Time to get serious

מצב
השרשור נעול
15.5.09

SQUAT 135 5-5-5
BENCH 75 15
MILITARY PRESS 47.5 15
T-BAR 50-15
Lying Triceps Extension 12.5 15
EZ Bar Curl 13.25 15

SQUAT - אני על הגבול סט אחרון חזרה אחרונה כמעט ולא עליתי. היום היה לי ספוטר מעולה היה לי בטחון סוף סוף ספוטר לא מחבק. הבחור נתן לי בטחון וירדתי עמוק בלי לחשוב פעמיים כמו שצריך.
בסט אחרון חזרה אחרונה ממש נלחמתי ראיתי איך הברכיים נכנסות פנימה.
אימון הבא אני חושב שאני אעשה 3X3 אם 10% פחות מהמשקל של היום.

BENCH - היום לא הרגשתי כאבים בלחיצה רק לאחר שסימתי הרגשתי עקצוצים בכתף.
אין לי מושג למה אני נפצע באזור הזה כל פעם מחדש, אני מתחרפן עם האירובי הזה מרגיש כאילו לא עובד פלג גוף עליון.

תמיד האימון הראשון הוא אימון מעולה, הסקוואט היה תענוג 140 קרובים מתמית 😵‍💫🥊

שבת שלום !!!

מישל כשמשה מסיים את החיטוב אתה הבא בתור.

ואם כבר כתבתי תגובה, אז לפחות משהו רציני - בנזונה של סקוואט

מישל כשמשה מסיים את החיטוב אתה הבא בתור.

ואם כבר כתבתי תגובה, אז לפחות משהו רציני - בנזונה של סקוואט

לומר את האמת כמה שקשה לי עם זה שאני שמן החשק של החיטוב הולך ונעלם ככל שאני מתחזק.
אני לא נכנס לחיטוב עד שאין לי 140 לחזרות, פרס 80 , בנץ 110 לחזרות.
חוץ מזה לא משנה מתי אני אעשה חיטוב אני עדיין אתחטב יותר מהר ממשה.

השאלה מה עדיף, מהר ולא נשאר כלום או לאט ונשאר משהו 😘

מישל התחושה של לעלות מסקוואט שאתה לא בטוח שאתה עולה ממנו זאת התחושה הכי ממכרת בעולם. אל תרד לשלשות עדיין, תן לספוטר סיבה להיות שם.
אתה חייב להתקע, אם לא נתקעת אז אתה סתם פוסי. אתה לא תאמין כמה מהר הגוף שלך יתחזק לאימון הבא.

17.5.09

SQUAT 100 5-5
BENCH 80 15
DEAD-LIFT 150 3
MILITARY PRESS 50 15
T-BAR 52.5 15-15
Lying Triceps Extension 13.25 15
EZ Bar Curl 15 15
power clean 60 3-3-3

BENCH - אני מתחרפן לעבוד בטווח גבוהה, כתף ימין כואבת לאחר הלחיצה לא משהו רציני יותר טוב ממה שהיה זה בטוח. כתף שמאל לא עושה בעיות בכלל.

DEAD-LIFT - את ה 145 בקושי החזקתי כמעט והמוט נפל לי מהידיים. החלטי לנסות 150 וכאן הידיים לא החזיקו. בחזרה ה -4 המוט נפל ניסיתי שוב ולא הלך.

power clean - בגלל שלא היה דד ליפט החלטי לעשות קצת פאור קלין וצילמתי סוף סוף בערב אני אעלה לכם.

אני רוצה להתחיל לעשות SS מסודר בגלל הכתפיים אני מושך. הכל תלוי באיך ילך הסקואט הוא היחידי שעדיין עולה ואין פציעות. אני רוצה להתחיל לעשות אימוני אחיזה, אני אתחיל ברגע שאני אעשה ריסט. אני אנוח יומיים לפני אלך על 137.5.

שבוע טוב !!!

POWER CLEAN מאתמול, עשיתי כמה סטים צילמתי רק את האחרון וזה היה בסוף האימון.
זוית צילום לא משהו אני אנסה להבא למקם יותר טוב את המצלמה. התרגיל מאוד חדש לי אני ממשיך לתרגל בנתיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
19.5.09

SQUAT 137.5 5-5-5
BENCH 85 15
MILITARY PRESS 52.5
T-BAR 55-15
Lying Triceps Extension 15 15
EZ Bar Curl 15 15

SQUAT - לא נראה לי שהתאמצתי אי פעם ככה, לפני הסט האחרון נחתי 10 דקות היה לי מאוד קשה להיכנס מתחת למוט היתי מאוד מותש והסט השלישי הלך הכי טוב בחזרה האחרונה ירדתי יותר מדי עמוק היה מאוד קשה לצאת מהחור.

BENCH - היה קל חשבתי לעשות עוד סט בסוף ריחמתי על הכתף.

MILITARY PRESS - הגעתי ל 12 חזרות והתבלבלתי בספירה :120ag: אז עשיתי עד שהרגשתי מותש אני מאמין שהגעתי 15-17.

אחד האימונים הטובים שהיו לי, בערב האימון הולך הרבה יותר טוב יש אוירה והרגשתי הרבה יותר חי. סוף סוף זה מגיע אימון הבא 3 פלטות 🤩
בסוף האימון תרגלתי קצת דד ליפט ביד אחת, לא הצלחתי לאזן את המוט עשיתי 60-70-80.
אני אתרגל עוד כמה אימונים לפני שאני אצלם.

אין מה לאזן את המוט בדדליפט ביד אחת, אתה מרים, עומד ומפיל. אני ממש לא עומד יותר משנייה אחרי שזה נעול.

3 פלטות יאללה!!!!!!!

אין מה לאזן את המוט בדדליפט ביד אחת, אתה מרים, עומד ומפיל. אני ממש לא עומד יותר משנייה אחרי שזה נעול.

3 פלטות יאללה!!!!!!!

ממש לפני הנעילה הוא מתעקם לי לגמריי. חח ראיתי דרך המראות איך אנשים מתלחששים שאני עושה את זה חח.

ממש לפני הנעילה הוא מתעקם לי לגמריי. חח ראיתי דרך המראות איך אנשים מתלחששים שאני עושה את זה חח.
ברור שהוא מתעקם, אצלי בנעילה הוא עקום לגמרי ונופל אחרי זה.
אצלי לא מתלחששים, כבר באו ושאלו אותי "מה אתה עושה!?!!?!?!" 😃 🤯🤯🤯

מישל כל הכבוד, התקדמות מצויינת.

יש לי שם ללוג, לוג הבירה הגדול 😛

בעזרת השם בתוכנית הבאה, כשהכל יחזור לשורה.

אני מתחיל להוריד טווח חזרות. הכתפיים מרגישות יותר טוב אני אעבוד עוד שבועים בטווח גבוהה ויירד בהדגה לטוווח נמוך שגם בטווח הנמוך אני אתחיל מ 75%-80%. אימון הבא אני מוריד משקל בדד ליפט : א. לחזק את האחיזה, ב. לשפר את הטכניקה לפי הסרטונים אני רואה שלא תמיד שמרתי על גב ישר. את הטווח של ה 10 חזרות אני אתחיל מ 75% מ RM 10

A

Squat 3X5
Bench press 3X10
Deadlift 1X5
Lat Pull-Down 3X10

B

Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
T -bar 3X10
DIPS 1X10 BW

כנראה איבדתי את התשובה לשאלה שלי באשכול, אבל למה אתה לא שומר על המתכונת המקורית של SS?

לא עשיתי SS מתחילת הלוג. השינוים שאני עושה זה בגלל פציעות שונות. התרגלים שאני הוספתי מצאתי שהם יותר עוזרים לי להתחזק ובסופו של דבר גם לגדול. בכל תקופת האימונים שלי לא קיבלתי כל כך הרבה מחמאות על הגדילה, התחזקתי וגדלתי בצורה מדהימה בתקופה מאוד קצרה. סה"כ לא כל כך חשוב מה אני עושה כל עוד בכל אימון יש סקוואט ואני מצליח להתקדם בו. אם תשים לב התחלתי את התוכנית רי רציתי ללמוד לעשות סקוואט ופרס.
העלתי את הטווח חזרות בפלג גוף עליון כדי קצת לתת מנוחה. הופיע לי כאבים בשכמה כאב לי לעשות פרס, כאבים ב 2 הכתפיים. אז הורדתי עצימות לאיזה תקופה וכבר בעוד שבועים אני חוזר לטווח הנמוך.

שאלת את ריפטו אם הוא מרשה לך להוסיף תרגילי עזר?

מה ההתקדמות שלך מבחינת משקל והיקפים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית