עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתוב בלוג.
הנה האימון הראשון: https://www.lbs.co.il/threads/59427/page-5#post-762372
לא ניסיתי, אבל אולי אנסה חודש של משהו כזה בסבב הבא, ואחריו אד כהן. כי התכניות האלה לא מתאימות לפיק, תקן אם אני טועה.תודה אלכס.
אשמח בכל זאת לשמוע מהשיאן אם ניסה בעבר סמולוב/בולגרית לבנץ'.
לא התחריתי עדיין בתחרות raw.
הגיוני שהבנץ' יותר חזק מהדדליפט?בנץ' 270, דדליפט 250
כניסה שלישית נכשלה , אבל התמקדתי בבנץ באותה תקופההגיוני שהבנץ' יותר חזק מהדדליפט?
בלאייב וקונסטנטינובס התחרו שם גםב-2011 התחריתי בלטביה באליפות העולם של WPC, תחרות פאוורליפטינג מלאה, עם ציוד..
יש, אבל צריך להתחזק קצת, אני כבר בopen ולחזקים יש כמה שנים של אימונים מעליי, תחרות אחרונה שברתי שיא עולם, כל דבר פחות מזה בתחרות הבאה יהיה כשלוןאבל מרשים מאוד,
יש תוכניות להתחרות בעתיד שוב?
לא ניסיתי, אבל אולי אנסה חודש של משהו כזה בסבב הבא, ואחריו אד כהן. כי התכניות האלה לא מתאימות לפיק, תקן אם אני טועה.
אם אתה מרים כל אימון 90+ אתה לא בונה פיק...בסמולוב אתה אכן לא מגיע לפיק, גם סוף הסבב שנגמר ב10x3 הוא בערך 80% ומשהו מהrm1 (אני סיימתי סמולוב עם 10x3x145, שבוע אחרי זה לחצתי 1x170).
דווקא אחרי סמולוב לעבור לבולגרית יכול לעבוד טוב כדי לבנות פיק, שכן בבולגרית אתה לוחץ כל אימון 90+% מהrm1, ובעצם מתרגל לעבוד בעצימות גבוהה.
אם אתה מרים כל אימון 90+ אתה לא בונה פיק...
אולי חלק מסמולוב יתאים, יש עוד זמן לחשוב
וגם שברתי שיא עולמי בבנץ', שעמד במשך כ6 שנים על 267.5 לדעתי. יש לי תעודה ממוסגרת על הקיר.
שיא עולם עם ציוד עומד על קרוב ל 400 קילו אם אני לא טועה, אבל החבר'ה שנמצאים באיזור הזה שוקלים בערך פי 2 משיאןשיא עולם בבנצ' עם ציוד הוא 270 ק"ג? זה המון כמובן אבל הייתי בטוח שיש לוחצים של מעל 300 קילו.
* עריכה - או שהיית על משקל נמוך יחסית ולכן התבלבלתי
פחות מ-100Kg, ג'וניור (רשם שיעבור ל-open).שיא עולם בבנצ' עם ציוד הוא 270 ק"ג? זה המון כמובן אבל הייתי בטוח שיש לוחצים של מעל 300 קילו.
* עריכה - או שהיית על משקל נמוך יחסית ולכן התבלבלתי