נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
- פותח/ת השרשור
מישל, זה נראה מצוין. במה אתה מאשים את הטכניקה המשופרת? מבט לרצפה, נעליים או משהו בראש שעשה קליק? שתף.
כמה שלא קראתי את ה -SS, ראיתי סרטונים, עברתי על הנעוץ בפורום של ריפטו לבדיקה של טכניקה לא הצלחתי בכל זאת לבצע הכל כמו שצריך.
גם שהיתי שולח את הברכיים קדימה זה לא היה עוזר בסוף הירידה עדיין היו גולשות ואז הבנתי את הבעיה:
א. לא היתי מכופף את הגו מספיק
ב. חשבתי על לשבת אחורה כל הזמן
ברגע שהפסקתי לחשוב על זה, הטכניקה התחילה להשתפר. זאת תנוע משולבת של שליחת ברכיים וישיבה אחורה בו זמנית. ככל שמתרגלים יותר, אפשר כבר לפי הרגשה לדעת כמה לכופף את הגו והפיסוק הוא כבר אוטומטית במקום הנכון. אין ספק שאם אתה רוצה להשתפר במשהו אתה צריך לתרגל אותו כמה שיותר. זאת גם הסיבה שהתחלתי את התוכנית כי רציתי ללמוד לעשות סקוואט.
אני אישית מאוד מרוצה מהתקדמות שעשיתי, השתפרתי בכל התרגילים, שיפרתי טכניקה וסוף סוף המחסום של 95-6 קילו נשבר. יש לי עוד דברים לשפר כמו הבנץ, אני כל הזמן פוצע את הכתפיים.
כל פעם שאני עובר את ה 100 אני נפצע פעם 3 כבר. אני יודע שהבעיה שלי היא המרפקים אני לא מכניס אותם פנימה, האמת כשניסיתי את זה בעבר היה לי מאוד מוזר ללחוץ בצורה כזאת היום אני מבין את הטעות שעשיתי ועכשיו אני שוב מפסיק עם הבנץ. אני אנסה לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי אם זה לא יעביר אני אעשה שבועיים עם 15 חזרות זה העביר לי מצוין בפעם הקודמת.