נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
- פותח/ת השרשור
סט 3 ל-5 חזרות 75 ק"ג.
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם איזה נעליים אתה עובד? הברכיים גולשות.
למה שלא תנסה במקום לשבת אחורה לקחת את הברכיים קדימה מההתחלה, ואז להתיישב אחורה כשקוואדס כבר בכיווץ.
אל תנסה להתיישב, תחשוב על לעשות סקוואט כמו ילד קוביות, קח ת'ברכיים קדימה ואז שב אחורה כמו שאתה רגיל.נעליים בלאי התחילו להקרע, ניסיתי לקחת את הברכיים קדימה בסט הראשון היה יותר גרוע.
בכל מקרה אני אמשיך לנסות לשפר.
אל תנסה להתיישב, תחשוב על לעשות סקוואט כמו ילד קוביות, קח ת'ברכיים קדימה ואז שב אחורה כמו שאתה רגיל.
כל הזמן תחשוב על משקל על העקבים.
הנעליים אולסטר?
ברכיים גולשות לא מכוון לעבודה שהברכיים עוברות את קו האצבעות או משהו כזה, הכוונה היא שהן לא נעצרות מעבר לשליש הראשון של התנועה.קשה לקבוע שהברכיים גולשות, זה לא נראה שהן גולשות מעבר למה שהן צריכות.
תראה את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=dHdtu_bcyN8
זה סקוואט שריפטוי הגדיר "FINE DECENT" ולי זה לא נראה שהברכיים שלו משמשות כציר בשליש מהתנועה.
תתרגל לאימונים ארוכים, אין בזה שום דבר פסול, במיוחד שרוב הזמן הולך על מנוחה בין סטים.
אתה עוד תלמד מה השימוש האמיתי של הINCLINE BENCH 😃אחרי כל סט הלכתי לשכב במכונה של הלג פרס, היא מואד נוחה 😃
המשקלים עוד לא כל כך גבוהים שאני אנוח כל כך הרבה, אני נח הרבה כי ליצנים משגעים אותי עם השאלות 🤡