הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Time to get serious

מצב
השרשור נעול
21.4.09

SQUAT 112.5 5-5-5
BENCH 97.5 5-5-5
PENDLEY ROW 82.5 5-5-5
DIPS 15 5-5
Power Clean 60 2-2

SQUAT - בסט האחרון ירדתי עמוק מדי וכל הגב התעגל. הסט הראשון קצת הפתיעה החימום לא היה מחושב טוב. 2 סטים אחרונים הלך מצוין עדיין לא קרוב לכשל.

BENCH - המדריך הטיפש עבר שעה הדרכה מה בדיוק הוא צריך לעשות, כמובן שהדיביל הזה לא הבין כלום ודחף לי ידיים בסט הראשון, 2 הסטים הנותרים עשיתי בלי ספוטר והוצאתי לבד.

PENDLEY ROW טוב, פה הסיפר כבר נהיה כבד, בסט האחרון לכלכתי חופשי, אני אנסה שוב את אותו המשקל אימון הבא אם שוב ילך קשה נעשה ריסט קטן.

DIPS אני מודה יצאתי פוסי 🥰 אני מנסה להימנע מכשל, אני חייב שבוע הבא לתת PR בבנץ בגלל זה לא הוספתי משקל.

Power Clean חולה על התרגיל הזה, ברגע שקולטים מה צריך לעשות המוט עולה בלי להתאמץ יותר מדי, אעלה לכם סרטון פעם הבאה שעשה.

אימון מצוין, עדיין ממשיך לעלות משקלים. 🤩

מישל, חתירות זה תרגיל שנועד כדי ללכלך. אין סיבה שתוריד משקל. תשתדל פשוט עם הזמן להחליף אותו בפאוור קלין.

תראה לנו סרטון של שניהם.

24.4.09

SQUAT 115 5-5-5

- PR- MILITARY PRESS 72.5 5-5-5

DEAD-LIFT 60-80-100-127.5

CHIN UPS
5-5

SQUAT - שוב הסט הראשון הפתיע אותי, הרגשתי פתאום קושי וגלשתי קדימה בחזרה הראשונה.
בשאר הסטים הלך טוב. מתחיל להיות מאוד כבד, לוקח לי זמן להיכנס מתחת למוט.

MILITARY PRESS - היה יותר קל מ 70, ממש מוזר. שחכתי לשים סוגרים חצי מכון נלחץ וברח (🤡) כל שלושת הסטים עלו חלק.

DEAD-LIFT - העלתי 5 ולא 2.5 ולא הרגשתי שינוי משמעותי סה"כ זרם ועלה בלי בעיות.

CHIN UPS - היתי מאוד עייף כבר אז עשיתי עם משקל גוף עם מנוחות קצרות כדי שאני אעוף כמה שיותר מהר, המוסיקה ואנשים חירפנו אותי.

בסוף האימון עשיתי קצת ביספס עם מוט אולימפי סה"כ 40 קילו 12 חזרות.

אני מופתע שאני עדיין עולה, האימונים מעייפים מאוד, שבוע הבא אני הולך לשבור עוד כמה שיאים 🤩

מישל איזה התקדמות טובה כל הכבוד!

מה שבעיקר כיף לך הוא שאתה כבר משופשף הרבה מאוד ואז אתה יכול להתקדם כל כך הרבה בתכנית הזאת, ואין דבר יותר כיף מזה

26.4.09

SQUAT 117.5 5-5-5
BENCH 100 5-5-5
PENDLEY ROW 82.5 5-5-5
DIPS 16 5-5-5

SQUAT - תענוג !!!

BENCH - שיא אישי לסטים 🤩 פעם ראשונה 3 סטים של 100, היה לי עוד כמה חזרות מה שאומר אימון הבא PR !!!!

PENDLEY - אחרי הסקוואט והבנץ אין כל כך כוח מאוד רציתי לוותר, היה יותר טוב מפעם שעברה, הסקוואט שואב ממני את כל האנרגיות, אני מגיע לחתירה מותש ועייף.

DIPS מושון בלבל אותי ועשיתי עוד סט בטעות, חושב להעיף את המקבילים לאיזה תקופה או עד שאני אתקע.

אימון מאוד מתיש, היום לקח יותר מדי זמן היו ליצנים שחפרו 😵
שהיה לכולם שבוע טוב !!

ב DIPS אני הזעתי על האירובי לא הייתי איתך בכלל

אחלה התקדמות, משקלים מעולים 👏

28.4.09

SQUAT 120 5/5/5

MILITARY PRESS 75 5/4/2

DEAD-LIFT 60/80/100/120/132.5

CHIN UPS
משקל גוף

SQUAT כל שלושת הסטים היו כבדים, בסט השלישי כבר חיפשתי ספוטר לא היתי בטוח שאני אעלה אבל עלה בלי בעיות. אני מאוד קרוב ל RM עוד כמה אימונים וזהו...

MILITARY PRESS כבר בתחילת האימון לא היה לי הרבה מוטיבציה משום מה, הי בלאגן במכון המון רעש אנשים שחפרו לא היתי מרוכז. סט ראשון היה לי קשה כבר בחזרה הראשונה היתי בשוק, אימון קודם 2.5 פחות לא היה כל כך קשה, אני מניח שהבנץ די רצח לי את הכתפים.
סט שני כבר ירדתי ל 4 חזרות והסט השלישי ל 2 חזרות פשוט לא עלה 😡
אני קצת בדילמה מה לעשות:
להוריד משקל בפלג גוף עליון או לרדת בטווח חזרות או לנסות שוב אימון הבא.
הכשל היום בפרס כנראה גם ישפיע על אימון חזה שהוא ביום שישי לכן אני חושב כבר מעכשיו להתחיל ריסט בפלג גוף עליון.

DEAD-LIFT - עלה בלי שום בעיה, הרגשתי חזק את הקוואדס 😃

CHIN UPS היתי כל כך עייף שלא היה לי כוח לחפש את החגורה, אז עשיתי כמה סטים עם משקל גוף בטווח של 8-10.

בסוף האימון פימפתי קצת את הביספס 😛

אני חושב לעשות דלאוד קטן בהכל, לא רוצה שיווצר בלאגן שאני אעשה ריסט בעליון אתחיל לעלות ואז ריסט בתחתון זה סתם כאב ראש. חשבתי פשוט להוריד בהכל 10%.
אימון מאוד מתיש ומעייף הפרס ביאס אותי :(

אתה חושב יותר מדי - הסיבה שהפרס לא עלה זה כי הוא כבד אחו****** והגעת לשלב שרוב האנשים במשקל שלך יתקעו בתור מתחילים.
תעשה את הבנץ' לפי התיכנון ותנסה את הפרס שוב באימון הבא שלו - אם הוא יתקע, תעשה לו ריסט.

נ.ב
תפסיק לבכות על הסקוואט, זה אף פעם לא קל ולא יהיה קל יותר.

לא מבין איך 72.5 עלה בלי בעיה ו 75 כשלתי, זה לא הבדל כזה גדול.
הכשל הזה היום לא בא בטוב, אני צריך את הכתפיים לבנץ רבאק 📢

תפסיק עם הOVERTHINKING הזה.
הבנץ' יעלה, זה שהפרס לא עלה זה משהו אחר לגמרי.
תאכל כמו שצריך (אתה טוב בזה...) והכל יסתדר.
הפרס לא עלה כי 2.5 זה קפיצה רצינית בפרס, תתפלא אבל בדיוק כאן נכנס הmicroloading, למרות שכרגע זה עדיין קצת מוקדם.

תעשה את הכל לפי התיכנון ואל תשנה כלום בנתיים, אתה מתקדם מצויין וסתם נתפסת לפרס, זה התרגיל שאמור להתקע ראשון ותמיד יהיה עם המשקל הכי נמוך מהתרגילים העיקריים.
לצורך העניין לי 59 ל5 חזרות עלה יפה ו61 נתקע בחמישית בזמנו, בדיוק כמו שתיארת אצלך.

שהפרס יהיה הבעיה שלך
כל עוד אתה יכול להתקדם בסקוואט תגיד תודה לאל ותמשיך הלאה

כל עוד אתה יכול להתקדם בסקוואט תגיד תודה לאל ותמשיך הלאה

מה שמדהים אותי בסקוואט שאני באמת עולה כל פעם, הסיבה שאני לא מבואס מהאימון זה רק בגלל שהסקוואט הלך מצוין. אבל אתה יודע איך זה כשאתה נתקע זה מבאס תחת, במיוחד כשראיתי כבר את ה 80 בעניים.

תפסיק עם הOVERTHINKING הזה.
הבנץ' יעלה, זה שהפרס לא עלה זה משהו אחר לגמרי.
תאכל כמו שצריך (אתה טוב בזה...) והכל יסתדר.
הפרס לא עלה כי 2.5 זה קפיצה רצינית בפרס, תתפלא אבל בדיוק כאן נכנס הmicroloading, למרות שכרגע זה עדיין קצת מוקדם.

עכשיו שאני חושב על זה הוספתי סוגרים היום אבל זה ממש התעסקות בחרא, פשוט לא היה מוטיבציה היום וזה מה שהשפיע אני חושב. נראה איך ילך בבנץ יום שישי לפי זה נדע מה לעשות.

מישל, תפסיק לחשוב על דילואד. עוד לא נתקעת בכלום.

אני מוכן להתערב שלא נחת מספיק בין הסטים בפרס. פעם הבאה קח זמן, ותוודא שעוברות 10 דקות.

אני מוכן להתערב שלא נחת מספיק בין הסטים בפרס. פעם הבאה קח זמן, ותוודא שעוברות 10 דקות.

תשמע ביום כזה לחוץ שהמכון נסגר מוקדם מהרגיל זה בעייה לנוח הרבה זמן, 4 אנשים חיכו שאני אסיים כבר אני מתנחל על הראק כל האימון אז נכון לא נחתי הרבה לפני שניגשתי לסט עבודה. את כל החימום העלתי את המשקל בקלין לא יודע כמה זה השפיע. את הפרס עצמו עשיתי מהראק ולא יכולתי לנוח הרבה אנשים התחילו ממש להתחרפן, גם ככה כל שניה הורדנו והעלנו משקלים בכל מקרה אני אנסה שוב אימון הבא את המשקל. זה לא אמור להתקע אם 72 הלך לי כל כך חלק.

2.5 קילו זה הבדל גדול בפרס. בכל מקרה, פעם הבאה תנוח כמו שצריך וזה יעלה.

חוץ מזה, אסור לך לעבור אותי 😃

2.5 קילו זה הבדל גדול בפרס. בכל מקרה, פעם הבאה תנוח כמו שצריך וזה יעלה.

חוץ מזה, אסור לך לעבור אותי 😃

תכלס מישל עזוב תפרס בשקט ותתרכז בדדליפט וסקוואט .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית