הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Time to get serious

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
סט 3 ל-5 חזרות 75 ק"ג.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא סקוואט.

חח סתם מישל 🤡
שם יותר משקל שיהיה לך קשה =]

עם איזה נעליים אתה עובד? הברכיים גולשות.
למה שלא תנסה במקום לשבת אחורה לקחת את הברכיים קדימה מההתחלה, ואז להתיישב אחורה כשקוואדס כבר בכיווץ.

• פותח/ת השרשור
עם איזה נעליים אתה עובד? הברכיים גולשות.
למה שלא תנסה במקום לשבת אחורה לקחת את הברכיים קדימה מההתחלה, ואז להתיישב אחורה כשקוואדס כבר בכיווץ.

נעליים בלאי התחילו להקרע, ניסיתי לקחת את הברכיים קדימה בסט הראשון היה יותר גרוע.
בכל מקרה אני אמשיך לנסות לשפר.

נעליים בלאי התחילו להקרע, ניסיתי לקחת את הברכיים קדימה בסט הראשון היה יותר גרוע.
בכל מקרה אני אמשיך לנסות לשפר.
אל תנסה להתיישב, תחשוב על לעשות סקוואט כמו ילד קוביות, קח ת'ברכיים קדימה ואז שב אחורה כמו שאתה רגיל.
כל הזמן תחשוב על משקל על העקבים.

הנעליים אולסטר?

• פותח/ת השרשור
אל תנסה להתיישב, תחשוב על לעשות סקוואט כמו ילד קוביות, קח ת'ברכיים קדימה ואז שב אחורה כמו שאתה רגיל.
כל הזמן תחשוב על משקל על העקבים.

הנעליים אולסטר?

לא את הנעליים קניתי ב GALI נעליים ב 100 ש"ח של LEE COOPER.
אני עכשיו בחיפושים אחרי נעליים, לפני שאתה קופץ אולסטאר אולסטאר אני רוצה לבדוק כמה נעליים יש תקציב 😃

אתה תראה שאחרי שתחליף נעליים כל העסק ירגיש לך טוב יותר, מניסיון אישי.

קשה לקבוע שהברכיים גולשות, זה לא נראה שהן גולשות מעבר למה שהן צריכות.

קשה לקבוע שהברכיים גולשות, זה לא נראה שהן גולשות מעבר למה שהן צריכות.
ברכיים גולשות לא מכוון לעבודה שהברכיים עוברות את קו האצבעות או משהו כזה, הכוונה היא שהן לא נעצרות מעבר לשליש הראשון של התנועה.
הברכיים צריכות לשמש כ"ציר" אחרי השליש הראשון של התנועה, ולא להמשיך לזוז קדימה ככל שיורדים יותר ויותר עמוק.

תראה את זה:

זה סקוואט שריפטוי הגדיר "FINE DECENT" ולי זה לא נראה שהברכיים שלו משמשות כציר בשליש מהתנועה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אתה לא רואה את ההבדל אז יהיה לי קשה להסביר לך, אני כן רואה הבדל.

תראה את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=dHdtu_bcyN8

זה סקוואט שריפטוי הגדיר "FINE DECENT" ולי זה לא נראה שהברכיים שלו משמשות כציר בשליש מהתנועה.

אני מסכים עם the sun. הברכיים שלו נשארות במקום ב"אמצע" התרגיל. בשליש הראשון והאחרון של התנועה יש תזוזה אבל בשאר הם די סטטיות. סקוואט מצוין לטעמי. רואים פה גם היפ דרייב יפה.

כן, dark muse, אתה באמת לא רואה את ההבדל ? תסתכל על החלק השני של הירידה ותראה את הברכיים.

• פותח/ת השרשור
26.3.09

SQUAT -80-80-80

MILITARY PRESS -55 -55 -55

DEAD-LIFT 60-75-85-95-105

CHIN UPS - שלושה סטים עם משקל גוף

הסקוואט היום היה ממש קל, לקחת את הברכיים קדימה עזר חשבתי יותר מדי על זה ושכחתי לדחוף ברכיים החוצא. פרס היה ממש קל, די הפתעתי את עצמי לא ציפיתי שזה יעלה בכזאת קלות.
דד- ליפט עלה קל אבל האחיזה עושה בעיות אני נאבק יותר לאחוז את המוט מאשר למשוך, לא מתכוון לעבור לאחיזה משולבת עד לפחות 120.

קצת מרגיז להתאמן באותו המכון שעבדתי בו, אנשים חירפנו אותי היום כל שניה זיינו את המוח עם ים שאלות, באיזה שהו שלב זה כבר עבר גבול, אני עומד ומסביר לבן אדם אני באימון אני אעשה סט נדבר הוא לא אכפת לו ממשיך לדבר ומסמן לי להוריד אוזניות עד שלא הבאתי צעקה "אני באימון נאחוי מה אתה רוצה ??" לא עזב אותי. אימון של שעה וחצי, ביזיון !

😡😡😡

תתרגל לאימונים ארוכים, אין בזה שום דבר פסול, במיוחד שרוב הזמן הולך על מנוחה בין סטים.

• פותח/ת השרשור
תתרגל לאימונים ארוכים, אין בזה שום דבר פסול, במיוחד שרוב הזמן הולך על מנוחה בין סטים.

אחרי כל סט הלכתי לשכב במכונה של הלג פרס, היא מואד נוחה 😃
המשקלים עוד לא כל כך גבוהים שאני אנוח כל כך הרבה, אני נח הרבה כי ליצנים משגעים אותי עם השאלות 🤡

אחרי כל סט הלכתי לשכב במכונה של הלג פרס, היא מואד נוחה 😃
המשקלים עוד לא כל כך גבוהים שאני אנוח כל כך הרבה, אני נח הרבה כי ליצנים משגעים אותי עם השאלות 🤡
אתה עוד תלמד מה השימוש האמיתי של הINCLINE BENCH 😃

• פותח/ת השרשור
29.3.09

SQUAT 85-85-85
BENCH 85-85-85
PENDLEY ROW 67.5-67.5-67.5
DIPS 10-10

עבדתי קצת על הטכניקה של פאור קלין, כל הזמן מסיים את התרגיל בפשיטת יתר של הגו 😣
אימון הבא אני אצלם ככה יהיה יותר קל להבין את הטעויות.
שוב לא הכי מרוצה מהסקוואט, המשקל קל אבל הטכניקה עדיין לא משהו, סרטון בהמשך...

שבוע טוב לכולם ✌️

• פותח/ת השרשור

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני שם לב ששוב עליתי עם החזה ולא עם האגן, ושוב הכרכיים גולשות 👏
אני משתפר 🥰

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית