הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Time to get serious

מצב
השרשור נעול
הסיבה שלא עובדים ידיים בדרך כלל בתוכניות כאלה , זה שחבל על הזמן והאנרגיה שלך .
אם המטרה שלך להעלאות את היקף הידיים די הגיוני שיהיה חכם לתת עליהן עבודה מבודדת .
השאלה למה זה טוב ?

המטרה היא עלייה במסת השריר אז זה כולל עלייה במסה של כל קבוצות השרירים (רגלים, חזה, גב, כתפיים וגם ידיים)

המטרה היא עלייה במסת השריר אז זה כולל עלייה במסה של כל קבוצות השרירים (רגלים, חזה, גב, כתפיים וגם ידיים)

אז כדאי שאחרי שתסיים את ההתקדמות הלינארית שלך ושיהיה עלייך קצת בשר,
תתחיל לשלב גם תרגילים מבודדים .
אין סיבה לעשות את זה שאתה שוקל 60 קילו כי מספיק שתעלה 10 קילו וכל הגוף שלך יגדל .

אז כדאי שאחרי שתסיים את ההתקדמות הלינארית שלך ושיהיה עלייך קצת בשר,
תתחיל לשלב גם תרגילים מבודדים .
אין סיבה לעשות את זה שאתה שוקל 60 קילו כי מספיק שתעלה 10 קילו וכל הגוף שלך יגדל .
אני חושב שאחרי שאתה מוסיף 10 קילו אתה פתאום קולט שהזרועות שלך גדלו ושמח על זה שלא בזבזת זמן 🙄

דיברתי על התוכנית של מישל (לפי מה שאני זוכר הוא שוקל +80)

• פותח/ת השרשור
השאלה עם זאת המטרה שלו

אני חושב שלפי התוכנית אפשר להבין את המטרה.
היפרטרופיה זה חלק בלתי נפרד מתוכניות כוח (בהנחה ונמצאים על מאזן קלורי חיובי) לכל אחד יש את הנקודה החלשה שלו, אצלי זה הידיים. ברגע שהסופתי משקל לבנץ וב BOR הצלחתי סוף סוף להגיע ל-40 לגובה שלי זה עדיין לא מספיק. בכל מקרה כרגע זה לא מה שמעניין אותי, יש לי CHIN UPS ,BOR,DIPS שברגע שהמשקלים יעלו שם הבעיה של הידיים תפתר, אך זאת לא המטרה כרגע.

בהצלחה בתוכנית 😃
כדי שתרשום שיאים כדי שתוכל לצחוק עליהם כשאתה מסיים עם התוכנית P:

הפתרון טמון בהרבה אוכל ואימונים כבדים, כמו להרבה מאוד בעיות בחיים

• פותח/ת השרשור
22.3.09

SQUAT -70-70-70

MILITARY PRESS -52.5 -52.5 -52.5

DEAD-LIFT 60-70-80-90-100

CHIN UPS - שלושה סטים עם משקל גוף

אהבתי מאוד את האימון הטכניקה לא רעה בכל התרגילים. הדד ליפט הרגיש מאוד קל הסיבה שאני עולה לאט זה בגלל האחיזה, יש לי אחיזה נורא חלשה לא יצא לי לעבוד בפרונציה תמיד עבדתי באחיזה משולבת.
פרס מצוין הרגשתי שאני שולט לגמרי על התנועה, כל המשקלים היו די קלים. סרטונים בהמשך..

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני אאמץ את התוכנית הזו.
איך העליה במשקלים תיהיה?

מה שמפריע לי זה הסקוואט 3 פעמים בשבוע. אם אתה הולך לעלות לינארי זה יהיה קשה בסופו של דבר.
אולי עדיף לעשות ב B פרונט? 😃

כרגע אני עובד עם משקלים נמוכים, אך ברגע שאני אעלה אני אוסיף פרונט סקוואט באימון השני של השבוע. יש לי לעלות עוד הרבה אז חבל לדחוף כבר עכשיו את הפרונט סקוואט. גם תרגילי עזר יעלמו שהמשקלים יעלו עד לריסט.

נראה לי אני אעשה משהו בסגנון גם כן 😃

ודה סאן, נתקעתי מ-א-ו-ד חזק בסקוואט עם ה SS. לא יכולתי להרים משקלי חימום משום מה בסקוואט וזה התחיל להשפיע גם על תרגילים אחרים. מה גם שרציתי קצת לעבוד יותר על מסה אז התחלתי את התוכנית שלי והיא דווקא לא רעה (גדלתי טוב, או כך טוענים) אבל במשקלים השיפור לא משמעותי (הגעתי למשקלים קצת מעל ה SS, אך צריך לקחת בחשבון שהייתי צריך לעשות סוג של BUILD UP מחדש + בשיא שכבר התחלתי לשבור משקלים, חטפתי שפעת לשבועיים ששוב לקחה אותי אחורה)

סביר להניח גם שהתחלתי את ה SS חזק מדי.

נערך לאחרונה:
נראה לי אני אעשה משהו בסגנון גם כן 😃

ודה סאן, נתקעתי מ-א-ו-ד חזק בסקוואט עם ה SS. לא יכולתי להרים משקלי חימום משום מה בסקוואט וזה התחיל להשפיע גם על תרגילים אחרים. מה גם שרציתי קצת לעבוד יותר על מסה אז התחלתי את התוכנית שלי והיא דווקא לא רעה (גדלתי טוב, או כך טוענים) אבל במשקלים השיפור לא משמעותי (הגעתי למשקלים קצת מעל ה SS, אך צריך לקחת בחשבון שהייתי צריך לעשות סוג של BUILD UP מחדש + בשיא שכבר התחלתי לשבור משקלים, חטפתי שפעת לשבועיים ששוב לקחה אותי אחורה)

סביר להניח גם שהתחלתי את ה SS חזק מדי.

נראה לי התחלת במשקלים גדולים מדי
אין לך 3 אימוני סקוואט כמו שכולם אומרים,האימון השני פשוט צחוק מבחינת משקלים,אתה מוריד 20 קילו ממשקלי עבודה רגילים ולקרוא לזה אימון פשוט צחוק
לפי לוגים של אנשים אחרים הם עולים ללא הפסקה ובינתיים לא ראיתי ריסט אצלהם בכלל והם כבר עלו 20+ קילו ממשקלי שיא אם אני לא טועה

נראה לי התחלת במשקלים גדולים מדי
אין לך 3 אימוני סקוואט כמו שכולם אומרים,האימון השני פשוט צחוק מבחינת משקלים,אתה מוריד 20 קילו ממשקלי עבודה רגילים ולקרוא לזה אימון פשוט צחוק
לפי לוגים של אנשים אחרים הם עולים ללא הפסקה ובינתיים לא ראיתי ריסט אצלהם בכלל והם כבר עלו 20+ קילו ממשקלי שיא אם אני לא טועה

מי אתה תזכיר לי? יש סיבה מיוחדת למה אני לא אמחק את ההודעה המטופשת שעכשיו שמת פה?
מוריד 20 קילו באימון שני? מאיפה אתה יודע מי אני ואיך אני מתאמן? 😳
ומה הקשר ללוגים של אנשים ושיאים אישיים? גם אני עליתי 20 קילו על המוט מאז שהתחלתי להתאמן (והתחלתי שהיה לי קשה), אז?

מי אתה תזכיר לי? יש סיבה מיוחדת למה אני לא אמחק את ההודעה המטופשת שעכשיו שמת פה?
מוריד 20 קילו באימון שני? מאיפה אתה יודע מי אני ואיך אני מתאמן? 😳
ומה הקשר ללוגים של אנשים ושיאים אישיים? גם אני עליתי 20 קילו על המוט מאז שהתחלתי להתאמן (והתחלתי שהיה לי קשה), אז?

מי דיבר עליך ספציפית? דיברתי על SS
אימון סקוואט שני בשבוע אתה מוריד 20 קילו ממשקלי העבודה ככה שאני לא מבין למה אתה קורא לזה 3 אימוני סקוואט

זה לא משהו שקראתי בספר, שמעתי שהוא כתב את זה בפורום איפשהו. קצת חובבני משהו לעשות כך לא?
זה משהו שקרה באופן טבעי בכל מקרה.

מי דיבר עליך ספציפית? דיברתי על SS
אימון סקוואט שני בשבוע אתה מוריד 20 קילו ממשקלי העבודה ככה שאני לא מבין למה אתה קורא לזה 3 אימוני סקוואט

לא. בSS יש שלושה אימוני סקוואט כבדים בשבוע. אתה כנראה מדבר על תוכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
22.3.09

SQUAT 75-75-75
BENCH 82.5-82.5-82.5
PENDLEY ROW 65-65-65
DIPS 7.5-7.5

פנדלי ראו עולה עקום, למישהו יש רעיון איך מתקנים ?
איך שסיימתי את הסקוואט האימון התחיל להיות משעמם 🤫
היתי ממש לא מרוכז כל האימון אבל הלך די טוב, הבנץ הרגיש כבד משום מה המוט עלה לאט היתה הרגשה שלא יעלה אבל עלה כל חזרה הרגשתי שזאת החזרה האחורנה ככה 3 סטים 😳

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית