למה?בוא נאמר שאם הוא לא עלה בהיקף יד הבעיה היא לא טמונה בחוסר בתרגילי ידיים..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה?בוא נאמר שאם הוא לא עלה בהיקף יד הבעיה היא לא טמונה בחוסר בתרגילי ידיים..
המטרה היא עלייה במסת השריר אז זה כולל עלייה במסה של כל קבוצות השרירים (רגלים, חזה, גב, כתפיים וגם ידיים)
אני חושב שאחרי שאתה מוסיף 10 קילו אתה פתאום קולט שהזרועות שלך גדלו ושמח על זה שלא בזבזת זמן 🙄אז כדאי שאחרי שתסיים את ההתקדמות הלינארית שלך ושיהיה עלייך קצת בשר,
תתחיל לשלב גם תרגילים מבודדים .
אין סיבה לעשות את זה שאתה שוקל 60 קילו כי מספיק שתעלה 10 קילו וכל הגוף שלך יגדל .
דיברתי על התוכנית של מישל (לפי מה שאני זוכר הוא שוקל +80)
השאלה עם זאת המטרה שלו
נראה לי שאני אאמץ את התוכנית הזו.
איך העליה במשקלים תיהיה?
מה שמפריע לי זה הסקוואט 3 פעמים בשבוע. אם אתה הולך לעלות לינארי זה יהיה קשה בסופו של דבר.
אולי עדיף לעשות ב B פרונט? 😃
נראה לי אני אעשה משהו בסגנון גם כן 😃
ודה סאן, נתקעתי מ-א-ו-ד חזק בסקוואט עם ה SS. לא יכולתי להרים משקלי חימום משום מה בסקוואט וזה התחיל להשפיע גם על תרגילים אחרים. מה גם שרציתי קצת לעבוד יותר על מסה אז התחלתי את התוכנית שלי והיא דווקא לא רעה (גדלתי טוב, או כך טוענים) אבל במשקלים השיפור לא משמעותי (הגעתי למשקלים קצת מעל ה SS, אך צריך לקחת בחשבון שהייתי צריך לעשות סוג של BUILD UP מחדש + בשיא שכבר התחלתי לשבור משקלים, חטפתי שפעת לשבועיים ששוב לקחה אותי אחורה)
סביר להניח גם שהתחלתי את ה SS חזק מדי.
נראה לי התחלת במשקלים גדולים מדי
אין לך 3 אימוני סקוואט כמו שכולם אומרים,האימון השני פשוט צחוק מבחינת משקלים,אתה מוריד 20 קילו ממשקלי עבודה רגילים ולקרוא לזה אימון פשוט צחוק
לפי לוגים של אנשים אחרים הם עולים ללא הפסקה ובינתיים לא ראיתי ריסט אצלהם בכלל והם כבר עלו 20+ קילו ממשקלי שיא אם אני לא טועה
מי אתה תזכיר לי? יש סיבה מיוחדת למה אני לא אמחק את ההודעה המטופשת שעכשיו שמת פה?
מוריד 20 קילו באימון שני? מאיפה אתה יודע מי אני ואיך אני מתאמן? 😳
ומה הקשר ללוגים של אנשים ושיאים אישיים? גם אני עליתי 20 קילו על המוט מאז שהתחלתי להתאמן (והתחלתי שהיה לי קשה), אז?
מי דיבר עליך ספציפית? דיברתי על SS
אימון סקוואט שני בשבוע אתה מוריד 20 קילו ממשקלי העבודה ככה שאני לא מבין למה אתה קורא לזה 3 אימוני סקוואט