Time to get serious

מצב
השרשור נעול
מישל, זה נראה מצוין. במה אתה מאשים את הטכניקה המשופרת? מבט לרצפה, נעליים או משהו בראש שעשה קליק? שתף.

כמה שלא קראתי את ה -SS, ראיתי סרטונים, עברתי על הנעוץ בפורום של ריפטו לבדיקה של טכניקה לא הצלחתי בכל זאת לבצע הכל כמו שצריך.
גם שהיתי שולח את הברכיים קדימה זה לא היה עוזר בסוף הירידה עדיין היו גולשות ואז הבנתי את הבעיה:

א. לא היתי מכופף את הגו מספיק
ב. חשבתי על לשבת אחורה כל הזמן

ברגע שהפסקתי לחשוב על זה, הטכניקה התחילה להשתפר. זאת תנוע משולבת של שליחת ברכיים וישיבה אחורה בו זמנית. ככל שמתרגלים יותר, אפשר כבר לפי הרגשה לדעת כמה לכופף את הגו והפיסוק הוא כבר אוטומטית במקום הנכון. אין ספק שאם אתה רוצה להשתפר במשהו אתה צריך לתרגל אותו כמה שיותר. זאת גם הסיבה שהתחלתי את התוכנית כי רציתי ללמוד לעשות סקוואט.

אני אישית מאוד מרוצה מהתקדמות שעשיתי, השתפרתי בכל התרגילים, שיפרתי טכניקה וסוף סוף המחסום של 95-6 קילו נשבר. יש לי עוד דברים לשפר כמו הבנץ, אני כל הזמן פוצע את הכתפיים.
כל פעם שאני עובר את ה 100 אני נפצע פעם 3 כבר. אני יודע שהבעיה שלי היא המרפקים אני לא מכניס אותם פנימה, האמת כשניסיתי את זה בעבר היה לי מאוד מוזר ללחוץ בצורה כזאת היום אני מבין את הטעות שעשיתי ועכשיו אני שוב מפסיק עם הבנץ. אני אנסה לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי אם זה לא יעביר אני אעשה שבועיים עם 15 חזרות זה העביר לי מצוין בפעם הקודמת.

כל הכבוד התקדמות מצויינת!

כל הכבוד, אחלה התקדמות מפתיחת הלוג !!

4.5.09

נדודי שינה חזרו. כל הלילה לא נרדמתי, הסתובבתי שוב ושוב ורק לקראת 5 עצמתי עין.
איזה מוזר יש לי דומס בישבן וביד אחורית. הכתף הפסיקה לכאוב אך אני משוכנע שאם אני אנסה ללחוץ הכאבים יחזרו. כרגע אני מורח טראומיל 3 פעמים ביום אם עד שבוע הבא לא עובר אני אתחיל לקחת איבופן.

5.5.09

SQUAT 127.5 5/5/5

לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד דאמבלים 42.5 5-5-5
בנט אובר 85 5
מבקבילים 10-10
מתח 10
ביספס 1X15

אימון כזה גרוע הרבה זמן לא היה לי. לא היה לי חשק להתאמן, לא התאוששתי מאימון קודם.
הגעתי לבנץ והכתף לא נתנה ללחוץ אז התחלתי סתם לעשות שטויות עד שנמאס לי והלכתי.

העיקר שהסקוואט עולה, שיזדיין הספסל.

2 הכתפיים שלי פצועות לא אכול להמשיך במתכונת הרגילה.
אני עובר לעשות HST בפלג גוף עליון, בפלג גוף תחתון אני ממשיך כרגיל עד שאני נתקע.
אם ה -130 ילך קשה אני אעשה פעם בשבוע פרונט סקוואט.

A

SQUAT 3X5
BENCH 1X15
T-BAR 1X15
MILITARY PRESS 1X15

B

SQUAT 3X5
BENCH 1X15
DEAD-LIFT 1X5
MILITARY PRESS 1X15
T-BAR 1X15

2 הכתפיים שלי פצועות לא אכול להמשיך במתכונת הרגילה.
אני עובר לעשות HST בפלג גוף עליון, בפלג גוף תחתון אני ממשיך כרגיל עד שאני נתקע.
אם ה -130 ילך קשה אני אעשה פעם בשבוע פרונט סקוואט.

A

SQUAT 3X5
BENCH 1X15
T-BAR 1X15
MILITARY PRESS 1X15

B

SQUAT 3X5
BENCH 1X15
DEAD-LIFT 1X5
MILITARY PRESS 1X15
T-BAR 1X15

אך זה הולך לפי ימים?

8.5.09

SQUAT 130 5-5-5
BENCH 60 15
DEAD-LIFT 140 5-5-5
MILITARY PRESS 40 15
T-BAR 42.5 15-15
Lying Triceps Extension 7.25 15
EZ Bar Curl 10 15
crunches 15

SQUAT הסט הראשון הלך כל כך טוב לא הרגשתי אותו. בסט שני לא נחתי מספיק אז היה קצת יותר קשה. נחתי כ 10 דקות לפני הסט ה 3 והלך חלק.

DEAD-LIFT לא קשה במיוחד. שוב יש לי בעיות באחיזה, אני ארתח את הידיים שלי למוט בסוף.

כל שאר אימון אירובי- הזעתי המון והתנשפתי כמו שמן אמיתי.
תמיד שאני נח יומיים האימון הולך מצוין אני לא יודע אם אני אתאושש ליום ראשון. אני שוקל לעשות סקוואט קל/פרונט סקוואט.

שבת שלום !

10.5.09

SQUAT 100 5-5
BENCH 65 15-15
MILITARY PRESS 42.5 15-15
T-BAR 45 15-15
Lying Triceps Extension 10 15-15
EZ Bar Curl 11.25 15-15

מנוחה בין הסטים היתה גג דקה, היתי חייב להוריד נוזלים קצת. אני כל כך שמן שאם אני אעמוד ליד משה זה יצור אשליה שמשה רזה 🆘
הכתף כבר פחות כואבת אחרי חימום טוב, אני סופר את הימים כבר לחיטוב. טוב נו, אבל אני עדיין אסים את החיטוב לפני משה 🤡

שבוע טוב !!

MEN TITS!!!!!

Commander+Bitch+Tits+Bill+White.jpg

מישל כמה זמן לקח לך לעשות ריסט? בכל אחד מהתרגילים בתוכנית?

מישל כמה זמן לקח לך לעשות ריסט? בכל אחד מהתרגילים בתוכנית?

עוד לא עשיתי ריסט עברתי לטווח גבוהה כדי לנוח קצת, הכתפיים שלי פצועות וכאבים בעוד כמה מקומות.
אפשר לומר שזה הריסט הראשון בתוכנית למרות שלא נתקעתי בכלום. בעוד שבועיים אני מוריד טווח ל 10 וממשיך את העקרונות של HST כשאגיע לטווח של 5 אמשיך את אותה התוכנית שהתחלתי איתה בהנחה שהכתפיים לא יעשו בעיות.
כרגע אני עומד על :

פרס 75 ל 5 חזרות 3 סטים
בנץ פרס 102.5 ל5 חזרות 3 סטים
פנדלי 85 ל5 חזרות 3 סטים
כל אלו עדיין לא המקסימום פרט לפרס שמרגיש די כבד. אפשר להוסיף עוד 2.5 אני חושב.

כל זה לא מעניין אותי האמת. המטרה העיקרת זה סקוואט 140 ל 5 חזרות.
אימון הבא הולך על 132.5.

12.5.09

SQUAT 132.5 5-5-5
BENCH 70 15
DEAD-LIFT 145 5
MILITARY PRESS 45 15
T-BAR 47.5 15-15
Lying Triceps Extension 12.5 15
EZ Bar Curl 12.5 15

אימון 3 תמיד הכי קשה. הסקוואט הלך קשה סט אחרון בחזרה ה -4 פספסתי עומק.

DEAD-LIFT - הידיים לא מחזיקות רבאק 😡

יום שישי / שבת אני אלך 135 לאחר מכן אימון קל אחד ואז אבצע אימון רק פלג גוף עליון ויום למחרת אלך על 137.5 אנוח עוד יומיים ואנסה 140.
הגיע הזמן לחיטוב משקל גוף על הבוקר 100.5 🆘

14.5.08

ישנתי מעולה ביומיים האחרונים גם התזונה היתה עשירת בשר וסניקרסים אין מצב שלא התאוששתי הפעם.
מחכה למחר לראות איך ישב עליי מוט של 135 בנתיים אחלוק איתכם את מה שאני מרגיש עכשיו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה אתה מדבר? אתה שחיף!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית