבנץ', שעמד במשך כ6 שנים על 267.5 לדעתי. יש לי תעודה ממוסגרת על הקיר.

שיא עולם בבנצ' עם ציוד הוא 270 ק"ג? זה המון כמובן אבל הייתי בטוח שיש לוחצים של מעל 300 קילו.

* עריכה - או שהיית על משקל נמוך יחסית ולכן התבלבלתי

נערך לאחרונה:
שיא עולם בבנצ' עם ציוד הוא 270 ק"ג? זה המון כמובן אבל הייתי בטוח שיש לוחצים של מעל 300 קילו.

שיא עולם עם ציוד עומד על קרוב ל 400 קילו אם אני לא טועה, אבל החבר'ה שנמצאים באיזור הזה שוקלים בערך פי 2 משיאן

פחות מ-100Kg, ג'וניור (רשם שיעבור ל-open).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית