א.זה לא מוצדק.didn't know the button existed, u get one warning, I'll press it next time. (not kidding)z
ב.תמות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א.זה לא מוצדק.didn't know the button existed, u get one warning, I'll press it next time. (not kidding)z
ממש עשית אותו זר.מישהו אחר
איפה אתה רואה ספאם? אסור לי גם להגיב יותר משני תגובות ללוג? 😵אה בעצם אני יודע איך להגיב לזה
![]()
הנהאיפה אתה רואה ספאם?
חשבתי כבר הגעת ל30 סקוואט,אני קצת לא מעודכן..
כן בטח,ראיתי איך עוד שניה התפוצצת ממאמץ.
😖 I'm gonna stay here,and I'm gonna troll the shit out of you.
😭 אני בטוח שגם מישהו ישים עליך.
נו באמת..
ברור שלא,מקס מעצבן. 😡I'm just kidding @Matty, but pls don't spam too much, ok? =)
😅
נזכרתי לשאול אותך למה אתה מדבר אנגלית כל הזמן כשברור שאתה מבין עברית
- I don't write in hebrew because I type very slowely and don't have a hebrew keyboard.
haha fuck, if it was the other way around I'd at least have been able to say I skipped the "e" cuz I wna write faster.. now I have no excuse... or wait.... english is my 2nd language, fuck u :(דרך אגב סיימון רושמים slowly לא slowely לפחות תלמד אנגלית 🤣🤣
and yes 8.30 at Nosh gateתגיד סיימון בסוף נפגשים ב8 וחצי בשער או שארקדי אוסף אותך ממקום אחר?
מה זה NOSH GATE אני מתכוון לשער הראשי לא לשער של נשר.and yes 8.30 at Nosh gate
nosh = nave sheanenמה זה NOSH GATE אני מתכוון לשער הראשי לא לשער של נשר.
shut up nerdנָווה שאנן היא מינהלת מקומית בדרום-מזרח חיפה, המכסה אגד של שכונות התופסות את אוכף ההר המזרחי שבתחומי העיר חיפה. הכינוי המקובל למקום בפי תושבי חיפה הוא נו"ש (מבוטא נוֹש).
נו"ש. אתה לא יודע מה זה?NOSH
😆shut up nerd