הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Time to get serious

מצב
השרשור נעול
1.5.09

SQUAT 122.5 5-5-5
BENCH 102.5 5-5-5
PENDLEY ROW 85 5-5-5
DIPS 16.25 5-5-5
power clean 60 3-3-3-3
Biceps curl 30 15-15
crunches 15-15

SQUATשלושת הסטים עלו חלק, 120 היה לי קשה יותר, מוזר. סיימתי את הסקוואט ב רבע שעה הרגשתי שאני מלא אנרגיה ושהמשקל לא כבד מספיק אז נחתי פחות כדי להספיק לתרגל קצת פאור קלין שבוע הבא הוא נכנס במקום החתירה.

BENCH שיא חדש לסטים, סט אחרון חזרה אחרונה התקשתי אבל סגרתי 😃

PENDLEY ROW לא היה בא לי עליו בכלל נחתי ממש קצת אולי דקה וחצי לא יותר וסיימתי עם זה כמה שיותר מהר.

DIPS הגעתי למקבילים וגיליתי שאני רק 45 דקות במכון, הזמנות מציונת לפמפם ידיים 🤩

power clean כל הסטים הלכו חלק בסט האחרון איזה שמנה נדחפה לי למוט, זרקתי את המוט מעצבים והלכתי.

Biceps curl - האימון היה ממש קצר היום ולא הרגשתי עייפות אז התחלתי לעשות קצת שטויות.

הלוואי כל אימון כמו האימון של היום, היתי חדור מוטיבציה, הסקוואט הלך מצויון, אני מת לבדוק כמה יש לי לחזרה אחת. יצא לי אימון באדי בילדרים, חייב להיפרד או מהקבילים או מבנט אובר.

מישל על סמים אל תתלהבו מהמשקלים

חח על סמים או על קסמים?
אני לא צריך להסביר את ההבדלים נכון..
🤡🤡🤡

2.5.09

ישנתי כמו תינוק. באימון לא הרגשתי את העייפות שחזרתי הביתה פשוט קרסתי מרוב עייפות.
דומס בכתפים, מחר צריך ללחוץ 75 📢
שבוע הבא אין ברירה אני בונה תפריט של 3000 לאחר שבוע נכנס לנטרלי ואז מתחיל חיטוב.
יכולתי להתקדם עוד המון עם התוכנית הזאת, קשה לי להמשיך שאני שמן, הלוג הזה יסגר ברגע שאני אתקע בסקוואט אני אפתח לוג חיטוב.

2.5.09

ישנתי כמו תינוק. באימון לא הרגשתי את העייפות שחזרתי הביתה פשוט קרסתי מרוב עייפות.
דומס בכתפים, מחר צריך ללחוץ 75 📢
שבוע הבא אין ברירה אני בונה תפריט של 3000 לאחר שבוע נכנס לנטרלי ואז מתחיל חיטוב.
יכולתי להתקדם עוד המון עם התוכנית הזאת, קשה לי להמשיך שאני שמן, הלוג הזה יסגר ברגע שאני אתקע בסקוואט אני אפתח לוג חיטוב.

מה זה כולם מתחטבים ?

מה זה כולם מתחטבים ?

לא כולם כמוך עם ורידים בבטן כל השנה, רואים לך את הקוביות דרך חולצה. עוד קצת מסה בפלג גוף עליון ואני מארגן לך תחתון נוצץ, אלכס יעבוד איתך על ריקוד 🤘

לא כולם כמוך עם ורידים בבטן כל השנה, רואים לך את הקוביות דרך חולצה. עוד קצת מסה בפלג גוף עליון ואני מארגן לך תחתון נוצץ, אלכס יעבוד איתך על ריקוד 🤘

הורידים היחידים שרואים אצלי זה במצח , וזה קורה רק שאני צריך ללכת יותר מ100 מטר ברצף .

אלכס לא רוקד. חוק ברזל.

נ.ב.

מישל, אם אתה עובר לניטרלי לפני שאתה נתקע בתוכנית אני הורג אותך.

אלכס לא רוקד. חוק ברזל.

נ.ב.

מישל, אם אתה עובר לניטרלי לפני שאתה נתקע בתוכנית אני הורג אותך.

איך אתה קורא לזה ?

חיפשתי תשם שלך ביוטויוב וזה מה שזה מצא ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בתמונות ישנות - Deus ex machina

2rfu9lu.jpg

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

3.5.09

SQUAT 125 5/5/5

MILITARY PRESS 75 5/5/5

DEAD-LIFT 60/80/100/120/136.6

CHIN UPS
משקל גוף

SQUAT הסט הראשון לא הרגשתי בכלל , עליתי בצורה מדהימה בכוח. בסט השלישי בחזרה אחרונה עליתי לאט.

MILITARY PRESS - שלושת הסטים רצחו אותי, נתתי כל מה שיש ואני לא חושב שאפשר לעלות יותר מזה, זה היה המקסימום. סט אחרון כל החזרות עלו לאט והחזרה אחורנה נלחמתי איתה בטרוף אבל נעלתי 🤘

DEAD-LIFT זה התרגיל היחידי שאני לא מרגיש שאני עושה משהו, בא לי כמה סטים ולא אחד אני לא מרגיש אותו בכלל.

CHIN UPS - סט ראשון 6 חזרות שני 8 שלישי 5, כל פעם אני מגיע לתרגיל הזה עייף אין לי כוח להחזיק את עצמי במתח אפילו.

אימון מעולה, הפציע בכתף הימנית חזרה לי למרות שלא הפריע לי בפרס היום אני בטוח שבבנץ היא תתן לי לדעת שהיא שם. אם יום שלישי הכאבים לא עוברים אני מפסיק עם הבנץ או שעובר לשבועיים עם 15 חזרות קלים, זה מה שפתר את הבעיה בפעם קודמת.
15 קילו זה מה שמפריד ביני לבין 3 צלחות, אני לא מרגיש שאני הולך להתקע היום היה קליל וגם אימון שעבר. צילמתי סרטון רק בגלל שקורן דואג שאין מספיק עומק בערב אני אחזור אני אעלה אותו.

שבוע טוב לכל הפרזיטים !!!

3.5.09

צילמתי סרטון רק בגלל שקורן דואג שאין מספיק עומק בערב אני אחזור אני אעלה אותו.

שבוע טוב לכל הפרזיטים !!!

ברור שאני דואג - כל מי שיותר חזק ממך עובד בטכניקה לא נכונה\מזריק, זה חוק ידוע.

סט ראשון של 125 ל 5 חזרות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה כאילו המשקל קל לך, תעלה 😃

יאללה תרביץ, אחלה סט.

מישל, זה נראה מצוין. במה אתה מאשים את הטכניקה המשופרת? מבט לרצפה, נעליים או משהו בראש שעשה קליק? שתף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית