הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Time to get serious

מצב
השרשור נעול
שאלת את ריפטו אם הוא מרשה לך להוסיף תרגילי עזר?

עד לריפטו.

מה ההתקדמות שלך מבחינת משקל והיקפים?

רגליים סגרתי 70 ס"מ. ידיים: שמאל ס"מ וחצי, ימין ס"מ תמיד שמאל היתה אצלי יותר גדולה, יש לי קרעים מזעזעים ביד שמאל.
התחלתי את התוכנית על 95 הגעתי ל 99 בוקר. היה יותר שהיתי עם קריאטין.
התקדמות מבחינת משקלים לא יכול לומר כי לא עשיתי סקוואטים ואם היתי עושה את זה אז כמו ליצן.
גם פרס לא היתי עושה אף פעם, אני זוכר שניסיתי עם 60 קילו ועשיתי 4 חזרות. הוספתי 15 קילו. לחיצת חזה שברתי שיא לסטים והיתי ממשיך לשבור שיאים הכתפיים הפקירו.

יום שישי 3 פלטות 🤩

כל הכבוד, מה ההיקף ידיים אז? 41?

כל הכבוד, מה ההיקף ידיים אז? 41?

חח נחמד לראות שאתה עוקב, יד שמאל 41.5 יד ימין 41.
איזה חום היום, סוף סוף התאבון חזר לי ככל הנראה בגלל האימון של אתמול הוא היה אימון מעולה.
יצאתי מהבית רק בשביל סניקרס, חזרתי הביתה התענגתי עליהם עם חלב. עכשיו הקפצתי פרגית עם ירקות ועם פסטה. 😛

אחי רק שלא יהיו לך זרועות גדולות מידי 🙄

אחי רק שלא יהיו לך זרועות גדולות מידי 🙄

אל תדאג דימה, אותך אי אפשר לעקוף. אולי יום אחד אני אאמץ את השיטה שלך "לגדול ולהתחזק בלי להתאמן" ✌️

22.5.09

Squat 140 5-5-5
Bench press 80.8 10-10-10
Deadlift 130 -5-
Lat Pull-Down 50-50-50

הדבר הכי מצחיק קרה לי היום, התחלתי חימום נקרע לי המכנס. הסתכלתי ראיתי שזה לא רציני המשכתי להעמיס ואז לקראת סוף החימון הוא נפרם ל-2 😆
הלכתי עם התחת בחוץ עד הבית של משה לקחת מכנס חזרתי והמשכתי כרגיל.
ניפצתי את האמפי 3 🤘 לא היה לי את המוסיקה שאני אוהב בסקוואט.
לפני כמה ימים עשיתי שחזור לפלא והצילום יצא מאוד גרוע באיכות על הפנים (אני אעלה בהמשך).

Squat - טוב הסט הראשון היה הכי קשה היתי בטוח שאני לא קם. הסט השני היה הכי מוצח עשיתי ממש טוב אך לצערי גם זה לא צולם. הפלא היה מכוון לצילום של 15 שניות משום מה קלטי את זה לפני הסט האחרון לפחות אותו צילמתי באיכות גרוע אבל צילמתי.

כל יום שישי יש לי את אותו הספוטר ככה שאני לא חושש לרדת כמו שצריך. הרגשתי מאוד את הבטן הרבה יותר מהרגליים או הגב ממש הרגשתי לחץ חזק והרגשה לא נעימה גם לאחר הסט. הספוטר הביא לי את החגורה שכמובן לא עלתה עליי. מאוד קשה להחזיק את הגוף מכווצץ אני מרגיש ממש חזק את שרירי הבטן.

המטרה העיקרית הושלמה : 140 ל 5 ✌️

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כבוד מישל! 👏

יאללה 4 פלטות. תן בראש.

אין 4 פלטות לא יהיה מתחיל חיטוב

איזה חיטוב. מישל כבר מכור... לא יעשה יותר חיטוב.

כל הכבוד , תמשיך להתקדם לדעתי אתה יכול להגיע גם ל150ל 5 אם לא יותר .

כל הכבוד על המשקל,פרטנר מעפן חחח

כל הכבוד מישל:s28:
מתחיל חיטוב או נשאר עם הסניקרס?😃

כל הכבוד מישל:s28:
מתחיל חיטוב או נשאר עם הסניקרס?😃

המטרה העיקרית הושלמה ! אפשר להתחיל חיטוב.
אני אנסה לעלות עוד קצת את הסקוואט לראות איפה אני נתקע כי עד עכשיו לא נתקעתי.
צפו ללוג חיטוב בקרוב ✌️

נעול!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית