Ok... אני אגש למרוח קצת פניסטיל על העקיצה... 😃If you don't have a plan, you plan to fail
Mark bell
אבל סבבה, אם השיטה עובדת לך
ונניח היית נדרש להסביר את עצמך?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Ok... אני אגש למרוח קצת פניסטיל על העקיצה... 😃If you don't have a plan, you plan to fail
Mark bell
אבל סבבה, אם השיטה עובדת לך
זה לא משהו שאני מנסה לומר לך כבר שנה בערך?Ok... אני אגש למרוח קצת פניסטיל על העקיצה... 😃
את שיטת האימונים? קטונתי, צריך לשאול את אד קואןOk... אני אגש למרוח קצת פניסטיל על העקיצה... 😃
מה אתה חושב על התכנית לבנץ' של אד כהן?זה לא משהו שאני מנסה לומר לך כבר שנה בערך?
אני מסכים. זה המגרש הביתי שלי...
מה הכוונה על עליית עצימות? אני מבצע אימון סינגלים אחת לחודש (או יותר), 5x3 (כלומר שלשות). אין לי מתודולוגיית אימון מובנית שבה אני מבצע דאבל/סינגל כאימון מובנה.
(שוב, אני לא מתווכח או מזלזל בשיטת האימון)
אחרי כמה בירות אפשר להפסיק לומר "היה לך עוד 2"?חבל, אתה מפסיד חלק משמעותי ממה שאתה בונה בנפח.
אחרי כמה בירות אפשר להפסיק לומר "היה לך עוד 2"?
משקל עושים בסחיבת כבאי...גבר, אין שום משמעות לכמה חזרות היה לך. כל מה שחשוב זה כמה עוד משקל היה לך.
אני מרגיש שאני משתפר ב-RM1/2 בביצוע של אימוני נפח/עצימות עם 5X5/5X3 יותר מאשר אילו הייתי מבצע רק סינגלים/דאבלים.חבל, אתה מפסיד חלק משמעותי ממה שאתה בונה בנפח.
אין ספק שתקופת נפח בונה פוטנציאל, ותקופת עצימות גורמת למימוש הפוטנציאל הזה והתחזקות טמפורלית. אבל אם אדם מעוניין להתחרות, הוא צריך להיות מנוסה גם בחזרות נמוכות ומשקל גבוה. לדעתי יחס באיזור 70/30 (בתקופות מובהקות) לטובת נפח בתקופת החיים של אדם זה אידיאלי לכוח.אני מרגיש שאני משתפר ב-RM1/2 בביצוע של אימוני נפח/עצימות עם 5X5/5X3 יותר מאשר אילו הייתי מבצע רק סינגלים/דאבלים.
אני מרגיש שאני משתפר ב-RM1/2 בביצוע של אימוני נפח/עצימות עם 5X5/5X3 יותר מאשר אילו הייתי מבצע רק סינגלים/דאבלים.
השאלה האם 5X3 לא מספיק עצים...זה לא מה שאמרתי. אמרתי שאם אחרי תקופה של נפח אתה לא עובר לתקופה של חזרות נמוכות יותר, אתה מפסיד ב-1RM.
השאלה האם 5X3 לא מספיק עצים...
ביום בו אני מנסה PR או סתם סינגלים אני עובד מתחילת אימון הבנץ' במתכונת סינגל/דאבל. זה קורה פשוט אחת לחודש-חודשיים.
לדעתי לא. אם המטרה שלך היא משקלים מקסימליים, אתה צריך להתאמן גם עם משקלים מקסימליים. אם הנפח מתוכנן, גם העצימות צריכה להיות מתוכננת, לא אחת לחודש-חודשיים.
תנסה להסביר את עצמך קצת יותר טוב. הרי גם ביצוע של סינגלים אחת לחודש יכול להיות מתוכנן... אתה קורא לסינגלים/דאבלים עצימות. כשאני מבצע שלשות, העצימות גבוהה. השאלה היא האם יש ערך לסינגל למעט ההתנסות הטכנית שברור למדי שהיא שונה מאוד.לדעתי לא. אם המטרה שלך היא משקלים מקסימליים, אתה צריך להתאמן גם עם משקלים מקסימליים. אם הנפח מתוכנן, גם העצימות צריכה להיות מתוכננת, לא אחת לחודש-חודשיים.
אלכס, איפה אני יכול לקרוא על זה לעומק יותר?
לא מזמן עלתה לי השאלה האם נפח "אינסופי" לא יחזק אותי יותר בתיאוריה, כי הרי הנפח הוא מה שגורם לנו "להתחזק", וממך אני מבין שעצימות היא משהו בגדר חובה בתהליך...
למה נפח לבד לא מספיק?
אשמח אם תוכל להרחיב או להפנות אותי למקורות המתאימים 😃
תנסה להסביר את עצמך קצת יותר טוב. הרי גם ביצוע של סינגלים אחת לחודש יכול להיות מתוכנן... אתה קורא לסינגלים/דאבלים עצימות. כשאני מבצע שלשות, העצימות גבוהה. השאלה היא האם יש ערך לסינגל למעט ההתנסות הטכנית שברור למדי שהיא שונה מאוד.